- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.781
evet arzucum 5. Ayımızın son gününü acilde bitirdik dün akşam, onurun ateşi tekrar yükseldi hemen acile gittik boğazları şişmiş bademcikleri orda fitil verdiler gözlem odasına aldılar ateşi önce düştü 20 dk sonra tekrar çıktı düşmedi en son iğne vurdular o zaman düştü yavrumun ateşi eve geldik mışıl mışıl uyudu
delikız çok geçmş olsun canım.benimkinin de boğazları kuruyor galiba gece kaloriferden burnunda hırlama var ya kuru oluyo yada sümüklü.. Arada bi tıkanmış gibi öksürüyor.
Bu arada benim kızımda 4-5 günde bi kaka yapıyo.doktor mama yiyen çocuklarda normal dedi.mama olarak conformil kullanmamızı söyledi.bi kutu aldım gerçekten de 3 gün arkaarkaya bi kez yaptı .fakat tadı çok kötüydü, acı gibi.milumilin tadı daha güzelmiş ve iştahsız çocuklar içinmiş.gerçekten de kokusu pirinç unu gibi. Hicran bi kızına dene derim
bakalım nasıl olacak şimdi...
Fatma çok geçmiş olsun canım boğazları neden şişmiş üşütmeden mi kaynaklanmış
Bu arada kızlar konu açılmışken unutmayın
ateşliyken iğne yaptırmaya çok taraftar olmayın en son aşamada yaptırın Allah korusun çok büyük yan etkileri var..
Bazen doktorlar, hemşireler uğraşmamak için direk iğneye başvuruyorlar...
canım yaa geçmişolsun ateş çok önemlii dikkat et mutlaka uyurken de çıkabilir allah korusun havale oluyor biliyorsun
benim büyük kız ateşten havale geçirirdi allah kimseye vermesin 41,5 la komalara girerdi hep böbreklerden dolayı kanada mikrop bulaşmıştı 7 yaşına kadar sürdü tedavimizz zor günlerdi valla zorrr
emelcim ve aytencim siz varsınız burda şuan..nasılsınız bakiiim.
çok şükür geçici olarak aforoz edilmişimmmmm,
fatmacım çok çok geçmiş olsun yaaa, demeki dişten değilmiş hepimizin aklında olsun ateş düşüremezsek dişten demeyip doktora götürelim, umarım en kısa zamanda iyileşir tosun onurcuk.
hicrancım yaa senin kızın böbrek sorunu enfeksşyon falanmıydı neden7 yaşına kadar sürdü
newlife benim oğluşumda kakasını 3 güne bir yapıyodu d ile başlayan bir şurup kullanıyoruz sabah akşam birer ölçek şimdi düzenli yapıyor, doktora sordum bağırsaklarını tembbelleştirimi diye, tembelleştirmezmiş anne sütünde olan bişey varmış şurubun içinde. onu takviye ediyormuş.
arzucum maaşşaalhh pekşeker kızssın allah nazardan saklasın
kızlar benim oğluşumda akşam 9:30 gibi uyur gece en az 4-5 kere uyanır emer sabahta 6 ya da 7 de uyanırrr. gündüzleri de arar ara şekerlemeler yapar. ama bazı geceler hiç uyutmazzz beni.
edacım nasıl oldu sizin böbrek sorunu bizim bugün tekrar tahlilimiz var idrar tahlili sanırım antibiyotiğe devam, hafta içide böbrek reflüsümü dğili onun testi yapılacak nasıl bişey yapacaklar onu bilmiyorum ama inşallah kuzumun canını çok acıtmazlar.
evet canım zaten öksürüyordu kaç gündür dün de ateşlendi işte neyseki düştü evet doktor da önce fitille düşürmeyi denedi olmayınca iğne yaptırdı ne zararı var acaba birden bire düşürdüğü için olabilir mi?
edacım nasıl oldu sizin böbrek sorunu bizim bugün tekrar tahlilimiz var idrar tahlili sanırım antibiyotiğe devam, hafta içide böbrek reflüsümü dğili onun testi yapılacak nasıl bişey yapacaklar onu bilmiyorum ama inşallah kuzumun canını çok acıtmazlar.
bize selam yok muklava:
Sağol canım iyiyim idare ediyorum şükür.Görümcem doğuma gitti 35+7 ve bacak gelişimide 32+7imiş.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğumunu yapar.
Sağol canım iyiyim idare ediyorum şükür.Görümcem doğuma gitti 35+7 ve bacak gelişimide 32+7imiş.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğumunu yapar.
Kızlar benim kız kakasını 3-4 güne bir yapıyo..oda bizim ek desteğimizle yani :)) normal mi bu acaba yaaa...denemediğim şey kalmadı..zeytinyağ,fitil,şurup...
ahadi gözünüz aydın bir avazda doğurur inşallah ama neden erken doğuruyor sorunmu oldua.s.
iyiyiz canımmm dün beni burdan kovdu site yönetimi sebebide ......................... yazmıştım boş mesaj yazmak yasakmışş onun için bugün 12 ye kadar cezalıydım tekrar geldim çok şkür, oğluşumu özlmekten başka bir derdim yok allaha şükür sen napıosun nasılsın. :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?