- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.901
kızlar benim bebiş 7 kilo 150 gr olmuş boyuda 64 cm, yaa benim ki neredeyse 1 ay önce 6 kilo 850 gr dı az almış dimi, zaten birde günde çok az yiyor, mesela ben 4 tane 80 lik süt bırakıyrum gündüzleri onu içiyor birde 1 kere 60 lık mama içiyoemuş 2 saatee bir besleniyor, sabah 7 akşam 7 içiyor bu söylediklerimi çok azmış gibi geliyor bana yaaaa 180 240 cc içmesi gerekiyormuş bir öğünde öyle okudum. ne yapsam da iştahını artırsam ben yaaaaa.
kızlar yaa punalar kısmı bende 86 newlıfen 2000 lerde kim veriyor puanları yaa ve neye göre alıyoruz.
Canım yorumlarımızın sağ üst köşede gri renkli terazi işareti var..yorumunu beğenen,seni onaylayan yada onaylamayan kişiler ona tıklayıp ,ya artı olarak yada eksi olrak değerlendirme yapıyo..punlarında artmış oluyo..yada olumsuz değerlendirildiyse düşüyo..onun takibinide kullanıcı panelinden yapıyosun..kullanıcı paneline tıklarsan altta puan durum çizelgen var..bak ben sana veriyim puan bak sende birazdan panelden..ben alanyadayım canımcımmm..çok beğenilmiş demekki yorumlarım:)))
Kızlar şimdi bizim hormonlarımız menopozdaki gibimi çalışıyor?Nette bununla ilgili bie yazı göremedimCADIARZU
kızlar benim bebiş 7 kilo 150 gr olmuş boyuda 64 cm, yaa benim ki neredeyse 1 ay önce 6 kilo 850 gr dı az almış dimi, zaten birde günde çok az yiyor, mesela ben 4 tane 80 lik süt bırakıyrum gündüzleri onu içiyor birde 1 kere 60 lık mama içiyoemuş 2 saatee bir besleniyor, sabah 7 akşam 7 içiyor bu söylediklerimi çok azmış gibi geliyor bana yaaaa 180 240 cc içmesi gerekiyormuş bir öğünde öyle okudum. ne yapsam da iştahını artırsam ben yaaaaa.
4ncü aydan sonra kılo amlımı oldukça azalıyomuş..ama sen telaş etme bebeğini kılosu iyi maşallah..gene drun bılır de,hiçde az yemiyor yazdığın kadarıyla..6ncı aya girdiklerinde dogumkılolarının ıkı katı olmazları normal değer sayılıyormuş..asıl benımkı gıbı bu ayda kılo alamıyn bebeklerın annelerı telaşlı..çünki zaten 6 aya kadar artık pek bişi almıcaklar
kızlar günlerdir şu süt alerjisinin ne olduğu konusunda araştırma yapıyorum...
bir sürü tecrübeli annenin yazdıklarını okuyorum..ne tür bir belanın içinde olduğumu şimdi daha iyi anladım..dumur olmuş durumdayım...sudan çıkmış balık gibiyim...
kahvaltı öğününde patates, pekmez ve helva dışında yiyecek birşey bulamıyorum...
banada herşey yasak..peynir, kaşar, yumurta, domates, kaymak..bal...ne geliyorsa aklınıza....
napıcam ben ya...doktor kalsiyumu rokadan al diyor..nasıl bir belaya düştüm ben ya...neden beni buldu bu illet? dün gece kızım hep ağladı..yanakları kızardı..ne o 1 çay kaşığı elma suyu verdik diye...
2 gündür ağlıyorum...bunalımdayım..nazlıyı nasıl beslicem ben? herşey yasak..sıft süt ürünleri değil bazı bebeklerde buğday, et falan da alerji yapıyormuş...kendime gelemiyorum bir türlü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?