Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gözde sen bebeğine sadece anne sütümü veriyorsun?
Sen neden şüpheleniyorsun inek sütü alerjisinden?
golden coat kullandın mı hiç?bize oda yasak sanırsam..

Canım sağol...teşekkür butonunu göremiyorum olsaydı teşekkür edicektim...3 yaşına kadar sürecekmiş...allah yardımcım olsun hakikaten yani...

canım 30 kere söyledim sana belki ama kusura bakma bende merak ettiğimden soruyorum
keçi sütü olayını sordun mu doktora ?

canım 30 kere söyledim sana belki ama kusura bakma bende merak ettiğimden soruyorum
keçi sütü olayını sordun mu doktora ?

inek sütü alerjisi olanlara keçi sütüde alerji yapabiliyormuş..%50 şansım var..denemedim doktor şimdi deneme dedi...seninkinde eğer egzama falan oluyorsa 2 hafta süre ile yumurta, peynir, süt yoğurdu kes bakalım geçecek mi...anne sütünden de geçiyor bu illet...birde mama, yoğurt süt vs vereceğin zaman önce ağzının kenarına sür 20 dk bekle bakalım ne tepki verecek...

canım kilosu ayına göre iyi bence telaş etme. bizede doktor 200ml ortalama bi öğünde içer dedi. yinede arttırmak istiyorsan azar azar 80 diğer gün 90 sonra 100 şeklinde arttır. belki midesi küçüktür bebişin okadarla doyuyodur. sen azar azar arttır öğünlerini bence

SEDACIMM canım yazını okudum çok üzüldüm güzelimm geçmiş olsun hayatım en azından teşhis koymuş benim yapabilecegim birşey olursa her zaman yanındayım güzelim elimden ne gelirse yaparım.kendini üzme tatlımm.

aytencimm bence kilosu çok çok bebişin artık az alıyorlar kiloyu 300-600 kg almaları gerekiyormuş normalmiş. benimki o kadar alıyor hiç belli olmuyor daha yeni 7 kilo olduk.benimde acaba sütümmü azaldı bilmiyorum habire emmek istiyor minnoş.

canım ya çok zor gerçekten. kendini teselli et üzülme. bol bol su iç süt yapıcı çaylardan falan iç. ay ne söylesem bilemiyorum üzülme lütfen ya

selam kızlarrr nasılsınız bakalımmm biz sabaha karşı 3:30 da yattık gene huysuzluk etti zillimiz yatmak istemedi bi türlüü ve çığlık keyfi yine devam etti susturabilmek için binbir şarlatanlık ettikk

bride canım üzülme inşallah herşey düzelecek..yardımcı olableceğimizbişi olursa ne olur habe ver her zaman bebişin ve senin yanında olmaya hazırız

İyi pazarlar arkadaşlarr

EVET YAAA İMZALAR GİTTİ ŞİMDİ TEŞEKKÜRLER GİTTİ SIRADA BİZMİ VARIZ ACABA:roflol::roflol:

Walla site ağırlaşıyorlar diye,aramızdan 1-2 kişiyi idam ederler yakındadelikafadulden

Canım Allah yardımcın olsun kolay değil ama bunada şükürler olsun
yaa dermansız bir hastalık olsaydı Allah korusun..
Sen titiz bir annesin araştırırsın ve süt vs.. den alacağı vitaminleri başka gıdalardan da aldırırsın işin zor ama ne olur bu kadar karamsar olmaa..
Bak dereotunu çok kişiden duydum bayağı süt yapıyormuş
Birde uzun süredir benimde sütüm azalmıştı ve dün sebze yemeği yedim (Kabak yemeği) ve gece sütüm akmış..
bu gıdaları bol bol tükett

Ayten canım arkadaşlarında dediği gibi kilo almaları azalıyor yavaş yavaş..
Ek gıdalara başlayacağız yakında yeni tatlar öğrenicekler o zaman iştahları açılır merak etme..
Bu arada sintigrofiyi ne zaman çektireceksiniz?

herkese merhaba a.s.

nasılsınız bebişler ve siz çoook iyisinizdir umarım..

biz dün markette baby star 4 numarası kalmadığı için can bebe aldık prima dan farkı yok gibi ..üstelik fiyatı diğerlerine oranla daha uygun.. :lepi: bacak arası da primaya göre biraz daha geniş olduğundan, yanlardan kaka da sızdırmadı hihoyyyt tavsiye ederim :smiley-cool:

sevgiler..

