E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.521
yok cnm bebekten olsaprimada da olurdu değil mi koku?tabi benimki için konuşuyorum arkadasınınkini bilemem stelik daha ek gıda bile verimiyor daha
kızlar ben bi taraftan iş yapıyom arada gelip yazıları okuyorum
ya kızlar siz yazmışsınız ya pekmez vermeye başladık diye bende dün ilk defa bir çay kaşığı pekmezi çeyrek çaybardağı su ile inceltip kızıma içirdim 15-20 dk önce üzerini değişirken farkettimki sırtında sivilce gibi 3 yerde kızarıklık olmuş alerjimi yaptı kızıma acaba yaaa ama başla biyerinde yokk fazlaaşırsa doktoru arayacağım eminim kızacaktır neden verdin diyee:mymeka: inşallah fazlalaşmazz bu kızarık lıklarr
mehtapcım ya ben de prima 2 ve 3 numara kullanırken onlardaki papatya kokusu çişle birleşince acayip ağır bi koku oluşuyordu..4 numarasında yok ama .. molfix de koku olmamıştı ben kullanırken..fisfisfis yeniden deneyeyim bi bakalım, dikkatimi çekmemiştir belki de..
canım benım dr um 1 hafta önce bana pekmez ver dedı ben arada bir verdım ve kk de bikaç erkadaş daha verdı sanırım bişey olucak olsa dr neden verın desın bence 4 ayı dahadolmadan erken oyuzden ben çok az verıyorum 1 çay kasıgı pekmezı 2tatlı kasıgıyla sulandırıyorum....
babystarı ülkerden arat bi de bakalım...
ya pekmez vermeyi bende düşünüyorum ama emin değilim... bana göre çok kötü bi tadı var... ne pekmezi veriyosunuz kızlar siz..
canım ben uzum pekmezı verıyorum....
mehtapcım ya ben de prima 2 ve 3 numara kullanırken onlardaki papatya kokusu çişle birleşince acayip ağır bi koku oluşuyordu..4 numarasında yok ama .. molfix de koku olmamıştı ben kullanırken..fisfisfis yeniden deneyeyim bi bakalım, dikkatimi çekmemiştir belki de..
minık anniş prıma kullanırken bebişinın badısınde hafif bir nemlılık oluyomu?
allah allah kafam karıştı merve bak şimdi ,benim oğlum sürekli kabız molfixde kokudan kac kez kakasını yaptı diye sevinip acıyordum sadece biraz çişini yapmış oluyordu
ben geceleri hiç değiştirmiyorum eğer kaka yapmazsa, o zaman sabaha kadar durmuş olan bez hafif nemlendiriyor badisini benneyaptımki
Hicrancım ben harnup pekmezi veriyorum..demir oranı en yüksek olan o old. için kan yapsın diye :ecrin_bebek: dün 1 çay kaşığı yedirdim mesela.. daha önce de öksürüğü için vermiştim...
Arkadaşlar evy baby ye mail attım yerli malı bir ürün denemek istiyorum diye hemen aradılar numuneleri bugün yola çıkacakmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?