- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.801
albüm yaptım kızlar hamilelik resimlerimde varr...
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=5461
aytencimm iyiym valla.benim tilkiyi uyttum burdayım.anam emzik ne rahatlıkmış beee.ağzına veriyorum.sonra eeee sonra küt uyku..bende şubatta okula başlayacam.raporlarla idare ettik.gerçi ben öğretmen olduğum için rahat çalışma koşullarım.hafta sonu tatil.haftanın bir günü boş.belki yarım gün ( 9-12,30)saatleri) çalışacam.idare ayarlarsa.rahatız.ben de şimdiden oğluşumu çok özlerim diye düşünüyorum valla.allah sana sabır versin.eve gidince benim yerime de öp bol bol..))
amannnnnnnnnnnnnnnnnn maşallah maşallah fıstıklar basmış burayıda haberim yokmuşşçok güzel resimleriniz tabi sizin güzelliğinizden kaynaklanıyor canımcımm
iyiki geldin aytenciğim dünde burda çakma aytege vardı ama kayboldu sen gelince:roflol:
mavili inşallah sağ salim bebeğine kavuşur iyi haberler verirsin inşallah....
pardon bayaa yanlış anlmışım...kaydirigubbakcemile3kusura bakma...a.s.a.s.:QUOTE]
olsun kız ne olcak sende Şeniz
çok geçmiş olsun hepsinin sorunu farklı acil şifalar fatmacım hemen iyileşsin onurcukgamyoncuiremsuevet arzucum 5. ayımızın son gününü acilde bitirdik dün akşam, onurun ateşi tekrar yükseldi hemen acile gittik boğazları şişmiş bademcikleri orda fitil verdiler gözlem odasına aldılar ateşi önce düştü 20 dk sonra tekrar çıktı düşmedi en son iğne vurdular o zaman düştü yavrumun ateşi eve geldik mışıl mışıl uyudu
ben siteye giriyorum iletişim bölümünü bulamadım e bülten formu diyor orasımı girdiğiniz yerGünaydın güzel anneler..
bende yatağı filan topladım borayı uyuttum ve geldimmm:lepi:
dün evybabynin sitesine girip form doldurmuştum ve bugün saat 10:30 gibi kapı çaldı baktım kuryeyle evybabynin paketi gelmiş: 4 tane bez ve bir kitapçık var içinde
az önce bir tanesini kullandımm birde gece kullanacağım çünkü bez en uzun gece kalıyor
ama ilk düşüncem pek hoşuma gitmedi açıkçası umutsuzum yani çünkü çok sert bacak arasında kalan bezin uçları primaya göre 4 kat daha kalın keskin inşallah memnun kalırım...çünkü bizimkisi çok hassas bez 2 saati geçince hemen kızarıyorahh ahh mazi daha farklıydıŞeniz evlilikten şimdi çok monoton-tatlicadiarzu-arzu canım klibini izledim çok güzelsin maşallah
yazılardan da etkilenmedim desem yalan olur,maziye gittim...
teşekkür ederima.s.
fatmacığım tam olarak bilmiyorum etkilerini ama tehlikeli olduğunu biliyorum
yeğenimde böyle durumla karşılaşmıştık ablam ikilemde kaldı yaptırmakla yaptırmamak arasında...ama havale geçirmektense iğneyi tercih ettiler,ben öğrenince yazarm buraya...
canım yazmıştım galiba, en son çapanın prof.una götürdük o bizden sintigrofi istedi ama kafamıza yatmadı çünkü bizimki mınumumda ve büyüme devam ediyormu etmiyormu daha takip altına alınmadı bile, alınsın ona göre yaptırmayı düşünüyoruz ayrı 2 doktorla daha görüştük onlarda bizim kararımızı onayladı
Böbrek reflüsüne bakılması sintigrofiyle oluyorr bildiğim kadarıyla keşke ilk önce onumu yaptırsaydınız çünkü ilkini boşuna yaptırmış oldunuz
sintigrofi bebeğe sonda takılarak ilaç veriyorlar ve yarım saat kıpırdamaması gerekiyor çok iyi yerde yaptır bir araştır nereler yapıyor...[/QUOTE
mag 3 gerekli ama edacım bizim değerler baya yüksekti böbreğin süzüşü normalmi bakılması gerekiyordu eğer süzme normal çıkmasaydı ameliyat olacaktı şimdi mag 3 sayesinde biraz olsun içimiz rahat şimdi böbreğin reflüden dolayımı büyük olup olmadına bakılacak. neden iyi bir yer bul dedin canım. sintigrafi zor bir işlemmi. bizim doktorun özeline gidiyoruz biz aynı zamanda devlet hastanesinde doktor devlete gidicez sanırım. mag 3 de orda çektirdik. öyle istedi çünkkü doktorumuz.
merhabalar :teytey:
Mutlu güzel bir gün olsun hepimize..
