Doğum yapmış olan anneler buraya....

kız biz boykot diyoz sen ne diyonn ne priması ne huggiesi yapmaz pişik sen deneseydin bak ben bu gün evybaby denedim şimdi kızın kıçına bağladımmm valla bakıcaz artıkk bundan sonra boykot varrrrrrrr

hayırdır duygucum inşallah köt bişii yoktur allaha emanet olun canımm:Saruboceq::Saruboceq:a.s.Şeniz

kızlar pirinç unu zeka geriliği yapıyormuş..doğru mu?,bileniniz var mı?
milupanın mamalarından kullanan var mı?
sütlü pirinçlisini deneyeceğim bugün oğluma.. mamadan sıkıldı hicran seninki gibi durumum aynı.hem kilo hem de bebiş bakımından..
kızlarrrrr cevaplarınızı bekliyorummmkafamçokkarıştıa.s.
doktorumuz pastorize süte bir o kadar su ile pirinç ununu karıştırıp mama yapabilirsiniz dedi.süt veriyor musunuz yaa iyice kafam karıştı ne vercem ben bu çocuğaa

Son düzenleme:
kız biz boykot diyoz sen ne diyonn ne priması ne huggiesi yapmaz pişik sen deneseydin bak ben bu gün evybaby denedim şimdi kızın kıçına bağladımmm valla bakıcaz artıkk bundan sonra boykot varrrrrrrr

Canım haberim var boykottan bende yamak isterim tabiki paramız onlara gitsin istemem ama kızın cildi çok hassas napayım bir tek baby star kaldı denemediğim işte.Bezi mecburen kullanıyorum ama diğerlerinde boykottayım.Mesela bugün bingomatik deterjan aldım omomatik yerine bingomatik ülkerin ürünü.

hayırdır duygucum inşallah köt bişii yoktur allaha emanet olun canımm:Saruboceq::Saruboceq:a.s.Şeniz

Hicrancım bıraz canım sıkkın zaten anlatıcamda bıraz daha uzun zamanım oldugunda ınsallah.Hepınız allaha emanet olun ınsallah.Sağol canıma.s.

Son düzenleme:
Arkadaşlar İyi Akşamlar Hepinize...
Bu inek sütü konusu inanın benim de kafamı çok karıştırıyor.Geçen bi doktor hazır mamaların satımı için böyle bi söylenti çıkarttılar diyor ama o kadar çok empoze ediliyor ki ilk bir sene kesinlikle inek sütü vermeyin diye insan tereddütte kalıyor.Diyor ki doktor elbette fazla süt demir eksikliği yapar ama ayarında süt verildiğinde hiçbir sorun olmaz.Ben de sizin gibi düşünüyorum sonuçta bizim annelerimiz bize milupanın mamalarını mı verdiler sütü unla karıştırıp yemişiz hepimiz hangimiz sorunluyuz hele pirinç ununun zeka geriliği yaptığına hiiiiiç inanmıyorum yeğenimi ablam pirinç unu mamalar yaparak büyüttü tüm sınavlarda il genelinde ilk üçte çocuk.Hiç alakası olduğunu düşünmüyorum.Ama ne kadar inanmasakta etkileniyoruz galiba?

evet bende pirinç ununun zeka gerilği yaptığına kesinlikle inanmıyorum.annnelerimiz bizi pirinç unuyla büyütmüş.zekamızda bi problem olmadığnı düşünüyorum.aksini düşünen varmı acaba...

Maşallah iyi doğmuş, Allah uzun ömürler versin..

hemen hemen aynı şuan ki kilolarımız ve boyumuz, senin gibi eşimde aynı şeyi söylüyor eskiden çırpı gibiydin kilo verme böyle kal diye ama ben çok özledimm eski kıyafetlerimiiii....gerçi eşimin söyleme amacı farklı :jeyyar: istemiyor çıtır olmamı şimdi anne gibi oldun diyoo ne alakaysa

ceylinin ayaklansın biraz, bak nasıl verirsin kiloları
ayrıca senin 2. çocuğun biz birincide bu kadar konuşuyoz,ikincide naparız bilemem..

Aynen mervecim bizimkisi de çok sessiz ve sakindir, konuşan ben olduğum için tek gürültücü ben olurum gerçi laf yetiştirmesinide istmezdim o daha da kötü...
İki cambaz bir ipte oynamaz

canım bence sen, hepimizin yaşadığı şu anki psikolojiyle bunları söylüyorsun.Bir kaç yerde okumuştum kadının en güzel,en verimli dönemi 30-35 yaş aralığıymış..
Bak bir yazı daha buldum buna benzer;

1. Herşeye ağzı açık ayran budalası olarak baktıkları söylenen her güzel lafa kolay kandıkları 15-25 yaş arasındaki KAZ dönemi.

2. Güzelliklerinin farkına vardıkları o yüzden hep kapris üstüne kapris
yaptıkları 25-35 yaş arasındaki NAZ dönemi.

3. Hayatı (erkekleri) tanıyıp gözlerinin açıldığı 35-55 yaş arasındaki KURNAZ dönemi.

4. Mihrabın yıkıldığı herşeyin bittiği 55 yaş sonrası ENKAZ Donemi(buraya çok güldümm:sm_cool:)
.

Biz kaz,sen naz dönemindeymişsinn:roflol:

Son düzenleme:
iyi aksamlar kızlar umarım herkes iyidir.bebişlerinizle.dün evy babye mail atmıştım bugün 4 tane bez ve bi kitapçık göndermişler bile.sizlerde bi mail atarak deneye bilirsiniz bakalım ben memnun kalcak mıyım

ben bu sene Kaz dönemindeyim, seneye Naz dönemine gireceğim hayırlısıyla sositososito

Edacım çok güzelmiş çok güldüm kaydirigubbakcemile3 sen hangi dönemdesin söyle bakalım kaydirigubbakcemile3

ben bu sene Kaz dönemindeyim, seneye Naz dönemine gireceğim hayırlısıyla sositososito

Edacım çok güzelmiş çok güldüm kaydirigubbakcemile3 sen hangi dönemdesin söyle bakalım kaydirigubbakcemile3

Canım ben naz dönemine yeni girdim:lepi: ama bu gidişle eski dönemimin özelliklerini ölene kadar taşıyacağımm herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sıra sende sen söyle bakalımm:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…