Merhaba ,herkese iyi pazarlar öncelikle..
Artık cok uzun sürelerle giremıyorum çünkü 4 5 gündür morallerimiz bozuk demiştim..Sebebine gelince geçtiğimiz salı günü kriz dolayısıyla eşimi işten çıkardılar arkadaşlar...Eşim çok büyük bir demirçelik fabrikasında finansmandaydı..700 kişilik fabrikanın 300ünü kapıya koydular..Özellikle maaşı yüksek olanları başta olmak üzere 100kişide idareden çıkardılar.Allahtan tazminatları ödediler ama yinede bu krizde iş bulmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için morallerimiz sıfır.Bunların üstüne perşembe gecesi Ege saat 23.30 gıbı bır kustu yemyeşil.Daha önce internetten araştırma yaparken yeşil kusmanın çok tehlikeli olduğunu görmüştüm.Okadar korktukki hemen hastaneye gıttık.Kan ıdrar tahlıllerı ultrason derken gece saat 4 e kadar hastanedeydik.Resmen telef olduk o gece.sözde acil ama 80 tane çocuk sırada beklıyor.Rezillik almış başını gıdıyor.Önce bağırsak düğümlenmesinden yada apandistten şüphelendiler..Allaha sukur tahlıl sonuclarında bırsey cıkmadı ama ben resmen mahfoldum.Zaten moralım bu kadar bozukken..Allah hepımızın evlatlarını korusun.O küçücük bebekler çocuklar hastane koridorlarında beklıyorlar..İki tane asistan doktor koymuşlar hiç birşeyden anlamayan onca çocugun derdini anlamaya çalışıyor.1kere yeşik kustugu ıcın ve tahlıl sonuclarıda temız cıktıgı ıcın doktorlar bir sorun olmadıgını soyledıler.Muhtemelen üşüttüğü için gelmiştir dedi kendi doktoru.Bunada şükür allahla evlatla sınamasın dıyorum her zaman ama yınede üzülmemek elde değil.Eşim şimdi evde salı gununden berı.1 hafta dınlencem dıyor.Buarada yıne iş ilanlarına basvuruyor.Önumuzdekı hafta daha hızlı bır sekılde ıs arıcak ama onun stresı bana yetıyor zaten..İşte durumlar böyle arkadaslar..En sonunda yazabıldım.Inanın kac gundur gırıp yazmak bıle ıstemıyorum o kadar canım sıkılıyor.Ama Allah buyuk dıyorum ınsallah hersey duzelcek..
Bu donem ıcerısınde bana destek olan butun arkadaslarıma teşekkur edıyorum.Özellikle Ayten ve Merve beni çok duygulandırdınız.Allah razı olsun sizden.Tekrar Eda,Sema,Hicran,seda,mehtap hepınıze cok teşekkur ederım..Hepiniz ıyıkı varsınız ve iyiki yanımdasınız..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Son düzenleme:

canımya seninde dediğin gibi allah büyük sıkma canını. inşallah önceki işindende iyisini bulur eşin üzme kendini bu kadar. bebişede geçmiş olsun. eminim çok korkmuşsundur. birdaha olmaz inşallah.

duygucum çok geçmiş olsun canım ..
eşinin en kısa zamanda çok daha iyi bir iş bulacağına inanıyorum , egenin şansına Allah daha iyi kapılar açacak inan buna..
egeciğe de çok geçmişler olsun annesi..daha önce de anlatmıştım sana, büşra da grip mikrobu bulaştığında midesinde ne var ne yok çıkartmıştı en son sarı yeşil ne varsa çıkmıştı (..sizinki de üşütmekten olmuş demek ki canım..dikkat et miniğimize..
bana yaşlı bi çocuk dr. söylemişti, kızım kuş uçsa onun kanadından alırlar bebekler soğuğu, diye :) ne kadar dikkat etsek de oluyo işte arada, böyle böyle büyüyecekler demek ki..
öpüyorum canım seni ve yakışıklı egemi
.. :1hug:

duygucum sıkma canını çok geçmiş olsun en kısa zamanda huzura erişirsin inşallah eşinde daha iyi bir iş bulacak inşallah sınav bu sabret mutluluk yakın her can sıkıcı bir şeyin ardında bir mutluluk bir güzel şey varmış buna inan öptüm

canım üzülme ya.evet şu durumda zorbişey gibi gözüksede şuna inin.allah bi kapıyı kapadıysa,birini açar.her işte bir hayır vardır.belki buradan daha iyi bir iş bulacaktır.egeyede acil şifalar versin allahım:Saruboceq:.çocuk bunlar böyle böyle büyüyecekler.

canım minik yavrun için geçmiş olsun allahtan biey yokmuş çok şükür. eşin içinde üzüldüm ama allah büyük inşallah daha iyi bir iş bulurr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…