Doğum yapmış olan anneler buraya....

Duygucum ben inanıyorum eşinin çok daha iyi bi iş bulacağına burda kaç kişi size dua ediyoruz daha iyisi olur inş.Ege ye de çooook geçmiş olsun.İnsan bebeğine hiç kıyamıyor.Rabbim kapıları açandır.

Duygu çok geçmiş olsun egeye, çok şükür bir şey çıkmamış..
Sakın çok üzüme eşine de, eminim ki en kısa zamanda iş bulacaktırr.Her yerden duyuyorum işten çıkarılmaları.görümcemde çok büyük bir tv fabrikasında çalışıyordu ama onuda çıkarmışlar..
İş bulana kadar tazminatla geçinirsiniz ayrıca tam olarak bilmiyorum ama şartlarını az da olsa işsizlik sigortası veriyorlar galiba,eşin bir araştırsın..
Biraz sıkıntı çekiceksiniz iş bulana kadar ama inan her evde yaşanılan sıkıntılarrr
Sağlığınız yerinde ya önemli olan bu...

Bu arada Sedacım size de çok geçmiş olsun.Tabii ki zor bir durum ama en azından belli bir süreliğine kadar bu yiyeceklerden uzak kalıcaz diye teselli olunabilir belki.Tabii söylemesi kolay bu sıkıntıları yaşayan sizsiniz bizim elimizden size dua etmek geliyor sadece.Ama somut olarakta yapabileceğimizi bişey olursa söyle lütfen.

duygucum öncelikle çok geçmiş olsunAllah gerçekten evlatlarımızla sınamasın bizi.eşin için de üzülme eminim daha iyi bir iş bulacaktır.bunda da bir hayır vardır diye düşünün.benim eşimde üç aydır işsizdi Allahtan benim işim vardı.üç gün oldu büfe deviraldık bu zamana kadar bzde sıkıntı çektik tabii büfe işi de oturuna kadar yine biraz sııntımız olacak.daha önce de büfe işletiyordu fakat başkasının büfesiydi aadam kapatınca ortada kaldık üstelik tazminatta almadık.sonra uğraşmak da istemedi ve üç ay zorlandık.onun için sıkma canını evin kira değilse bşraz daha kolaylaşır işiniz inş.

duygucum çok geçmiş olsun canım.. rabbim bebeğin rızkını verir bir an önce iş bulu eşin merak etme.... dualarımız sizinle....a.s.

sedacım tekrar geçmiş olsun... soyalı mamaları araştırdın mı canım... ben biraz baktım da inek sütü proteini alerjisine kullanılıyormuş zaten... inşallah bi an önce geçer...a.s.

canım haklısın..aynı şey mama kabının üzerindede yazıyo..bi öğünde 150 ..günde 6 öğün diye..ama yemıyo işte benımkı..bi öğünde ençok içirebildiğim 90 100 cc..hiç saatimiz belli deil..ikişer üçer saat arayla..ama napalım işte..her bebek farklı..kapasıtelerı farklı..neblım..sağlıklı olsunlar..aslıcım sütün az deildir ama artık büyüdüklerinden yetmıyebılır daha çok isterler..bende buyuzden mamaya başladım..geceleride emzırıyorum ama yetmıyor..benımde barutum bu kadarmış..artık meme bizde mama üstüne şurup niyetine oldu..

sedacım...başından beri çokşey yaşandı..yazışmalarımızla bizlerde neredeyse birebir hissettik ve yaşadık..yüreğinde vicdan olan hiçbir insan,anne, birbaşkasının canı yansın istemiyor ve tanımasada içi acıyabiliyor..kimimiz bebeğimiz kabız oldu diye üzülürken kimimiz ölümcül hastalıklarla boğuşabiliyor..ama bu noktada binlerce kez şükür diyebiliceğimiz birşey varki teşhis kondu nazlıya..bu kusmalar,hastaneler daha fazla yaşanmicak şükür..akabinde sedacım doktorunla,ki artık öyle bir doktorun olmalıki gecenin bir vakti kapısını çalabileceğin,oturup güzel bir beslenme listesi hazırlamak..birçoğumuzdan daha fazla fedakarlık ve sorumluk yüklendiğinin farkındayım..ama şu konumda artık neyin ne oldugunu bilerek yeni bir beslenme ve yaşam planına geçebilirsiniz..yani yarın yine güneş doğucak..hastanelerde ne nedır nedendır bekleyişleri son buldu...kımse yaşamadan kımsenın derdini anlayamaz maalesef buda hayatın realitesi..ama ben kendi adıma nazlıcık süt içemicek diye üzülmek yerine,daha farklı metodlarla olsada artık ağlamicak diye sevindim..kalbine karamsarlık hiç düşmesin..nazlının gülen gözleri güneşin olsun..arkamıza baktığımızda bu hayat bizlere nice kötüşeyden nice dersler verdiğinin farkına varırız..bu neden benim başına geldi dememiz artık beyhudedir..olan olmuştur..ama ben bunuda atlatıcam demek kendimize yapabildiğimiz en büyük iyiliktir..bunları yazmakta kolaydır..iş başa gelmesin..aynı şeyi ben yaşasam inan senin çeyreğin kadar bile dirayetli duramıyabilirdim...buyüzden bu durumu bir düzene sokup üstesinden geliceğine inanıyorum........

