Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım yaa geçmişolsun ateş çok önemlii dikkat et mutlaka uyurken de çıkabilir allah korusun havale oluyor biliyorsun
benim büyük kız ateşten havale geçirirdi allah kimseye vermesin 41,5 la komalara girerdi hep böbreklerden dolayı kanada mikrop bulaşmıştı 7 yaşına kadar sürdü tedavimizz zor günlerdi valla zorrr

bizimkide iştahsızken dr milumil ver dedi ona geçtik bir süre ama sıkıldı gene yememeye başlayınca dr aptamil al yine dedi bende bu hafta aptamile döndüm gene ama akşamdan beri yine yemiyor kutu bitmek üzere yiyordu az da olsa 4 saatte 120 cc yiyordu genelde ama dünden beri 4 saatte 80 bile yemiyorr şimdi herobaby nin pirinç unlu devam mamalı bir karışımı vardı onu verdim kaşıkla yedi 60 cc su ile hazırlanıyor numune paket gelmişti bana geçen 1 paket denedim sevdi bugün diğer paketi denedim yine yedi ağzını açıp öle br yedi ki maşallahh alıcam bundan bir paket günde bir öğün vericem

evet canım zaten öksürüyordu kaç gündür dün de ateşlendi işte neyseki düştü evet doktor da önce fitille düşürmeyi denedi olmayınca iğne yaptırdı ne zararı var acaba birden bire düşürdüğü için olabilir mi?

çok geçmiş olsun canım sizede Allah yadımcımız olsun bebeklerimizin ve bizim

çok şükür geçici olarak aforoz edilmişimmmmm,

fatmacım çok çok geçmiş olsun yaaa, demeki dişten değilmiş hepimizin aklında olsun ateş düşüremezsek dişten demeyip doktora götürelim, umarım en kısa zamanda iyileşir tosun onurcuk.

hicrancım yaa senin kızın böbrek sorunu enfeksşyon falanmıydı neden7 yaşına kadar sürdü

newlife benim oğluşumda kakasını 3 güne bir yapıyodu d ile başlayan bir şurup kullanıyoruz sabah akşam birer ölçek şimdi düzenli yapıyor, doktora sordum bağırsaklarını tembbelleştirimi diye, tembelleştirmezmiş anne sütünde olan bişey varmış şurubun içinde. onu takviye ediyormuş.

arzucum maaşşaalhh pekşeker kızssın allah nazardan saklasın

kızlar benim oğluşumda akşam 9:30 gibi uyur gece en az 4-5 kere uyanır emer sabahta 6 ya da 7 de uyanırrr. gündüzleri de arar ara şekerlemeler yapar. ama bazı geceler hiç uyutmazzz beni.

edacım nasıl oldu sizin böbrek sorunu bizim bugün tekrar tahlilimiz var idrar tahlili sanırım antibiyotiğe devam, hafta içide böbrek reflüsümü dğili onun testi yapılacak nasıl bişey yapacaklar onu bilmiyorum ama inşallah kuzumun canını çok acıtmazlar.

emelcim ve aytencim siz varsınız burda şuan..nasılsınız bakiiim.

iyiyiz canımmm dün beni burdan kovdu site yönetimi sebebide ......................... yazmıştım boş mesaj yazmak yasakmışş onun için bugün 12 ye kadar cezalıydım tekrar geldim çok şkür, oğluşumu özlmekten başka bir derdim yok allaha şükür sen napıosun nasılsın. :ecrin_bebek:

böbrekleri olması gerekenden daha ufaktı ve böbrek yetmezliği vardı 6 ayda bir böbrekler iltihap yapıyordu üşütme falan olmadan kana karışıyordu mikrop ve kızım ateşlenip havale geçiriyordu çapa hastaneinin yoğun bakımları bizi iyi hatırlar az gitmedikkk oraya ama 1 yıl yanlış teşhisden dolaı yanlış tedavi ve ilaç verildi kızıma orda sonra ben başka dr götürdüm bizim sülalenin çocuklarının gittiği bir dr cerrahpaşanın dr idi o dönemler muayenehanesine giderdik o anladı da allahtan kızım dialize kadar gidecekti az kalsınn

Her duamda senin bebeğinide unutmuyorum.a.s.

fatmacığım tam olarak bilmiyorum etkilerini ama tehlikeli olduğunu biliyorum
yeğenimde böyle durumla karşılaşmıştık ablam ikilemde kaldı yaptırmakla yaptırmamak arasında...ama havale geçirmektense iğneyi tercih ettiler,ben öğrenince yazarm buraya...

canım yazmıştım galiba, en son çapanın prof.una götürdük o bizden sintigrofi istedi ama kafamıza yatmadı çünkü bizimki mınumumda ve büyüme devam ediyormu etmiyormu daha takip altına alınmadı bile, alınsın ona göre yaptırmayı düşünüyoruz ayrı 2 doktorla daha görüştük onlarda bizim kararımızı onayladı
Böbrek reflüsüne bakılması sintigrofiyle oluyorr bildiğim kadarıyla keşke ilk önce onumu yaptırsaydınız çünkü ilkini boşuna yaptırmış oldunuz
sintigrofi bebeğe sonda takılarak ilaç veriyorlar ve yarım saat kıpırdamaması gerekiyor çok iyi yerde yaptır bir araştır nereler yapıyor...

Sağol canım iyiyim idare ediyorum şükür.Görümcem doğuma gitti 35+7 ve bacak gelişimide 32+7imiş.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğumunu yapar.

ayy daha küçükmüş bee.allah hayırlısıyla doğurmayı nasip eylesin.gerçi tehlikeyi atlaşmış gibi 36. hafta sayılır.ama bacağı niye geri kalmış ki.benimkinin de karın çevresi 3 hafta geriden gidiyordu.ama bak şimdi tosun gibi maşalah.dün 8 kilo olmuştu.dr. a sordum ek gıdayı.4. ay 10 günden sonra başlanır dedi.o zamn söyleyecek bakalım ne vereceğimizi.

aytencimm iyiym valla.benim tilkiyi uyttum burdayım.anam emzik ne rahatlıkmış beee.ağzına veriyorum.sonra eeee sonra küt uyku..bende şubatta okula başlayacam.raporlarla idare ettik.gerçi ben öğretmen olduğum için rahat çalışma koşullarım.hafta sonu tatil.haftanın bir günü boş.belki yarım gün ( 9-12,30)saatleri) çalışacam.idare ayarlarsa.rahatız.ben de şimdiden oğluşumu çok özlerim diye düşünüyorum valla.allah sana sabır versin.eve gidince benim yerime de öp bol bol..))

Kızlar benim kız kakasını 3-4 güne bir yapıyo..oda bizim ek desteğimizle yani :)) normal mi bu acaba yaaa...denemediğim şey kalmadı..zeytinyağ,fitil,şurup...

canım bizimde öyleydi. bende herşeyi denedim olmadı. bi gün 7 saat araba yolculuğu yapmıştık o gün dolu dolu 4 kere yapmıştı çok şaşırmıştım. araba sallandıkça bağırsaklar çalıştı herhalde. ondan sonrada düzene girdi şimdi günde 2 defa yapıyo. büyüdükçe düzene girecektir inşallah canım.

iyiki geldin aytenciğim dünde burda çakma aytege vardı ama kayboldu sen gelince:roflol:

mavili inşallah sağ salim bebeğine kavuşur iyi haberler verirsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…