Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım ben naz dönemine yeni girdim:lepi: ama bu gidişle eski dönemimin özelliklerini ölene kadar taşıyacağımm herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sıra sende sen söyle bakalımm:icecream:

ben de onu bilemedim tam sınırda kalmışım ben kaydirigubbakcemile3
25 im şu an ama üç ay sonra 26 oluyorum kaydirigubbakcemile3

Kızlar iyi akşamlar herkese
benim kızım saat 7 de uyudu şimdi sabah ezanına kalkarız artık,ben biraz kestirir kalkar diye düşünmüştüm yatış o yatış.
Bu arada ek gıdalarla ilgili,valla ben de 3 ay emmişim sonrasında sütlü pirinç unlu muhallebi mamalarla büyümüşüm ne gerizekalıyım ne de,kemik rahatsızlığım var.
Pirinç ununu ben de vermeyi düşünüyorum bir kaç hafta içinde sütü de bence sulandırarak kullanabiliriz,suyla yapılan mama naıl olur ki yavan bişey gibi geliyor bana.
Ben süt içirmek için 1 yaşını beklemeyi düşünmüyorum.6. aydan itibaren sade süt içirmek değil ama sütlü cicibebe veya muhallebi,sütlaç tarzı şeyler vereceğim.

Fatmacım geçmiş olsun,dişten olmayabilir demiştik sana ama nerden bileceksin canım.Bununla atlatmış ol inşallah.

Benim cadı mekik çekmeye çalışıyor sanki sırt üstü yatarken kalkmaya çalışıyor
ayaklarını da yere koyup poposunu attırıveriyor,şappp diye öpüyorum fıstıkından...kaydirigubbakcemile3

canım benim 24 yeni bitti 25 oldum hemen daldım naz dönemine sende gellll bırak kaz dönemini:roflol::roflol:

ben de çaktırmadan kendimi küçültmeye çalışıyormuşum :roflol:
ben çoktaan naz dönemindeyim o zaman desene.. kaydirigubbakcemile3

Gülcüm bizimki de kalkma çalışmaları yapıyo, dr.lar oturtmayın diyo bu ay için, ama kendisi oturmak için büyük çaba içine giriyo yaramaz :CüvCüv:

kızlar berker bebek mamasını duymuşmuydunuz?
organik,gülben ergen reklamını yapıyordu hani

kızlaaaar teşekkür butonları kaldırılmış bundan sonra hep yukardaki teraziyş kullanacakmışız rep vermek için

ya bizz şimdi 4 ay 1 günlüğüz ya 5. ayda mıyız yani??
bi bebek gelişimi sitesinde 5.ayda oturabilir diyorlar ben hala ottuturmuyorum.

canım şuan 4 aylık oluyorsunuz 5. aydan gün alıyorsunuz artık maşallah
biz 5. ayı da doldurduk destekli yatar gibi oturtuyorum ben deminmerak edip bir denemek istedim desteksiz oturttum yavrum bir tarafa doğru yığılıp gidiyor hemen kaldırdım bence henüz sizin için de erken

lan sorularıma cevap versenize oluum:mymeka:

5 aydan itibaren demir damlası kullanılmalı diyor,devit demir damlası mı olüyooor:uhm:

ya bizz şimdi 4 ay 1 günlüğüz ya 5. ayda mıyız yani??
bi bebek gelişimi sitesinde 5.ayda oturabilir diyorlar ben hala ottuturmuyorum.

canım benimde bu konuda kafam karışıyor ama ben 4 aylığız diyorum
6 ayı tam olarak bitirirse hem oturmaya hem ek gıdalara tam olarak başlayacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…