Arzu ve edaçok güzel görünüyorsunuz .
Ben de albüm yapmak istemiştim bir kere ama beceremedim tabii şutarafagitti
fatma geçmiş olsun onurcuğa :teselli:
Emel görümcen sağlıkla kavuşur yavrusuna inşallah :saruboceq:
Sevgiler..
[color="ındigo"]canım mervecim nasılsın iyimsinnn ak kuzu nasıl.[/color]
maicim o mesajı attığım sırada valla ikisi vardı.yoksa sizi ayırırmıyım hehe.bu arada plates cd leri çalışmadı canım.neyse.kızkardeşim bana getirecekmiş.yoksam tekrar istiyecektim.kaydirigubbakcemile2
albüm yaptım kızlar hamilelik resimlerimde varr...
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=5461
sağol canım iyiyim çok şükür..
teyzesi ak kuzu da iyi :ecrin_bebek: emiyo şu anda
egenin işlemi sorunsuz geçer inşAllah canım, sonucu da güzel çıkar inşAllah..ben de duamda ismen unutmuyorum sizi :1hug:
:utangacmaibeyaz;4840619]pardon bayaa yanlış anlmışım...kaydirigubbakcemile3kusura bakma...a.s.a.s.:
olsun kız ne olcak sende Şeniz
çok geçmiş olsun hepsinin sorunu farklı acil şifalar fatmacım hemen iyileşsin onurcukgamyoncuiremsu
ben siteye giriyorum iletişim bölümünü bulamadım e bülten formu diyor orasımı girdiğiniz yer
ahh ahh mazi daha farklıydıŞeniz evlilikten şimdi çok monoton-tatlicadiarzu-
teşekkür ederima.s.
hadi ya... neden çalışmadı ki... başka gönderdiğim arkadaşlardan sorun yaşayan var mı... varsa linkleri tekrar göndereyim...
canım daha verilecek 4-5 kilom var, hamileliğim boyunca 14 kilo gibi bir şey almıştım ,doğumdan sonrada kısmadım gerçi ama fazla yiyen bir değilim zaten mide sorunum var...edacım rsimleriniz çok güzel maşallah ya sen zayıfladın mı verdinmi kiloları resimlerde öyle gözüküyo da
ben siteye giriyorum iletişim bölümünü bulamadım e bülten formu diyor orasımı
Merhabalar :teytey:
mutlu güzel bir gün olsun hepimize..
arzu ve edaçok güzel görünüyorsunuz .
ben de albüm yapmak istemiştim bir kere ama beceremedim tabii şutarafagitti
Fatma geçmiş olsun onurcuğa :teselli:
emel görümcen sağlıkla kavuşur yavrusuna inşAllah :Saruboceq:
sevgiler..
canım yazmıştım galiba, en son çapanın prof.una götürdük o bizden sintigrofi istedi ama kafamıza yatmadı çünkü bizimki mınumumda ve büyüme devam ediyormu etmiyormu daha takip altına alınmadı bile, alınsın ona göre yaptırmayı düşünüyoruz ayrı 2 doktorla daha görüştük onlarda bizim kararımızı onayladı
Böbrek reflüsüne bakılması sintigrofiyle oluyorr bildiğim kadarıyla keşke ilk önce onumu yaptırsaydınız çünkü ilkini boşuna yaptırmış oldunuz
sintigrofi bebeğe sonda takılarak ilaç veriyorlar ve yarım saat kıpırdamaması gerekiyor çok iyi yerde yaptır bir araştır nereler yapıyor...[/QUOTE
mag 3 gerekli ama edacım bizim değerler baya yüksekti böbreğin süzüşü normalmi bakılması gerekiyordu eğer süzme normal çıkmasaydı ameliyat olacaktı şimdi mag 3 sayesinde biraz olsun içimiz rahat şimdi böbreğin reflüden dolayımı büyük olup olmadına bakılacak. neden iyi bir yer bul dedin canım. sintigrafi zor bir işlemmi. bizim doktorun özeline gidiyoruz biz aynı zamanda devlet hastanesinde doktor devlete gidicez sanırım. mag 3 de orda çektirdik. öyle istedi çünkkü doktorumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?