- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.841
selam kızlar bugün eşim evdeydi biraz temizlik yapam dedim.nevresimleri felan değiştirdim sonra biraz hava alayım dedim markete gittim.hugies bez 80 tanesi 15.99 tl idi aldım çünkü molfix ve evy baby benim kızımda pişik yapıyor prima yada hugies kullanıyorum.aslında baby starda dşünüyorum ama cesaret edemedim yine pişik okulr diye.
Merhaba arkadaslar,umarım herkes ıyıdır.Ben bır kac gundur gıremıyorum pek keyfım yok bıraz canım sıkkın..gecmıs coook uzun geldı.pek okuyamadım..bır ara gırıp anlatırım inşallah.Şimdi çok kalamıcam ama en kısa zamanda uzun uzun gelıcem.Bu arada Ayten,Mehtap,Merve,Seda ve benı merak eden butun arkadaslarım hepınıze cok teşekkur ederım.İyiki varsınıza.s..Herkese,sağlıklı ve bol gülücüklü ve bol uykulu bir gece diliyorum.
kız biz boykot diyoz sen ne diyonn ne priması ne huggiesi yapmaz pişik sen deneseydin bak ben bu gün evybaby denedim şimdi kızın kıçına bağladımmm valla bakıcaz artıkk bundan sonra boykot varrrrrrrr
hayırdır duygucum inşallah köt bişii yoktur allaha emanet olun canımm:Saruboceq::Saruboceq:a.s.Şeniz
kızlar pirinç unu zeka geriliği yapıyormuş..doğru mu?,bileniniz var mı?
milupanın mamalarından kullanan var mı?
sütlü pirinçlisini deneyeceğim bugün oğluma.. mamadan sıkıldı hicran seninki gibi durumum aynı.hem kilo hem de bebiş bakımından..
kızlarrrrr cevaplarınızı bekliyorummmkafamçokkarıştıa.s.
doktorumuz pastorize süte bir o kadar su ile pirinç ununu karıştırıp mama yapabilirsiniz dedi.süt veriyor musunuz yaa iyice kafam karıştı ne vercem ben bu çocuğaa[/QUO
canım yeni duydum senden pirinç ununun zeka geriliği yaptığını annem anne sütünün yanında bize ek olarak hep verirmiş.Hiçte zekamıza bişey olmadı.Sütü bilmiyorum ama
Hicrancım bıraz canım sıkkın zaten anlatıcamda bıraz daha uzun zamanım oldugunda ınsallah.Hepınız allaha emanet olun ınsallah.Sağol canıma.s.
kızlar pirinç unu zeka geriliği yapıyormuş..doğru mu?,bileniniz var mı?
milupanın mamalarından kullanan var mı?
sütlü pirinçlisini deneyeceğim bugün oğluma.. mamadan sıkıldı hicran seninki gibi durumum aynı.hem kilo hem de bebiş bakımından..
kızlarrrrr cevaplarınızı bekliyorummmkafamçokkarıştıa.s.
doktorumuz pastorize süte bir o kadar su ile pirinç ununu karıştırıp mama yapabilirsiniz dedi.süt veriyor musunuz yaa iyice kafam karıştı ne vercem ben bu çocuğaa[/QUO
canım yeni duydum senden pirinç ununun zeka geriliği yaptığını annem anne sütünün yanında bize ek olarak hep verirmiş.Hiçte zekamıza bişey olmadı.Sütü bilmiyorum ama
senin sütün yokmuydu canım normal mama neden vermiyorsun pirinç unlu ek besinler var onlar gayet hoşuna gidiyor kızımınnn ama hero baby ninki milupanınki 1 öğünlük paketlerden vardı markette 2 ytl ye 150 cc su ile yapılıyor içinde devam mamasıda vardı galiba hatırlayamadım şimdi ama kızım onun tadını hiç beğenmedi valla bende beğenmedimm:roflol: herşeyin tadına önce ben bakarımda bizim kızımı sultan sultannn:roflol:
valla pirinç ununun zeka geriliği yaptığına inanmıyorum bende dediğin gibi bizde pirinç unuyla büyümedikmi hangimiz geri zekalıı kii:roflol: aksine ben yeni jenerasyonun zekasından emin değilim pek zekaları kuvvetli değil kızımdan biliyorum çok zeka uğraştırıcı ders ti oyundu vss yok çünkii eskisi gibi bizim yaşadıklarımız gibi ve çinliler japonlarmıydı yoksam pirinçle besleniyorlarrr bence gayettt zeki bir milletlerr helekii japonlarrr ve benim abimde hiç anne sütü alamamış sayılırr annemin onda sütü azmış ve kesilmiş benim gibi köy yerinde süt bulurlarsa sütle yoksa su ile pirinci döverek un yaparlarmış öle demişti annem abim feci zeki biridir ist üniversitesi mezunu ve kafa fena çalışıyorrr
