Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın herkese...

bizim mesai hiç aksasmaz hergün 6:30 da başlar... babasını uğurlamaya kalkar... akşama kadar hiç uyumaz... eskiden gece 1:00 de yatardı... yavaş yavaş geri çeke çeke artık 21:00 da uyutmaya başladım... şimdi 20:30 gibi gözlerini ovuşturmaya başlıyor.. 21:00 e uyuyor çok şükür... ama çok zor oldu böyle alıştırmak...

ay cnm zor olmuyor mu sana? çok erken kalkıyormuş ya.

benim oğluş biz ne zaman yatarsak o da o zaman yatar.2-3-4 saatte bir kalkar o günkü gaz durumuna bağlı sırnaşık şey.sabahta 10 gibi uyanır.

ay cnm zor olmuyor mu sana? çok erken kalkıyormuş ya.

benim oğluş biz ne zaman yatarsak o da o zaman yatar.2-3-4 saatte bir kalkar o günkü gaz durumuna bağlı sırnaşık şey.sabahta 10 gibi uyanır.

eskiden kucakçıydı çok zor oluyodu.. şimdi kucağı unuttu artık... kendi kendine oynar sürekli... ama yanlız kalmaz... illaki yanında duracağım beni görecek... kolik müziği açarım bi yandan onu dinler bi yandan kendi kendine oynar..gamyoncuiremsu.

bizimki de eskiden bizimle yatardı... işte uğraşa uğraşa erken yatmaya alıştırdım sonunda...rezenesini içiriyorum 21:00 de yatıyor... 00:00- 02:00, 04:00 da kalkar emer yine yatar... sonra 06:30 da kalkar akşam 21:00 e kadar pek uyumaz... 5 dk falan belki... aman nazar değmesin çok zor oluyodu eskiden..

hatta geçenlerde 2 gün 5 dk bile uyumadı... karnı ağrıyodu çok yorulmuştum o gün.. inşallah geçer o günler.... bebişlerimiz bol bol uyur...

inş.cnm.gerçekten zor oluyor gazlı dönemleri.neyse yavaş yavaş geçmeye başladı.

bu gazlı günler geçecek, bu sefer dişleri başlayacak... sonra 2 yaş sendromuna girecek falan filan.. valla çok zor olacak ama inşallah layığıyla yapanlardan oluruz... hayırlı evlatlar yetiştiririz...

GÜNAYDIN KIZLARRR bu sabah hiç keyfim yokkk ellerimi bile kaldırasım gelmiyorrr eşimle tartıştım bir konu yüzünden kızdı dışarı çıktı bende evdeyim büyük kız arkadaşları ile gezmeye gidiyorr minik kuşum uyuyorrr bende kahvaltı edicem az sonra tek başımaaaa

Merhaba maibeyaz;
sabah kalktığı zaman akşama kadar bir daha uyumuyo mu senin bebeğin? Benimde gündüz pek uyumuyo, uyursada yarım saat bile olmadan kalkıyo hemen. Uykusunu alamazsa da yavaş gelişirmiş diye duymuştum, bu yüzden tek de benimki zannediyodum. O zman genel olarak uyumuyolar, dış dünyayı algılamaya başladılar artık..
ERken yatırmayo nasıl öğrettin?

e senin mesaide 7 de başlıyo yani.kakasını yaptıktan sonra uyumuyor mu bir daha ?

nerde canım ya 9-10 gibi felan 15-20dk kestiriyor akşama kadar uyumuyor desek yeri

uyku saatlerimiz çok benziyor siiznle gündüz uykusu kuş misali taş çatlasın yarımsaat uyuyor akşam bizde en geç 10da uyuyoruz sabah 7de ayaktayız gece 3 kere felan kalkıyor aynı yani ama zor oluyor gün içersinde uyusa işlerime bakarım

4 ayımızın dolmasına 7 gün kaldı kızlarr büyüdük maşallahhh 4 aya girmek için sevindiğim en büyük nokta ek besin verebilecek olmak çünki benim kızzz mamalardan sıkıldı sanırım dün gece 1,5 ta yedi 90 cc mama ve sabah 5 te ne kadar uğraştıysam emmedi beni mama yaptım 20 cc yedi ve 9:30 da yaptığım mamadan 25 cc yedi şimdi az önce 65 cc yedi bu kız diet yapıyor resmennnn

Son düzenleme:

maşallah uyku düzeni bozulmaz inşallah hep erken yatar ve çok uyur çabuk büyür inşallah annesiii
bizde çok uğraştık erken yatırmaya alışsın diye ama nafile canım yaaa bizimki ya uyumuyor yada uyusada en fazla yarım saat sonra kalkıyorr dün gece 12 de yattı hah tamam erkenci bu gece dedimm 1:15 te kalktı gözler faltaşııı bana püüüü diyorrr ben ona tüh sana yaramaz diyorum heppp bbbbrrrr yapmaya başladı oda bana karşılık veriyorrrr:roflol: gece yine uğraştım anlayacağınız ama enerjim tükendi resmen artık uyanık kalmakta zorlanıyorum valla nasıl olcak böle bilmiyorumm bide yatmak isteiyor ille kucakta kalacakkk dolaşacak evin içinde sıkılıyor zilli yatırınca kendi kalkmaya çalışıyor resmen sanki ayağa kalkıp yürüyecek gibi geliyor bazennn:roflol:

canım eskiden gece 1'de yatardı... gündüzde hiç uyumazdı.. sonra geceleri de uyumamaya başladı... dr a götürdüm idrar yollarında enfeksiyon çıktı... meğer yavrumun derdi varmış... onu tedavi ettirdik rahatladı... ama geç yatmaya alıştığı için yine 12-1 gibi yatıyodu... önce 11 de uyutma çalışmalarına başladım... 12 gibi uyumya başladı... sonra 10-9-8 derken alıştı gitti... akşam 7 den sonra rutin işlere başlıyoruz... biraz oyun, sonra masal, sonra bez değiştirme, sonra emzirme..emerken iyice uykusu geliyo zaten... sonra beşiğine koyuyorum ninni söyleyerek sallıyorum... uyuyp kalıyo... buna yeni alıştırdım... ha bi de rezene içiriyorum... 10 kaşık falan... inşallah böyle devam eder...

sağol canım inşallah bozulmaz...şimdi gündüz uykusuna alıştırmaya çalışıyorum... ama çok kolay olmayacak..
bizimki benim kucağımdayken yada yastıkta yatarken kalkıp oturuyo ama kafasını tam dayayamadığı için öne yığılıp kalıyo... kaydirigubbakcemile3

canım kucak işini de bizimkinin karnı ağrırsa o da kucakta gezmek istiyo... ama normalde kucağı unutturdum... etrafına bi kaç oyuncak koydum... onlara uzanmaya çalışırken dönmeyi öğrendi... şimdi kendi kendine dönmeye çalışıyo, ayak parmağını emmeye çalışıyo.. tabi bütün bunları yapması için ya kolik müzik çalacak ya da bu gala daşlı gala...başka türlü durmaz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın arkadaşlar az önce evy babyden numune paketi geldi 4 adet bez birde kitapçık.güzele benziyor ama kullanmak lazım arko kokusu var ama baymaz umarım çişle birleşince...

Allah allah yapamadım desenize bir daha deniyeyim bari

yapacak bişey yokki, bağlantığı tıklayınca internet explorer sayfayı açamadı diyo.. burda benim yapamadığım yer neresi anlamadım... tıklamayı mı beceremedim acaba... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…