Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese merhabaaaaaaaaaaaaa
kızlar ek besinlere geçtiniz mi neler yapıyosunuz ben elma ve havuç suyu verdim şimdiye kadar..
ama milupanın sütlü patatesli çorbası var alsam mı diye düşünüyorum ne dersiniz???

kızlar gunaydın... kaç gundür alp berk ın hırıltısı öksürüğü geçmedi. üstüne bende hasta oldum. sabah dr gittim.eşimde cezaire gitti bu gün bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

Günaydın arkadaşlarrrra.s.
Az önce aşımızı yaptırdık ve geldik karma ile pnomokoku birlikte yaptılar.. inşallah ateş filan yapmaz,yaptırıp ateş,huzursuzluk yaşayan varmı ?

Ayten maşallah canım oğluna ne tatlıı çıkmış, güzel gözlerini kimden almış?
Nunu canım,her olduğu gibi bizimde zaman zaman evimizde soğuk rüzgarlar esiyor önemli olan ilişkinizi yıpratmadan atlatmak ...

Son düzenleme:

Ayten çok sağol güzelim.
Çok canım sıkkın ya.... Biraz önce eşim aradı. SAnıyorum onu da işten çıkarıyorlar. Bugün öyle sinyal vermişler. Geçenlerde kriz olduğundan 10 gün eksik para vereceklerini söylemişlerdi. Onlara bişey imzalatmışlardı. Bana telefonda son üç ay paranın tam yatması gerektiğini yoksa işsizlik parası alınmadığnı söylesi .Öyle bişey duymuş. şimdi onu araştıracak. Bu imzalattırdıkları şe yüzünden de eksik alabilir. Bende işten çıktım nasıl olacak şimdi ya....
Allah yardımcımız olsun. Kızlar dua edin neolur....
:Saruboceq:

bizde az önce öğlen şekerlemesine yattık..her yatışımız bir facia..uykusu gelince yavrum bir canavara dönüşüyo..sanki etini koparıyolarmışcasına ağlıyo..ne yapsam durmuyo..artık bugun bıraktım baktım öyle yüzüne..bakalım belkı ben panıklemıyınce susar dedım..nafile..morarıcak kadar ağladı...uykudan uyanırken süperiz ama akabinde mazallah....ben panık bi insanım..artık bazen sinir tutuyo gülüyorum..eşim bu haftasonu bıraz daha fazla ılgılendı..belim çok ağrıyo diye saolsun..bu sabah mesaıye gıderken ben kurtardım paçayı hadi kolay gelsin gibisinden saçma bi şaka yaparak gitti..annem on dakka elıne alır,başedemez vınn..kayınvalidem hele iki agu bıgı yapar okadar..ben kımse yavruma baksın demıyorum ama benım torunum olsa daha ılgılı olurdum kesin..yada kızkardeşimin yavrusu olsa enaz benımkı kadar ılgılenır özler duramazdım..neblim....babasının tabiatını almış herşeyi gibi..ben vur kafasına al mamasını bi bebekmişim..eşimse inadından ağlarmış..göbek deliğinden kan fışkırdıgı olmuş....yani bendeniz pert e çıktım sayılır..ikinci kuzuyu düşünenlere gıpta ediyorum........

canım geçen yaptırdığımızda hiçbişey olmamıştı ama 4.aydaki karma ve pnomokok naz da biraz ateş yaptı ben bir tane fitil verip kontrol ettim biraz da huysuzdu tabi inşallah sizde hiç sorun olmaz..

arkadaşlar arada karıştırıyorum sizleri daha adapte olamadım ben nedense kısa sürede giriyoruz ondan mı nedir yenı tanıyorum bi çogunuzu

canım öksürük için kızlar keçiboynuzu pekmezine bişe karıştırıp veriyolardı hattaa baya etkili diye yazmışlardı ama neyse karıştırdıklarını hatırlayamıyorum şimdi. çok geçmiş olsun. a.s.

teşekkür ederim canım saol.balgam söktürücüde artırdı öksürügünü bakalım şimdi uyuyo uynanınca vericem pekmezi...

Kızlar bu arada sağlık ocağından demir hapı verdiler -ferrosanol-
ben şimdi kullanmayacağım ama 1 ay sonra başlamayı düşünüyorum sizler başladınız mı?

Merhaba BRİDE isimli arkadaşım...........
Bebişinle ilgili problemini okudum............
Benim bebişiminde inanılmaz gaz problemi var yani KOLİK bi bebek..........
Dr umuz bize bazen bebeklerin sütte bulunan LAKTAZ karşı allerjisi olabilir demişti ve Türkiyede henüz olmayan bir ilacı yurt dışından getirte bilecegimizi sledi ben getirttim fakat bizde pek bir işe yaramadı ilacın ismi COLİEF istersen dr una bi danış belki yardımcı olabilir hatta ok lerse bende yedekte bi kutu var sana veririm denersin..........
Belki yardımcı olur die dedim.........
Diger arkadaşlar ben BRİDE isimli arkadaşa yazdım ama belki kendi görmezse siz ona iletirsiniz........

wiski canım bizim başladığımız çok söylenemez ek gıdalara
2 günde bir 2-3 kaşık elma suyu veriyorum.1 hafta sonra ise başka bir meyvanın suyunu vermeyi düşünyorum aynı ölçüde...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum...deryacım benim ismimde derya konu güzel çok beğendim çok yazılar hepsini okuyamadım...sekiz aylık bebişim var şu anda yaşanılan sorunların çoğunu yaşadım ve şu andada farklı problemler yaşıyorum...her gün güzel bebeklerimizin ağlaması bile güzel...bu günlerinizin kıymetini bilin güle güle büyütün bebeklerinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…