- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.501
kızlar baby stardan numune isteyin 2 günde geliyo.. iki tane bez yolluyolar...
patik öncelikle çok geçmiş olsun...ya şimdi önce molfix mi alıp denesek acaba?molfix kullanan yok mu memnun olan vr mı yada?
betül bana doğum çizelgesi yapmak için adres gönderirimsin
canım hops diye bir marka var ıslak mendil ben onu kullanıyorum önceden nivea kullanıyrdum ama pahalı gelmeye başladı bu çok güsel deneyebilirsin şimdi de buda amerikan ürünü müdür diye düşünüyorum tabiii
selin ya ben bi arkada
şın bebişinde rastgelmiştim o kokuya ama bşişi sölememiştim belki bebektendir diye çok kötü kokuyordu aama o zaman bi önce evy baby yimi denesek
günaydın arkadaslarr
umutcum gecmiş olsun ucuz atlatmışsınız
cnm arabasında oturur pozisyondamı bırakıyorsun kademeli değilmi ,arabanın önü açıkmı
bende anakucağından korkuyorum kalkmaya calışıyor öne doğru atmaya calışıyor krndini
yaa kızlar şimdi bu bez konusundaa çok yanlış yapmışım ben yaaaa kayınvalidem baby starı deniyelim demişti 2 ay önce bende huggies ve priimadan başka kullanma annee diğerleri pişik yapar dedim kadına çıkıştım yanii şimdi nasıl diycem, aslında duyarlı veee bu konulardaaa da hassas bir kadındır daaaaaaaaaa işteeeee, neyse biir yolunu bulup baby starı deniycem. diğer ürünlerde zaten ben türk malı kullanmak için hep okurum üretim yerini. acaba milupa kimin malı oda türkiyede çok tüketilenlerden.
derya molfix kullandım ben hiç memnun değildim bez dolu olmadığı halde cok koku oluyordu ve kristal parcaları oluyordu hep bezin parcaları çılıyordu sanırım bir paket kullandım bıraktım sonra şikayet var diye bir site var orada da görmüştüm aynı şikayetleri
teşekkürederim selincim..kademeli oturu pozisyondaydı..önü açık arabanın..anakucağı yerde iken kafa atıp mne fırlasa bile yerde halıysa allahmuhafaza ama çok bişi olmaz..ama artık hem kafa atıyolar hemde benimki afedersin resmen bi sıpacık..bazen kucaktayken bıle oyle fevrı hareketlerı oluyokı..özellıkle uyku sersemı kalktıgımızda bebeklere yönelmeden önce yüzümüze su çarpmalı,pürdikkat olabılmelıyız..ben eskıden top atılsa uyanmazdım..evin kapısını kırıp içeri girdikleri olmuştur,yinede uyanmadım..sabahlarıda geç ayılırım..bebekten beri kendi çapımda full radarlı gezsemde,yorgunluktan boyle aptal ihmale düştüm..sen genede anakucağını sadece halı olan yere koy..hatta tam önüne bi yastık atabılırsın..boyle bı anlık gafletlerden buyuk dramlar yaşanabılıyo..rabbım esirgesin..a.s.
yaa kızlar şimdi bu bez konusundaa çok yanlış yapmışım ben yaaaa kayınvalidem baby starı deniyelim demişti 2 ay önce bende huggies ve priimadan başka kullanma annee diğerleri pişik yapar dedim kadına çıkıştım yanii şimdi nasıl diycem, aslında duyarlı veee bu konulardaaa da hassas bir kadındır daaaaaaaaaa işteeeee, neyse biir yolunu bulup baby starı deniycem. diğer ürünlerde zaten ben türk malı kullanmak için hep okurum üretim yerini. acaba milupa kimin malı oda türkiyede çok tüketilenlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?