- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.761
Günaydın arkadaşlar az önce evy babyden numune paketi geldi 4 adet bez birde kitapçık.güzele benziyor ama kullanmak lazım arko kokusu var ama baymaz umarım çişle birleşince...
Günaydın arkadaşlar az önce evy babyden numune paketi geldi 4 adet bez birde kitapçık.güzele benziyor ama kullanmak lazım arko kokusu var ama baymaz umarım çişle birleşince...
yapacak bişey yokki, bağlantığı tıklayınca internet explorer sayfayı açamadı diyo.. burda benim yapamadığım yer neresi anlamadım... tıklamayı mı beceremedim acaba... kaydirigubbakcemile3
ben yapamadım dedim sen yapamadın demedimki canım
kaydirigubbakcemile yanlış anladın sen dur ben düzeltebilirsem yapacam bende sayfa açılıyorda ondan olmamışmı dedim
Kızlar benim kız kakasını 3-4 güne bir yapıyo..oda bizim ek desteğimizle yani :)) normal mi bu acaba yaaa...denemediğim şey kalmadı..zeytinyağ,fitil,şurup...
fıstık gibi kızsın maşallahhh
Kızlar benim kız kakasını 3-4 güne bir yapıyo..oda bizim ek desteğimizle yani :)) normal mi bu acaba yaaa...denemediğim şey kalmadı..zeytinyağ,fitil,şurup...
günaydın kızlar
newlıfe sadece anne sütü alıyorsa normal olduğunu söylüyor doktorlar benimki de öyleydi önceden şimdi hasta isha olmuş
ek gıd veriyorsan armut suyu verebilirsin yada kendin ye canım
bizmki de 1 haftadır öyle..
bu arada bu resimdeki senmisin... hep şeye benzetiyodum... adı aklıma gelmiyo...kaydirigubbakcemile3 bu büyüde, elveda derkende bi de zerdada oynayan kız var ya ona.. dikkatli baktım da deimiş...
maşallah uyku düzeni bozulmaz inşallah hep erken yatar ve çok uyur çabuk büyür inşallah annesiii
bizde çok uğraştık erken yatırmaya alışsın diye ama nafile canım yaaa bizimki ya uyumuyor yada uyusada en fazla yarım saat sonra kalkıyorr dün gece 12 de yattı hah tamam erkenci bu gece dedimm 1:15 te kalktı gözler faltaşııı bana püüüü diyorrr ben ona tüh sana yaramaz diyorum heppp bbbbrrrr yapmaya başladı oda bana karşılık veriyorrrr:roflol: gece yine uğraştım anlayacağınız ama enerjim tükendi resmen artık uyanık kalmakta zorlanıyorum valla nasıl olcak böle bilmiyorumm bide yatmak isteiyor ille kucakta kalacakkk dolaşacak evin içinde sıkılıyor zilli yatırınca kendi kalkmaya çalışıyor resmen sanki ayağa kalkıp yürüyecek gibi geliyor bazennn:roflol:
benim kızda öleydi canım dr bir şurup verdi normale dönmüştü günde 1-2 defa yapıyordu yine 5 gündür 2 günde bire çıktı yapması dün resmen ıkınıyordu yavrum altını açtım kabız resmen hiçbu kadar olmamıştı bizimki anne sütünü de almıyor artık zaten kalmadı da süt mütt günde 40 cc çıkarsa öpüpte başıma koyuyorum yanii resmen .
mama ile besleniyoruz su içiriyorum gün içinde 50 cc kadar içiyor bazen istemiyor ben ağzına boca ediyorum kaşık kaşık arada kabız olmasın diyee
maşallah 5. ayınız bitmiş nazar değmesinAllah bizede göstersin sağsalim
evet arzucum 5. ayımızın son gününü acilde bitirdik dün akşam, onurun ateşi tekrar yükseldi hemen acile gittik boğazları şişmiş bademcikleri orda fitil verdiler gözlem odasına aldılar ateşi önce düştü 20 dk sonra tekrar çıktı düşmedi en son iğne vurdular o zaman düştü yavrumun ateşi eve geldik mışıl mışıl uyudu
evet arzucum 5. ayımızın son gününü acilde bitirdik dün akşam, onurun ateşi tekrar yükseldi hemen acile gittik boğazları şişmiş bademcikleri orda fitil verdiler gözlem odasına aldılar ateşi önce düştü 20 dk sonra tekrar çıktı düşmedi en son iğne vurdular o zaman düştü yavrumun ateşi eve geldik mışıl mışıl uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?