Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya kızlarr nette bazı fotoğraflara bakıyorum da katil israilin yaptığı şeyler kanım dondu resmennn ya:1shok: nasıl bir insanlık nasıl vicdan bu bunlarda allaha inanmıyormuuu göğüs kafeslerinde bir kalp taşımıyormu bunlar damarlarından kan yerine buz mu akıyorr allah ıslah etsin bunları rabbimm o insanlara yardım etsin inşallah ay dayanamıyorum valla elimden gelse elime silah alıp gidicem yaaasenağlama

Kızlar o zaman hangi marka kullanıcaz ben prima kulanıyordum eni bezini başka alayım o zaman ne önerirsiniz?

valla canım benım de bez bıtmek uzere.. netten bakacagım sımdı google dan aratıp bebek bezlerının en cok hangısındn memnun kalınıyor dıye.. bırıyla baslarım artık memnun kalmazsam degıstırrerek bulmaya calısırım..

günaydın arkadaslarr
umutcum gecmiş olsun ucuz atlatmışsınız
cnm arabasında oturur pozisyondamı bırakıyorsun kademeli değilmi ,arabanın önü açıkmı
bende anakucağından korkuyorum kalkmaya calışıyor öne doğru atmaya calışıyor krndini

günaydın kızlar.. anlaşılan bebişler uyumamış bu gece bizimkı hasta ya uyudu gece ama ben uyuyamadım sırtım çok agrıdışimdi kahvaltı yapıp iş yapıcam alp berk uyurken hadi birrazdan görüşürüz

kızlar bende anlayamıyorum ya bizim askerlerimizi vuran katleden serefsizlerin dağdaki inleri yokedilirken tüm dünya ayaga kalkıyorda bebeler vurulurken herkes suspus oluyor

allah korumuş canım geçmiş olsun

Arkadaslar netten baktım sımdı değişik forumlardan okudum.. en cok prima ve huggıesten bırde molfıxten memnun kaldıklarını yazıyorlar.. bır ıkı tane de evy baby den memnun kalanları okudum. ama dıkkat ettım de prıma ne kadar kullanılıyor yanı resmen amerıkaya calısıyoruz herseyımız lee... bende oyle dogdugunde ne bez kullanırız dıye dusundugumuzde dırek markette elımız prımaya gıttı..zaten bez sektorune en once gıren marka da o ıyıce yerlesmıs durumda yanı cogu ınsan baska marka dusunmeden ozellıkle yerlı malı hıc dusunmeden benım gıbı dırek prıma ya yonelıyor..bebeklerımızın kıcına taktıgımız bezden daha herseyımızle fena bagımlı durumdayız amerıkaya Allah sonumuzu hayır etsın..

Son düzenleme:

umutcum yaa çok geçmiş olsun yaaa, allah korumuş bende bazen araba koltuğuna oturtuyıum tv izliyor onun içinde oturarak bende dikkat edeyim o zaman yaaa nasıl oldu düştü kayarakmı düştü yoksa başını önemi eğdi de düştü.a.s.

ben başından beri evy baby kullanıyorum.. çok ta memnunum.. baby stardan numune istedim iki tane gönderdiler denedim ama oğlum hep ağladı o bez takılıyken.. evy baby türk malı.. zaten biz ürünlerin türk malı varsa yabancısını almayız... yoksa mecbur alıyoruz napalım...

Fatmaa msn de sorun çıktı... yazdıklarınız iletilemedi diyip duruyo... kusura bakma...

benim kız uyandı nazarım değdi zilliye galiba 12 ye kadar uyumadı bugünn neyse artık benim mesai başladııılaelaelaelaelae

aktardan çam telebenti aldım ve kulladıgım şampuanın içine kattım saç dökülmem baygı azaldı tavsiye ederiim kızlar hem ekonomik de

ben ilk zamanlar molfix kullandım pek memnun kalmadım beül.bacak arasında torbalanıyor cocuk rahat hareket edemiyor evy baby arkonun baby starda ülkerin malıymış onları deniyecegim bakalım nasıl.evy baby kremli dokuya sahipmiş

ben evdeki prima paketi bitince evy baby ve baby starı deneyeceğimm evde 1,5 paket prima var ahhh :mymeka:yedek almayaydım keşkeee

Son düzenleme:

canım cok geçmiş olsun telaşını en iyi ben bilirimm sanırım bende bebişimi 42 günlükken oto koltugundan düşürmüştük.aman dikkat edin kızlar kemerleri muhakkak takın

kızlar bu arada grip olduğumdan burnum fena akıyorrr bende arada kızın ıslak mendillerini kullanıyorum elime geçince evde johnsonunkini kullanınca burnum silmekten tahriş olduğundan feci acıdı baby starınkini denedim oda acıttı kızkardeşim unı kullanıyordu normalinden onu denedim oda feci yaktı bebedor vardı açılmamış paket onuda denedim o hiç yakmadı bundan sonra onu kızıma kullanıcam arada hafif kızarıyor poposu kakasını yapınca sabah altını değişirken ıslak mendille temizlerken acıtıyormuşum demekki kızımın poposunu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…