Doğum yapmış olan anneler buraya....

edacım maaşallh pek güzelsinnn senin kilon kaç hakikaten zayıflamışsınn

hepimizin maşallahı var arkadaşlar, bebişlerimiz çok şanslı Allah korusun hepimizi...
canım boyum 1.74 hamile kalmadan önce 58 idim. hamileliğimde 14 kilo aldım şimdi 64üm... 60'a insem yeterli benim için....

senağlamasenağlamasenağlama:dilcikar::dilcikar: KÜSTÜM İŞTE KÜSTÜMM ZATEN DEPRESYONDAYIM DELÜRTMEYN BENÜ BE senağlama

Kavuştu kavuştu,35+7 olmasına rağmen 3kilo 70 gr doğmuş.

Canım benim boyumda 1.73 ve 65 kiloya düşsem yeter 2007 yılında 58 kiloydum ve boyuma göre zayıftım.Bence sende zayıflama.72 kiloyum ben ama boğazla pek işim olmadığı için zayıflayacağıma inanıyorum.

ben yanlızmıyammmmmmmm ühüüüüüüüüüüü görünmüyorum herhalde kimse pas vermiyor şişkoyum çirkinmmm şuanda passaklıyım diyemi pas vermiyonuzz beeeeeeeeeeeeeeeeesenağlamasenağlama

maşallah maşallah aaaaaaaaaaaahhhh ahhhh ben eski kilolarıma nassıl döneceğim valla düşün düşün kafayı yiyorummm 2004 eylül evlendim 56 kilo ile bir ameliyat geçirdim 63 e çıktım düşükler tedavi hamilelik derken şimdi 81 kiloyummm yaaaaa nezaman gidecek bu kilolarrr

senağlamasenağlamasenağlama:dilcikar::dilcikar: KÜSTÜM İŞTE KÜSTÜMM ZATEN DEPRESYONDAYIM DELÜRTMEYN BENÜ BE senağlama

ayy canım ya küsme unutmuşum seni kız kucağımda alelacele yazmaya çalıştığım için :ecrin_bebek: eşinle niye tartıştınız bozma moralini boşver geçen gün ben de kızmıştım tartıştım yalnız bizde ben tek taraflı tartışırım bizimki cevap vermez hiç, kendi kendime dırdır konuşup susarım -tatlicadiarzu- iyi mi kötü mü bu yönü bilemiyorum ama insan istediği gibi bağırıp çağıramayınca da içinde kalıyo kaydirigubbakcemile3
aa aşk olsun niye kendine haksızlık ediyosun bence en tatlı annlerdensin canım buradaki herkes öyle Allah nazardan korusun hepimizi..herkes birbirinden güzel maşaAllah

saol canım benimmm şakaydı şakaaa valla benim kızda durmuyorr şuanda ayağımda minderde sallıyom uyutmak içinnnn resmenn gözlerini kapadı ama mızzz mızzz yapıyorr uyuyacak inşallah bende gidip bişiiler yicemmm sabah çift kahvaltı ettim öğlen yemeği yicem akşam yemeğinide salata ile geçiştiririm artıkk

ben yanlızmıyammmmmmmm ühüüüüüüüüüüü görünmüyorum herhalde kimse pas vermiyor şişkoyum çirkinmmm şuanda passaklıyım diyemi pas vermiyonuzz beeeeeeeeeeeeeeeeesenağlamasenağlama

kuzum hicranım yaşdaşımmmm, senin güzelliğinide gördük sezeryana girerken canımcımmm verirsin kiloları sıkma canınıııı amnnnnn meleklerimiz var işteeeeeeeeee:1hug:

Son düzenleme:
uyandı benim zilli heergün kendi rekorunu kırıyor zilliii 5 dk olmadı yatıralı yahuuu:roflol::roflol: kendüme bişeytler hazırladım tepsiye koydum pc başında ayağımda kızzz elimde ekmek önümde klavyee off anam offf:roflol::roflol:

kuzum hicranım yaşdaşımmmm, senin güzelliğinide gördük sezeryana girerken canımcımmm verirsin kiloları sıkma canınıııı amnnnnn meleklerimiz var işteeeeeeeeee:1hug:

valla ben hersene doğum günüm yaklaştıkça depresyona giriyom yaşlanıyom diyee bu sene 34 oluyorum dile kolay oootttuuuuzzzz dddööööörrrrtttt hmde 17 sinde kızım 4 aylık olunca ben 34 yaşına giriyom çifte kutlama yapılacakkkk ama eşimede kardeşlerime de dedim 35 ten sonra pasta masta istemem bennnn bu sene bide bu kilolarla saç baş bakımsız ancak boyatabildim saçları kestiricem bu hafta kendi kuaförüme gidippp kilolarrr fena yapıyo beniii

maaşallah canım hepsini aynı anda yapabiliyosun marifetli anne seni kolay gele,ben kucağımda zor tutuyorum valla uyuttum şimdi ama bakalım ne kadar sürecek gözü yarı açık uyuyo benimki bazen şüpe ediyom benimi gözetliyo diye :)

aynen valla bende kendime şaşırdım napıyom ben diyee :roflol::roflol: bebeklerle yaşamaya alışıyoz demektir bu birçok işi aynı anda yapmakkkk:roflol: ben çalışırkende böleydimmm becerikli karuyumdurr bir elimde cep telefonu öbür kulağımda iş telefonu bir elim klavyede fatura işlerken gözümlede bilançoları kontrol ederdimmmmm:roflol::roflol:tabiii telefon tutan elimin parmaklarındada bbir adet sigaraaaa:roflol: patron oturur beni izlerdi bakıyom nezaman dağılacaksın diye derdi kızım sen manyakmısın diye de eklerdiii :roflol:

17 si doğum günün mü canım? benimde 16 ocak........

selam kızlar bugün eşim evdeydi biraz temizlik yapam dedim.Nevresimleri felan değiştirdim sonra biraz hava alayım dedim markete gittim.Hugies bez 80 tanesi 15.99 tl idi aldım çünkü molfix ve evy baby benim kızımda pişik yapıyor prima yada hugies kullanıyorum.Aslında baby starda dşünüyorum ama cesaret edemedim yine pişik okulr diye.

Merhaba arkadaslar,umarım herkes ıyıdır.Ben bır kac gundur gıremıyorum pek keyfım yok bıraz canım sıkkın..gecmıs coook uzun geldı.pek okuyamadım..bır ara gırıp anlatırım inşallah.Şimdi çok kalamıcam ama en kısa zamanda uzun uzun gelıcem.Bu arada Ayten,Mehtap,Merve,Seda ve benı merak eden butun arkadaslarım hepınıze cok teşekkur ederım.İyiki varsınıza.s..Herkese,sağlıklı ve bol gülücüklü ve bol uykulu bir gece diliyorum.

Son düzenleme:

çok uygun almışın deryacım 15 ytl hayret...Hangı market?bızım burda en son huggies 24 ytldı ve 72 lı.Prima zaten 27 ytl.Onun ıcın prıma almıstım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…