Doğum yapmış olan anneler buraya....

lan sorularıma cevap versenize oluum:mymeka:

5 aydan itibaren demir damlası kullanılmalı diyor,devit demir damlası mı olüyooor:uhm:

hayır canım devit d vitamini, demir damlası ise Ferro Sanol eğer sağlık ocağına düzenli gidiyorsan zaten vereceklerdir sana ordan

he heee
tokadı yeyince hemen cevaplartı sıralamışınız eferiiim...
:roflol::1hug:

örtmenim gül ne kızıyosun yaw senağlama
oturtma olayı şöyle oluyor bizde de, kucağımda destekli tutuyorum kendisi dimdik olmaya çalışıyo kafasını öne atıyo hep..bir kere desteksiz oturtmayı denedim yana yamuldu fatmanın da dediği gibi..evet dördüncü ayı tamamlamış beşinci aya girmişsiniz artık..ama henüz beş aylığız demiyceksin soranlara kaydirigubbakcemile2 anlaşıldı mı kaydirigubbakcemile3
bu arada berker organik duymuştum ben de, ne oldu ondan mı
yedireceksin ayçaya :ecrin_bebek:
edacım sağol canım dondurmanı yemiş kadar oldum en çok çilekliyi severim ben aklında olsun misafirliğe geldiğimde ikram edersin artık :smiley-cool: :icecream:

Mervecim Berker mama bebeğim dergisinden çıkmıştı şimdi dolapta gördüm ama üstünde 6. aydan itibaren yazıyor
çok yaygınlaşmadı ya tutlmadı mı acaba biliyor musunuz diye sordumduu..
Ben de daha 5 aylık demiyom,4 aylık diyorum
burdan okuyunca birden panikledim,birden benim bebeğim niye bunları yapmıyor ki dedim

evet ben de gönderdiğin linki okudum da çoğunu yapamıyor , bu ay bitimine kadar bu kadar şeyi yapabilecekler mi acaba :CüvCüv: emekleyebilir bile diyo, bizim küçük hanım dönemiyo bile henüz kaydirigubbakcemile3

herkese iyi geceler...
Allah rahatlık versin..
a.s. :1hug: :asigim: :hooray:

edacım sağol canım dondurmanı yemiş kadar oldum en çok çilekliyi severim ben aklında olsun misafirliğe geldiğimde ikram edersin artık :smiley-cool: :icecream:

unuturmuyum hiç, senn gel maraştan getirtirim hazır orda tanıdıklar varken:1hug:

kızlar az önce eşim aradıd a bitkisel bir yağ söyledi internete girip baktım da sizde bir bakın gaz sancıları için..

Dr.Besnim

canım bizimkide dönmüyo daha hatta gayret bile yok tembel tenekem diye seviyorum bende

Kızlar şimdi bizim hormonlarımız menopozdaki gibimi çalışıyor?Nette bununla ilgili bie yazı göremedimCADIARZU

günaydın arkadaşlar.4-5 gündür pek giremedim.kociş izinde.tatil yapıyoz.geçmişide okuyamadım.inşallah bebişlerde sizde iyisinizdir.6 gün daha tatiliz.arada bir girip yazdıklarınızı okuyabilirim.herkese güzel günler.hepinizi öpüyorum.

iyi canım ilaçları kullanıyoruz şuanda uyuyor tosunum

size de geçmiş olsun nesi var

çok fena grip hırıltısı var sesı kısık öksürüyo dr götürdum .bu gun gene götürcem kontrole geçmedı hırıltısı yaa.. bide ondan bana grip geçti. benımde heryerim agrıyo... bide birsürü işim var giremedım ne te hiç eşim yarın gidiyo cezaire ütü çamasır bu gun girebildim ancak

Selam annişler,ve bebikleriii...
biz gece güzel uyuduk Allaha şükür,ama 2 gündür kaka yapmadı kızım sabaha karşı
yine ıkınarak uyandı ama,boşa çabaladı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…