Doğum yapmış olan anneler buraya....

öperim merak etme sen bu çocuğun gözlerine bunu niye taktın gııııııııııı:roflol::roflol::roflol: geçendede ağzında sigara vardı:roflol::roflol::roflol: delü anneeeeeeeeeee:roflol:kafamçokkarıştı

iyiki geldin aytenciğim dünde burda çakma aytege vardı ama kayboldu sen gelince:roflol:

mavili inşallah sağ salim bebeğine kavuşur iyi haberler verirsin inşallah....

kimmiş acabaa oooooooooo densize bakkkk yokluğumu fırsat bilmişturrrr:roflol::roflol::roflol:

edacım rsimleriniz çok güzel maşallah ya sen zayıfladın mı verdinmi kiloları resimlerde öyle gözüküyo da

Merhabalar :teytey:
mutlu güzel bir gün olsun hepimize..
arzu ve eda çok güzel görünüyorsunuz .
ben de albüm yapmak istemiştim bir kere ama beceremedim tabii şutarafagitti
Fatma geçmiş olsun onurcuğa :teselli:
emel görümcen sağlıkla kavuşur yavrusuna inşAllah :Saruboceq:
sevgiler..

Son düzenleyen: Moderatör:

[color="ındigo"]canım mervecim nasılsın iyimsinnn ak kuzu nasıl.[/color]

[color="ındigo"]canım mervecim nasılsın iyimsinnn ak kuzu nasıl.[/color]

sağol canım iyiyim çok şükür..
teyzesi ak kuzu da iyi :ecrin_bebek: emiyo şu anda
egenin işlemi sorunsuz geçer inşAllah canım, sonucu da güzel çıkar inşAllah..ben de duamda ismen unutmuyorum sizi :1hug:

kızlar evybaby den banada paket geldi 4 bez bir de kitapçık var içinde kremli bezler arko kremliymişşş kızın altını yeni değişmiştim bende sonraki bezi değişirken deniyeceğim gecede denerim bakalım nasılmış prima yok artıkk kullanmıcam evdeki paket bitince

hadi ya... neden çalışmadı ki... başka gönderdiğim arkadaşlardan sorun yaşayan var mı... varsa linkleri tekrar göndereyim...

sağol canım iyiyim çok şükür..
teyzesi ak kuzu da iyi :ecrin_bebek: emiyo şu anda
egenin işlemi sorunsuz geçer inşAllah canım, sonucu da güzel çıkar inşAllah..ben de duamda ismen unutmuyorum sizi :1hug:

canım benim duaların için allah bin kat razı olsun senden ve diğer arkadaşlarımdan. :1hug:

EVY BABY - Hamilelik ve Bebek Hakkında Herşey ben buradan göndermiştim aylar önce... sanırım hala burası...a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi ya... neden çalışmadı ki... başka gönderdiğim arkadaşlardan sorun yaşayan var mı... varsa linkleri tekrar göndereyim...

maicim duaların için çok teşekür ederim allah sendende bin kat razı olsun senden de, bu platesss bende istiyorummmmmmmm cokacimcoook çok yesemde zayıflarmıyım:roflol:

edacım rsimleriniz çok güzel maşallah ya sen zayıfladın mı verdinmi kiloları resimlerde öyle gözüküyo da
canım daha verilecek 4-5 kilom var, hamileliğim boyunca 14 kilo gibi bir şey almıştım ,doğumdan sonrada kısmadım gerçi ama fazla yiyen bir değilim zaten mide sorunum var...

ben siteye giriyorum iletişim bölümünü bulamadım e bülten formu diyor orasımı

sitede tüketici görüşleri diye bir yer var oaya yazmıştım..

canım kullanıcı paneline gir solda bölümler varya ağ ortamım başlığının altında resimler&albümler linkini tıkla ordan yönlendirir seni site...
Yalnız resim yüklerken hata diye yazarsa o resmin büyüklüğünden dolayıdır bunun içinde resmi kendi bilgisayarında kırparak küçült

evet canım zor bir şeymiş sonda filan olduğu için..
birde çok kıpırdamaması gerekiyormuş bebeğin, yoksa sonuç iyi çıkmayıp tekrar yapılması gerekebilirmiş bu yüzden de dr. iyi bir yer seçin çocuk 2 kere rahatsız olmasın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…