Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydın arkadaşlar az önce evy babyden numune paketi geldi 4 adet bez birde kitapçık.güzele benziyor ama kullanmak lazım arko kokusu var ama baymaz umarım çişle birleşince...

canım ben doğumdan beri kullanıyorum...gece değiştirmediğim için sabah bayıyo.. onun haricinde kokmuyo fazla...

Günaydın arkadaşlar az önce evy babyden numune paketi geldi 4 adet bez birde kitapçık.güzele benziyor ama kullanmak lazım arko kokusu var ama baymaz umarım çişle birleşince...

aaaa sen nezaman istemiştin kii beni dün aradılar göndericez diye dene bakalım nasıl iyimi emiciliği falan nasılll bacak arası kalınmı incemii

yapacak bişey yokki, bağlantığı tıklayınca internet explorer sayfayı açamadı diyo.. burda benim yapamadığım yer neresi anlamadım... tıklamayı mı beceremedim acaba... kaydirigubbakcemile3

ben yapamadım dedim sen yapamadın demedimki canım
kaydirigubbakcemile yanlış anladın sen dur ben düzeltebilirsem yapacam bende sayfa açılıyorda ondan olmamışmı dedim

Kızlar benim kız kakasını 3-4 güne bir yapıyo..oda bizim ek desteğimizle yani :)) normal mi bu acaba yaaa...denemediğim şey kalmadı..zeytinyağ,fitil,şurup...

ben yapamadım dedim sen yapamadın demedimki canım
kaydirigubbakcemile yanlış anladın sen dur ben düzeltebilirsem yapacam bende sayfa açılıyorda ondan olmamışmı dedim

pardon bayaa yanlış anlmışım...kaydirigubbakcemile3kusura bakma...a.s.a.s.

Kızlar benim kız kakasını 3-4 güne bir yapıyo..oda bizim ek desteğimizle yani :)) normal mi bu acaba yaaa...denemediğim şey kalmadı..zeytinyağ,fitil,şurup...

bizmki de 1 haftadır öyle..
bu arada bu resimdeki senmisin... hep şeye benzetiyodum... adı aklıma gelmiyo...kaydirigubbakcemile3 bu büyüde, elveda derkende bi de zerdada oynayan kız var ya ona.. dikkatli baktım da deimiş...

günaydın kızlar

newlıfe sadece anne sütü alıyorsa normal olduğunu söylüyor doktorlar benimki de öyleydi önceden şimdi hasta isha olmuş
ek gıd veriyorsan armut suyu verebilirsin yada kendin ye canım

benim kızda öleydi canım dr bir şurup verdi normale dönmüştü günde 1-2 defa yapıyordu yine 5 gündür 2 günde bire çıktı yapması dün resmen ıkınıyordu yavrum altını açtım kabız resmen hiçbu kadar olmamıştı bizimki anne sütünü de almıyor artık zaten kalmadı da süt mütt günde 40 cc çıkarsa öpüpte başıma koyuyorum yanii resmen .
mama ile besleniyoruz su içiriyorum gün içinde 50 cc kadar içiyor bazen istemiyor ben ağzına boca ediyorum kaşık kaşık arada kabız olmasın diyee

günaydın kızlar

newlıfe sadece anne sütü alıyorsa normal olduğunu söylüyor doktorlar benimki de öyleydi önceden şimdi hasta isha olmuş
ek gıd veriyorsan armut suyu verebilirsin yada kendin ye canım

maşallah 5. ayınız bitmiş nazar değmesin Allah bizede göstersin sağsalim

evet canım resimdeki benim..Ece Usluya çok benzetirlerdi Zerda oynarken. :)) e geçntik o zamanlar delikafadulden

Selam hicran valla benimki de öyle. Genelde 7-8.30 arası uyutmaya çalışırlarmış. Nerdeeee bizimkinde de...
Akşam bende 22.30da uyttum. sonra 1.30 da yine uyandı. Emzirdim mama verdim, yine göğsümde uyutmaya çalıştım en son saat 3.45di uyudu tamamen ve yatırdım. Sonra sabah babası kursa giderken sesinden yine uyandı zilli . 7.30da yine ayaktaydı. Bi yarım saat uyur gibi yaptı göğsümde ama yine uyumadı.
Nasıl düzene sokacağız ya...

şuruba yeni başladım ben..suda veriyorum çay kaşığıyla 10 kaşık filan..düzelir inşallah:Saruboceq:

maşallah 5. ayınız bitmiş nazar değmesin Allah bizede göstersin sağsalim

evet arzucum 5. ayımızın son gününü acilde bitirdik dün akşam, onurun ateşi tekrar yükseldi hemen acile gittik boğazları şişmiş bademcikleri orda fitil verdiler gözlem odasına aldılar ateşi önce düştü 20 dk sonra tekrar çıktı düşmedi en son iğne vurdular o zaman düştü yavrumun ateşi eve geldik mışıl mışıl uyudu

Günaydın güzel anneler..
bende yatağı filan topladım borayı uyuttum ve geldimmm:lepi:
dün evybabynin sitesine girip form doldurmuştum ve bugün saat 10:30 gibi kapı çaldı baktım kuryeyle evybabynin paketi gelmiş:1shok: 4 tane bez ve bir kitapçık var içinde
az önce bir tanesini kullandımm birde gece kullanacağım çünkü bez en uzun gece kalıyor
ama ilk düşüncem pek hoşuma gitmedi açıkçası umutsuzum yani çünkü çok sert bacak arasında kalan bezin uçları primaya göre 4 kat daha kalın keskin inşallah memnun kalırım...çünkü bizimkisi çok hassas bez 2 saati geçince hemen kızarıyor

Delikız çok geçmş olsun canım.Benimkinin de boğazları kuruyor galiba gece kaloriferden burnunda hırlama var ya kuru oluyo yada sümüklü.. arada bi tıkanmış gibi öksürüyor.

Bu arada benim kızımda 4-5 günde bi kaka yapıyo.Doktor mama yiyen çocuklarda normal dedi.Mama olarak conformil kullanmamızı söyledi.Bi kutu aldım gerçekten de 3 gün arkaarkaya bi kez yaptı .Fakat tadı çok kötüydü, acı gibi.Milumilin tadı daha güzelmiş ve iştahsız çocuklar içinmiş.Gerçekten de kokusu pirinç unu gibi. Hicran bi kızına dene derim
Bakalım nasıl olacak şimdi...

Doktora sormuştum 7 güne kadar normal dedi.

Çok geçmiş olsun canım,böyle böyle büyüyecekler.Allah dermansız dert vermesin.Kıyamam Onurumuza. Bakalım bizi neler bekliyor,anne olmak zor iş:ecrin_bebek:

Fatma çok geçmiş olsun canım boğazları neden şişmiş üşütmeden mi kaynaklanmış
Bu arada kızlar konu açılmışken unutmayın
ateşliyken iğne yaptırmaya çok taraftar olmayın en son aşamada yaptırın Allah korusun çok büyük yan etkileri var..
Bazen doktorlar, hemşireler uğraşmamak için direk iğneye başvuruyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…