- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.961
Merhaba ,herkese iyi pazarlar öncelikle..
Artık cok uzun sürelerle giremıyorum çünkü 4 5 gündür morallerimiz bozuk demiştim..Sebebine gelince geçtiğimiz salı günü kriz dolayısıyla eşimi işten çıkardılar arkadaşlar...Eşim çok büyük bir demirçelik fabrikasında finansmandaydı..700 kişilik fabrikanın 300ünü kapıya koydular..Özellikle maaşı yüksek olanları başta olmak üzere 100kişide idareden çıkardılar.Allahtan tazminatları ödediler ama yinede bu krizde iş bulmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için morallerimiz sıfır.Bunların üstüne perşembe gecesi Ege saat 23.30 gıbı bır kustu yemyeşil.Daha önce internetten araştırma yaparken yeşil kusmanın çok tehlikeli olduğunu görmüştüm.Okadar korktukki hemen hastaneye gıttık.Kan ıdrar tahlıllerı ultrason derken gece saat 4 e kadar hastanedeydik.Resmen telef olduk o gece.sözde acil ama 80 tane çocuk sırada beklıyor.Rezillik almış başını gıdıyor.Önce bağırsak düğümlenmesinden yada apandistten şüphelendiler..Allaha sukur tahlıl sonuclarında bırsey cıkmadı ama ben resmen mahfoldum.Zaten moralım bu kadar bozukken..Allah hepımızın evlatlarını korusun.O küçücük bebekler çocuklar hastane koridorlarında beklıyorlar..İki tane asistan doktor koymuşlar hiç birşeyden anlamayan onca çocugun derdini anlamaya çalışıyor.1kere yeşik kustugu ıcın ve tahlıl sonuclarıda temız cıktıgı ıcın doktorlar bir sorun olmadıgını soyledıler.Muhtemelen üşüttüğü için gelmiştir dedi kendi doktoru.Bunada şükür allahla evlatla sınamasın dıyorum her zaman ama yınede üzülmemek elde değil.Eşim şimdi evde salı gununden berı.1 hafta dınlencem dıyor.Buarada yıne iş ilanlarına basvuruyor.Önumuzdekı hafta daha hızlı bır sekılde ıs arıcak ama onun stresı bana yetıyor zaten..İşte durumlar böyle arkadaslar..En sonunda yazabıldım.Inanın kac gundur gırıp yazmak bıle ıstemıyorum o kadar canım sıkılıyor.Ama Allah buyuk dıyorum ınsallah hersey duzelcek..
Bu donem ıcerısınde bana destek olan butun arkadaslarıma teşekkur edıyorum.Özellikle Ayten ve Merve beni çok duygulandırdınız.Allah razı olsun sizden.Tekrar Eda,Sema,Hicran,seda,mehtap hepınıze cok teşekkur ederım..Hepiniz ıyıkı varsınız ve iyiki yanımdasınız..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
kızlar yaa punalar kısmı bende 86 newlıfen 2000 lerde kim veriyor puanları yaa ve neye göre alıyoruz.
Aytege selam ;
bu son rsimdeki senin oğlun mu? Maaşallah çok tatlı ya...
kız nuray ben senin adını biliyorum bir sen benima dı bilemiyosun yavvv:mymeka: aşk olsunnnnnnnnn benimki 3. sıradakiydi ama gitmiş resim tekrar koyayaım.:1hug:
Yok be güzelim seninkini biliyom da, ne bileyim öyle yazmışım aytencim :1hug:
Kafa kalmadı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?