Doğum yapmış olan anneler buraya....

yok cnm bebekten olsaprimada da olurdu değil mi koku?tabi benimki için konuşuyorum arkadasınınkini bilemem stelik daha ek gıda bile verimiyor daha

mehtapcım ya ben de prima 2 ve 3 numara kullanırken onlardaki papatya kokusu çişle birleşince acayip ağır bi koku oluşuyordu..4 numarasında yok ama .. molfix de koku olmamıştı ben kullanırken..fisfisfis yeniden deneyeyim bi bakalım, dikkatimi çekmemiştir belki de..

canım benım dr um 1 hafta önce bana pekmez ver dedı ben arada bir verdım ve kk de bikaç erkadaş daha verdı sanırım bişey olucak olsa dr neden verın desın bence 4 ayı dahadolmadan erken oyuzden ben çok az verıyorum 1 çay kasıgı pekmezı 2tatlı kasıgıyla sulandırıyorum....

Arkadaslar şikayetvar.com u arastırdım huggies ve prima ile şikayet dolu ama dıger bezlerı bulamadım yanı şikayet olan markalar arasında yok alfabetık olarak sıralandıgında molfıx ı fılan aradım can bebe baby star yok..acaba firma ısımlerımı farklı ama yınede tanıtım adıyla olması gerek degıl mı?

babystarı ülkerden arat bi de bakalım...

ya pekmez vermeyi bende düşünüyorum ama emin değilim... bana göre çok kötü bi tadı var... ne pekmezi veriyosunuz kızlar siz..

Günaydın Arkadaşlarr

Borayı uyuttum şimdi kahvaltı yapıyorum bir yandanda yazıyorum:)

patik çok geçmiş olsun canım yaa, benim de en çok korktuğum şey düşmesi Allah korusun....Her bebek büyüme sürecinde en az 1-2 kere düşermiş,sizde bununla atlatırsınız inşallah..

Benim 2 paket daha var, değiştirip memnun kalanlar söylesin..

Bu arada buzluktan çıkarttığınız sütü o an içmedi mesela,maxımum ne kadar dışarıda bekletiyorsunuz ?

Evet canım aynen bır kac defada yazmıstım hatta bunu, bende prima 2 ve 3 kullanıyorken o kokusundan ıcım bayılmıstı ozellıkle cıs ve kaka ıle bırlesınce artık mıdemı bulandırıyordu o parfumlu kokusu.. en cok ondan ve cok sızdırmasından degıstırdım bırde bantları sıkıydı belı fılan.. huggıes ıyı bu konuda gercekten ama ne kadar ıyı olursa olsun yerlı degıl.

bişey olacağından değil canım ama alerjisi olabilir belki bakalım 1-2 gün geçsin olmazsa yine denerim belki başla bişeyden olmuştur

Arkadaşlar evy baby ye mail attım yerli malı bir ürün denemek istiyorum diye hemen aradılar numuneleri bugün yola çıkacakmış..

allah allah kafam karıştı merve bak şimdi ,benim oğlum sürekli kabız molfixde kokudan kac kez kakasını yaptı diye sevinip acıyordum sadece biraz çişini yapmış oluyordu

minık anniş prıma kullanırken bebişinın badısınde hafif bir nemlılık oluyomu?

ben geceleri hiç değiştirmiyorum eğer kaka yapmazsa, o zaman sabaha kadar durmuş olan bez hafif nemlendiriyor badisini benneyaptımki

Hicrancım ben harnup pekmezi veriyorum..demir oranı en yüksek olan o old. için kan yapsın diye :ecrin_bebek: dün 1 çay kaşığı yedirdim mesela.. daha önce de öksürüğü için vermiştim...

allah allah kafam karıştı merve bak şimdi ,benim oğlum sürekli kabız molfixde kokudan kac kez kakasını yaptı diye sevinip acıyordum sadece biraz çişini yapmış oluyordu

o koku çişi emsin diye bezin içine koydukları maddeden kaynaklanıyo demek ki fisfisfis
çünkü primada da oluyor.. 4 numarası papatya özlü değil ama yine de çiş dolu bez bi garip kokmaya başlıyo fisfisfis
neyse hele bi diğerlerini deneyelim de evy baby ve baby star nasıl onlar kokmuyodur umarım kaydirigubbakcemile3

Prima bizde koku yapmıyor, primanın 2 çeşiti var biri papatya özlü o daha uygun fiyatı ben 1 kere onu kullanmıştım dokusu sertti beğenmedimm belki o çeşiti koku yapıyordur

o koku hugiiestede oluyor bu ara kaka yapmıs sanıyrum bakıyorum çiş...
neden anlamadım.. acaba bebişler gaz cıkarıyorda o kokuyor bız kaka mı sanıyoruz o da olabılır...

ben bakiim eğer bu alerjik reaksiyon pekmezden değilse dut pekmezimiz var bizim malatyadan geldi onuda vericem kızıma harnupu duymuştum ama bilmem pek hiç yemedim onu

Son düzenleme:
kızlar ben bilmıyorum harnup pekmezını içinde ne var dr bana ne pekmezı oldugu fark etmez dedi.. ama bende harnup u araştırım bakım alım bitane...

Arkadaşlar evy baby ye mail attım yerli malı bir ürün denemek istiyorum diye hemen aradılar numuneleri bugün yola çıkacakmış..

ne zaman mail attım bende 10 dakka önce yazdımevybaby ve baby stara bakalım arayacaklar mı.gecenler de hero babye üye olsun cok güzel numuneler geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…