Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım hops diye bir marka var ıslak mendil ben onu kullanıyorum önceden nivea kullanıyrdum ama pahalı gelmeye başladı bu çok güsel deneyebilirsin şimdi de buda amerikan ürünü müdür diye düşünüyorum tabiii

patik öncelikle çok geçmiş olsun...ya şimdi önce molfix mi alıp denesek acaba?molfix kullanan yok mu memnun olan vr mı yada?

derya molfix kullandım ben hiç memnun değildim bez dolu olmadığı halde cok koku oluyordu ve kristal parcaları oluyordu hep bezin parcaları çılıyordu sanırım bir paket kullandım bıraktım sonra şikayet var diye bir site var orada da görmüştüm aynı şikayetleri

Günaydın .. a.s.
hepimiz için mutlu, huzurlu , güzel bir gün olsun ..

Umut geçmiş olsun.. bir daha yaşamazsın böyle birşey umarım..

ben molfix kullanmıştım yalnız dış kısmı sert biraz, ama bebişi rahatsız edecek derece değil..evy baby ve baby star ı da deneyip memnun kalmazsam molfix e geçmeyi düşünüyorum..

kızlar ben bi taraftan iş yapıyom arada gelip yazıları okuyorum

ya kızlar siz yazmışsınız ya pekmez vermeye başladık diye bende dün ilk defa bir çay kaşığı pekmezi çeyrek çaybardağı su ile inceltip kızıma içirdim 15-20 dk önce üzerini değişirken farkettimki sırtında sivilce gibi 3 yerde kızarıklık olmuş alerjimi yaptı kızıma acaba yaaa ama başla biyerinde yokk fazlaaşırsa doktoru arayacağım eminim kızacaktır neden verdin diyee:mymeka: inşallah fazlalaşmazz bu kızarık lıklarr

selin ya ben bi arkada
şın bebişinde rastgelmiştim o kokuya ama bşişi sölememiştim belki bebektendir diye çok kötü kokuyordu aama o zaman bi önce evy baby yimi denesek

hopsu denedim onunda yeni doğanlar için olanı var evet güzel oda ama bulamıyorum marketlerde yeni doğanından değişik paketleri var onlarıda cesaret edemedim doğrusu alıp denicem ama

yaa kızlar şimdi bu bez konusundaa çok yanlış yapmışım ben yaaaa kayınvalidem baby starı deniyelim demişti 2 ay önce bende huggies ve priimadan başka kullanma annee diğerleri pişik yapar dedim kadına çıkıştım yanii şimdi nasıl diycem, aslında duyarlı veee bu konulardaaa da hassas bir kadındır daaaaaaaaaa işteeeee, neyse biir yolunu bulup baby starı deniycem. diğer ürünlerde zaten ben türk malı kullanmak için hep okurum üretim yerini. acaba milupa kimin malı oda türkiyede çok tüketilenlerden.

selin ya ben bi arkada
şın bebişinde rastgelmiştim o kokuya ama bşişi sölememiştim belki bebektendir diye çok kötü kokuyordu aama o zaman bi önce evy baby yimi denesek

yok cnm bebekten olsaprimada da olurdu değil mi koku?tabi benimki için konuşuyorum arkadasınınkini bilemem stelik daha ek gıda bile verimiyor daha

teşekkürederim selincim..kademeli oturu pozisyondaydı..önü açık arabanın..anakucağı yerde iken kafa atıp mne fırlasa bile yerde halıysa allahmuhafaza ama çok bişi olmaz..ama artık hem kafa atıyolar hemde benimki afedersin resmen bi sıpacık..bazen kucaktayken bıle oyle fevrı hareketlerı oluyokı..özellıkle uyku sersemı kalktıgımızda bebeklere yönelmeden önce yüzümüze su çarpmalı,pürdikkat olabılmelıyız..ben eskıden top atılsa uyanmazdım..evin kapısını kırıp içeri girdikleri olmuştur,yinede uyanmadım..sabahlarıda geç ayılırım..bebekten beri kendi çapımda full radarlı gezsemde,yorgunluktan boyle aptal ihmale düştüm..sen genede anakucağını sadece halı olan yere koy..hatta tam önüne bi yastık atabılırsın..boyle bı anlık gafletlerden buyuk dramlar yaşanabılıyo..rabbım esirgesin..a.s.

aytencim milupa hollanda nın ürünü diye biliyorum cnm
arkadaslar umarım tepkiler uzun sürer ama emin değilim bu konuda bi süre hassas davranıyoruz sonra yine aynı yani en azından ben böyleyim ayrıca coğu türk malınında nerelere hizmet ettiğinden de emin değilim bgen:sm_confused:

evet yaa şakır şakır milupa içiriyorum kızıma vebali üzerimizde kalmasın onudan yahu gerçekten ne bu yaa içimiz dışımız yabancı markalar olmuş bu ülke tabikii gelişmez ilerlemezz ay israil bu savaştan vazgeçse insanlara yardımda etse artık yabancı ürün kullanmamaya dikkat edeceğim bu hem vicdani hemde vatandaşlık görevi bir yerde değilmi yaa

canım eminin o koku bezden geliyordu:)ben o yüzden molfix kullanmıcam yengemin bebeğinden üç dört molfix kalmıştı onu bi dneyecem yine de bi kez bakalım...

haklısın umut yerde tutuyorum ben ana kucağını ya da puseti Allah korusun dün yatağında boyuna yatıdım geldiğimde enine yatıyordu nasıl süründüyse o koca poposuyla
18 yasındayken arkadsımla birlikte dayımın oğluna bakmıştık çarsafta sallarken nasıl hızlı sallamışsak artık- salıncak zannettik heralde -bizimki secde pozisyonuda alnı sismişti yavrumun çok korkmuştuk ama

milupa alman malı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…