- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.981
herkese merhabaaaaaaaaaaaaa
kızlar ek besinlere geçtiniz mi neler yapıyosunuz ben elma ve havuç suyu verdim şimdiye kadar..
ama milupanın sütlü patatesli çorbası var alsam mı diye düşünüyorum ne dersiniz???
nuraycımm bu erkek milletine fazal yüz vermicennn sen bu adamın üstüne fazla düşmee bırak kendi halinee, ayrıcaa şunuda bil %70 imizin durumu senden farklı değil mesela ben sen anlatırken kendi yaşadıklarımı gördüm ama maalesef bebek olunca işin içine ailelerde giriyor vee karışıyor paraya da pula daa bebeğe de geçiminize de maalesef bunlar yaşanıyor. onun için sen bunları takmaa ve eşinede çok yakınmaa üstünü sil geç, sonra bişeyin üstüne ne kadar çok gidersen o kadar çok yıpranıyosun biliyosunuz benim mevzularımı nasıl üzüldüm yıprandım ama artık çoğu şeyi takmamayı öğrendim.
Günaydın arkadaşlarrrra.s.
Az önce aşımızı yaptırdık ve geldik karma ve pnomokoku birlikte yaptılar.. inşallah ateş filan yapmaz,yaptırıp ateş,huzursuzluk yaşayan varmı ?
Ayten maşallah canım oğluna ne tatlıı çıkmış, güzel gözlerini kimden almış?
Nunu canım,her olduğu gibi bizimde zaman zaman evimizde soğuk rüzgarlar esiyor önemli olan ilişkinizi yıpratmadan atlatmak ...
maşallah maşallah ege beye...
cin gibi bakıyo valla...a.s.
biz bunlardan çok çekeceğiz gibi görünüyo...
hepsi birbirinden haylaz olacak gibi geliyo bana...sırnaşık şey:1hug:
kızlar gunaydın... kaç gundür alp berk ın hırıltısı öksürüğü geçmedi. üstüne bende hasta oldum. sabah dr gittim.eşimde cezaire gitti bu gün bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
canım öksürük için kızlar keçiboynuzu pekmezine bişe karıştırıp veriyolardı hattaa baya etkili diye yazmışlardı ama neyse karıştırdıklarını hatırlayamıyorum şimdi. çok geçmiş olsun. a.s.
günaydın kızlar....nasılsınız bakalım bugün...meleklerimzi nasıl....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?