- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.941
6. aya kadar neden kilo alamıyorlar anlamadım ben umutcum yaaaa, benim ki ilk 3 ay ayda 1 kg aldı ama 4. aydA alamamış ve yemesi az değilmi yaaaa eminmisin ii olduğuna çünkü doktor bize bir döküm verdi bir öğünde en az 180 240 cc içmeliymiş ve günde 5 öğün olmalıymış kafam karıştı benim yaaa laelaelaelaelae
İyi pazarlar arkadaşlarr
Walla site ağırlaşıyorlar diye,aramızdan 1-2 kişiyi idam ederler yakındadelikafadulden
Canım Allah yardımcın olsun kolay değil ama bunada şükürler olsun
yaa dermansız bir hastalık olsaydı Allah korusun..
Sen titiz bir annesin araştırırsın ve süt vs.. den alacağı vitaminleri başka gıdalardan da aldırırsın işin zor ama ne olur bu kadar karamsar olmaa..
Bak dereotunu çok kişiden duydum bayağı süt yapıyormuş
Birde uzun süredir benimde sütüm azalmıştı ve dün sebze yemeği yedim (Kabak yemeği) ve gece sütüm akmış..
bu gıdaları bol bol tükett
Ayten canım arkadaşlarında dediği gibi kilo almaları azalıyor yavaş yavaş..
Ek gıdalara başlayacağız yakında yeni tatlar öğrenicekler o zaman iştahları açılır merak etme..
Bu arada sintigrofiyi ne zaman çektireceksiniz?
canım haklısın..aynı şey mama kabının üzerindede yazıyo..bi öğünde 150 ..günde 6 öğün diye..ama yemıyo işte benımkı..bi öğünde ençok içirebildiğim 90 100 cc..hiç saatimiz belli deil..ikişer üçer saat arayla..ama napalım işte..her bebek farklı..kapasıtelerı farklı..neblım..sağlıklı olsunlar..aslıcım sütün az deildir ama artık büyüdüklerinden yetmıyebılır daha çok isterler..bende buyuzden mamaya başladım..geceleride emzırıyorum ama yetmıyor..benımde barutum bu kadarmış..artık meme bizde mama üstüne şurup niyetine oldu..
Merhaba ,herkese iyi pazarlar öncelikle..
Artık cok uzun sürelerle giremıyorum çünkü 4 5 gündür morallerimiz bozuk demiştim..Sebebine gelince geçtiğimiz salı günü kriz dolayısıyla eşimi işten çıkardılar arkadaşlar...Eşim çok büyük bir demirçelik fabrikasında finansmandaydı..700 kişilik fabrikanın 300ünü kapıya koydular..Özellikle maaşı yüksek olanları başta olmak üzere 100kişide idareden çıkardılar.Allahtan tazminatları ödediler ama yinede bu krizde iş bulmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için morallerimiz sıfır.Bunların üstüne perşembe gecesi Ege saat 23.30 gıbı bır kustu yemyeşil.Daha önce internetten araştırma yaparken yeşil kusmanın çok tehlikeli olduğunu görmüştüm.Okadar korktukki hemen hastaneye gıttık.Kan ıdrar tahlıllerı ultrason derken gece saat 4 e kadar hastanedeydik.Resmen telef olduk o gece.sözde acil ama 80 tane çocuk sırada beklıyor.Rezillik almış başını gıdıyor.Önce bağırsak düğümlenmesinden yada apandistten şüphelendiler..Allaha sukur tahlıl sonuclarında bırsey cıkmadı ama ben resmen mahfoldum.Zaten moralım bu kadar bozukken..Allah hepımızın evlatlarını korusun.O küçücük bebekler çocuklar hastane koridorlarında beklıyorlar..İki tane asistan doktor koymuşlar hiç birşeyden anlamayan onca çocugun derdini anlamaya çalışıyor.1kere yeşik kustugu ıcın ve tahlıl sonuclarıda temız cıktıgı ıcın doktorlar bir sorun olmadıgını soyledıler.Muhtemelen üşüttüğü için gelmiştir dedi kendi doktoru.Bunada şükür allahla evlatla sınamasın dıyorum her zaman ama yınede üzülmemek elde değil.Eşim şimdi evde salı gununden berı.1 hafta dınlencem dıyor.Buarada yıne iş ilanlarına basvuruyor.Önumuzdekı hafta daha hızlı bır sekılde ıs arıcak ama onun stresı bana yetıyor zaten..İşte durumlar böyle arkadaslar..En sonunda yazabıldım.Inanın kac gundur gırıp yazmak bıle ıstemıyorum o kadar canım sıkılıyor.Ama Allah buyuk dıyorum ınsallah hersey duzelcek..
Bu donem ıcerısınde bana destek olan butun arkadaslarıma teşekkur edıyorum.Özellikle Ayten ve Merve beni çok duygulandırdınız.Allah razı olsun sizden.Tekrar Eda,Sema,Hicran,seda,mehtap hepınıze cok teşekkur ederım..Hepiniz ıyıkı varsınız ve iyiki yanımdasınız..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?