veee şu süt konusunda da aynıı tereddütlerim var o olmaz bu olmaz zararlı diyorlarda ben ve kardeşlerim ve tanıdığım bir çok kişi bebekken anne sütü yoksa pirinç unu nişasta vsss süt ile muhallebi yapılarak büyüdü yanlışmıyımm hangimizin kemiklerinde gelişme bozukluğu oldu kiii tabii % 100 olamaz her insanın bünyesi farklı çalışırr ama zekaları konusunda da bir zorluk olduğunu sanmıyorummm bence yeni bebek ve çocuklar tam aksine bunlardan mahrum olduğu için belkide bu kadar sağlıksız hassas ve her tür hastalık var üzerlerinde suni şeylerle besliyoruz çünkii mamalarda süt tozu peynir altı suyu varr eee onlar neyden yapılıyorkiiiiii ben kararsızım bu konuda valla ne yalan söliim 6 adan sonra kızıma süt verebilirim ben büyük kızıma da 8 aydan sonra dr dinlememiştim vermiştim kemikleri çok hassas tabii alışkın olmayınca da sütü hiç sevmed zorla içiriyorum hala şimdi haftada 1 gün içerse öpüpte başıma koyucam kemikler kuvvetli olmaz tabii şimdiden menüsküsü var ameliyat olmaktan şansımıza kurtuldukkk geçen sene
Kavuştu kavuştu,35+7 olmasına rağmen 3kilo 70 gr doğmuş.
Canım benim boyumda 1.73 ve 65 kiloya düşsem yeter 2007 yılında 58 kiloydum ve boyuma göre zayıftım.Bence sende zayıflama.72 kiloyum ben ama boğazla pek işim olmadığı için zayıflayacağıma inanıyorum.
maşallah maşallah aaaaaaaaaaaahhhh ahhhh ben eski kilolarıma nassıl döneceğim valla düşün düşün kafayı yiyorummm 2004 eylül evlendim 56 kilo ile bir ameliyat geçirdim 63 e çıktım düşükler tedavi hamilelik derken şimdi 81 kiloyummm yaaaaa nezaman gidecek bu kilolarrr
ayy canım ya küsme unutmuşum seni kız kucağımda alelacele yazmaya çalıştığım için :ecrin_bebek: eşinle niye tartıştınız bozma moralini boşver geçen gün ben de kızmıştım tartıştım yalnız bizde ben tek taraflı tartışırım bizimki cevap vermez hiç, kendi kendime dırdır konuşup susarım -tatlicadiarzu- iyi mi kötü mü bu yönü bilemiyorum ama insan istediği gibi bağırıp çağıramayınca da içinde kalıyo kaydirigubbakcemile3
aa aşk olsun niye kendine haksızlık ediyosun bence en tatlı annlerdensin canım buradaki herkes öyle Allah nazardan korusun hepimizi..herkes birbirinden güzel maşaAllah
valla ben hersene doğum günüm yaklaştıkça depresyona giriyom yaşlanıyom diyee bu sene 34 oluyorum dile kolay oootttuuuuzzzz dddööööörrrrtttt hmde 17 sinde kızım 4 aylık olunca ben 34 yaşına giriyom çifte kutlama yapılacakkkk ama eşimede kardeşlerime de dedim 35 ten sonra pasta masta istemem bennnn bu sene bide bu kilolarla saç baş bakımsız ancak boyatabildim saçları kestiricem bu hafta kendi kuaförüme gidippp kilolarrr fena yapıyo beniii
[
B]Bak bir yazı daha buldum buna benzer;
1. Herşeye ağzı açık ayran budalası olarak baktıkları söylenen her güzel lafa kolay kandıkları 15-25 yaş arasındaki KAZ dönemi.
2. Güzelliklerinin farkına vardıkları o yüzden hep kapris üstüne kapris
yaptıkları 25-35 yaş arasındaki NAZ dönemi.
3. Hayatı (erkekleri) tanıyıp gözlerinin açıldığı 35-55 yaş arasındaki KURNAZ dönemi.
4. Mihrabın yıkıldığı herşeyin bittiği 55 yaş sonrası ENKAZ Donemi(buraya çok güldümm:sm_cool:)
.
Biz kaz,sen naz dönemindeymişsinn:roflol:
ben bu sene Kaz dönemindeyim, seneye Naz dönemine gireceğim hayırlısıyla sositososito
ben bu sene Kaz dönemindeyim, seneye Naz dönemine gireceğim hayırlısıyla sositososito
Edacım çok güzelmiş çok güldüm kaydirigubbakcemile3 sen hangi dönemdesin söyle bakalım kaydirigubbakcemile3
terfi ediyorum desene:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?