SEDA cım çok geçmiş olsun canım.ben sorunun ne olduğunu tam anlayamadım oğluşumdan da fırsat bulup geçmişi okuyamadım güzelim yaa.bebeğinin senin sütüne mi,inek sütüne mi alerjisi var? eger senin sütüneyse benim yedirdiğim mamayı tavsiye edecektim ama..

duygucum şu dönemde sıkıntının içinde olmak gerçekten çok zor ama endişelenme lütfen o kadar.eşin işsizlik parasına başvursun ben de işten çıkarılınca almıştım.en azından iş bulana kadar idare etmiş olursunuz.bebeginde olunca tabii daha çok dert ediyosun ama beterin beteri var be güzelim ne olur üzme kendini kocacığına da moral ver.yanındayım de.yavrunuza sarılın.yavruma da geçmiş olsun tek seferliktir bir daha olmaz inşallahhhhhh.

mamaların üzerindeki beslenme tablosuna bakmayın kızlar.bakıpta endişelenmeyin.bizim dr onlar bizim standardımızdaki bebeklerimiz için çok fazla olan birimler demişti.
ben bu arada dün ve bugün hero baby nin pirinç unlu mamasından verdim.sütüm artık çekiliyo resmen.oğlumm çay kahve niyetine içiyor yavrum.doyuramıyorum.aptamil ile birlikte bu mamayı da veriyorum.bir de elma suyu.napim artık herşeyden vermeye başlıcam yakında.yeter ki doysun ..

duygucum...tarot kartlarını bilirmisin..tuhaf açıklamaları vardır..bu yol sizi aydınlıga götürücek,yaşamınızda artık farklı bir sınav içindesiniz vb gibi tuhaf ve yüzlerece açılımı olabilcek anlamları vardır...fal işte..ama hayat gerçek..ve baştan sona sınav.........benki kopyanın piri,tembelin kralı bi öğrenci olarak sınavlardan bizzat nefret ederim..ama şimdilerde yaşadıkların birer sınav..eşin işten çıkması ve akabınde yaşanabılcek maddi sıkıntılar insanı ne hale sokabilir,evliliği nereye götürebilir farkındayım..ama hislerimede güvenirim..inanıyorumki eşin eski imkanları kadar iyi olamasada yakın zamanda iş bulucaktır..buda bir süreçtir..atlatılıcak..canını sıkmamaya,bazı şeyleri oluruna bırakmaya gayret etmelisin..maddi konularla aramız iyi olmadığında maneviyata yöneltmek de mutlu eder insanı..egeyede çok geçmişler olsun..asıl sıkıntı onla ilgili olabilcek bir olumsuzluk zaten..sahip olduklarımıza şükredebilmek en güzeli.....

Duygucum merak etmiştik seni,eşin izne ayrıldı diye düşünmüştük Betülle canım geçmiş olsun.Eşin en kısa zamanda yeni ve imkanları daha da iyi bir iş bulacak inşallah.Bir kriz lafıdır gidiyor büyük firmalar ve şirketler de krizden etkilense de etkilenmese de bunu bahane gösterip eleman çıkarıyorlar.Bu aralar çevremde duyduğum kaçıncı işten çıkarılma vakası.Canını sıkma diyeceğim ama,mutlaka üzülüyorsundur.Aynı zaman da Egeyle ilgili bir sağlık sorunu da yaşamışsın,bak bu sana ders olsun,can sağlığı olsun deriz ya her zaman.İş,güç bir yere kadar Allah evlat acısı vermesin,dert verip derman aratmasın.

Sedacım,sen de dolu tarafından bak olaya 3 yaşına kadar sürecek belki demişsin ben de ömür boyu sürecek sanmıştım,en azından belli bir süre.Özel diyet uygulayacaksın,tek sıkıntın bu olsun güzelim yaa,sen de demişsin bak hastanelerde neler var.Organ bekleyenler mi,kan bekleyenler mi dersin.Allah beterinden saklasın hayatım.

günaydın...yorgun bir sabahtan günaydın...uykusuz bir geceden..yalnız birgünden......çook yorgunum arkadaşlar..adet oldum...belim,eklem yerlerim ağrıyo..şiş şiş heryerim...benim azgın ve ballı sıpamla yine bi başımayız..geceleri 6 7 kez uyanıyoruz..ensonda 5 ten sonra hemen hiç uyumuyoruz....akşam zaten 10 gibi yatıyoruz...ev kendini aştı..nekadar toparlasamda ertesi güne toz toprak..battım..yinede tüm bunlara rağmen şükürler olsun......kazasız belasız ezasız cefasız huzurlu sağlıklı birgün dileğiyle...

edacım bu hafta devlet hastanesinden gün alınacak, kendi doktorumuz yapacakmış bakalım hangi güne sıra alabileceğiz. inşallahhh hayırlısıyla atlatırız bu sınavı.:Saruboceq:

acaba diyorum biz sık aralıklarlaa az az verdiğimiz içinmi bu çocuk fazla kilo almıyorr, aslında 4 saate bir vermek gerekiyor sanırım, günde 5-6 öğün dediğine göre 4*6 24 saat yapar, ee benim paşa 4 saatte bir içse 160 cc yapar dimi, aman neyse içtiği yediği kadar çok taaa üstüne düşmemek lazım düşe kalka büyüyecekler işte, eskiden ananlerımız bizim yediğimiz içtiğimizz cc yi mi hesaplıyomuş canımmm aaaaaaaaa delikafadulden

canım benim bu günlerde bitip gidecekkk hiç canını sıkma, bir kapıyı kapatan allah ikinciyi açarmış, inşallah herşey eskisinden daha iyi olacak. tosuncuğumuda öp benim için tosalak çirkinn midesine bu kadar yüklenirse mide bir yerde bir gün dur bakalım tosalak der yanii şaka bi yana ege paşaya çok geçmiş olsun , iş dediğin şey kaybedilir sonra bulunur sonra yine kaybedilir sonra yine bulunurrr, allah sağlık versin yeterki. seni ve ege paşayı çok çok öptüm canım a.s.

şebek adlı kullanıcı kim yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv, tanışsak yavvvvvvvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…