Doğum yapmış olan anneler buraya....

wiski canım bizim başladığımız çok söylenemez ek gıdalara
2 günde bir 2-3 kaşık elma suyu veriyorum.1 hafta sonra ise başka bir meyvanın suyunu vermeyi düşünyorum aynı ölçüde...

sağol edacım benim adım da ebru bu arada eski arkadaşlar tanır artık çok giremiyorum siteye..işe başladım da (

kızlarrrrrrrr
bir tek tanger cevap yazdııı(
ek gıda veriyo musunuzzzz

canım ek gıda için erken bence sütün yetiyosa sadece 2 çay kasıgı taze meyve suyu yeter bence... ben bu ayı bıtınce diğer meyvelere geçicem dr bana bu haftadan sonra yogurt ve çorba yağsız ve tuzsuz dedi ama ben 5 bucuk aylık olmadan vermiycem.....

Bneim bebişe verdiklerimi bi duysanız:))) milupanın meyve püreleri,patates borkoli,yeşil fasülye,sütlaç..cici bebe,havuç-pirinç ezmesi...su..aşkım hepsini çok seviyo...))

benim sütüm bitti canım 1 aydır sadece mamaya geçtik hatta..
bu arada benim kızda, takvimim silinmiş 4 ay bir haftalık ..yani doktor yavaş yavaş başla dedi ondan sordum
maşallah newlife ooooo nerdeyse yemek yiyecek çocuk yaw

ebru naber nasılsın?denk gelemiyoruz seninle pek....ben de 2 hafta önce elma suyu verdim 4 gün,sonr aarmut suyu verdim geçen hafat alerji yaptı...1 hafta birşey vermedim...bugün havuç vereceğim bakalım...3-4 çay kaşığı ama verdikelrim fazla değil....aslına bu hafta sütlü pirinçli mamaya geçmem gerekiyordu..armut alerji yapınca süre uzadı....

karma değil ama bizde pnomokok yaptı...bence hemen calpo ver 1 çay kaşığı....huzursuzluğu başlamadan..

biz sadece havuç suyu veriyoruzz, ama doktor cumartesi günü liste vermişş başlayacağız 4. ay bitince.

iyiyim deryacım ,evet işe geri döndüm giremez oldum siteye..duru da iyidir inşallah..
ben de çorbalara başlıcam da milupanınkini denesem diyodum..muhallebilere bir dahaki ay dedi de doktor ondan herkese soruyorum canım geride kalmayayım diye..
çünkü naz elma ve havucu çok da sevmedi yani..

Kızlar bu arada sağlık ocağından demir hapı verdiler -ferrosanol-
ben şimdi kullanmayacağım ama 1 ay sonra başlamayı düşünüyorum sizler başladınız mı?

canım ben doğumdan beri demir ilaçlarını içiyorum.bu dedğin kendin için mi bebiş için mi.
bu arada da ek gıdalara dr.um 4.ay 10 günden sonra başlanır dedi.15 gün sonra biz de ek gıdalara başlayacağız.
kızlar havuç, elma vb. suyunu nasıl sıkıyorsunuz.bende meyva sıkacağı var ama bebeişe 3-4 kaşık için uğraşmak zor geliyor.ben kendime zatii sıkmıyom.sevmiyom.rendeyle falanmı sıkıyosunuz.?

çorbayı kendin yapsan daha sağlıklı olaz mı canım?tabi yine sen bilirsin ama....

Aşkolsun inanın pas vermemekle alakası yok..........
Benim bebegim k huzursuz ve çok aglayan bir bebek oldugu için ben pek yazamıyorum ama hep okuyorum tabiii kim kim isim olarak bilmiyorum ..............
Şimdi yazmaya başlayabilirim çünkü bi yardımcı bayan aldık eve de ondan.........
Benim ismim Nevruz kızımın ki de Eylül Naz............

canım cam rendede rendeliyorsun,temiz (yıkanmış,kaynatılmış)tülbentten süzüyrsun....3-4 çay kaşığı veriyorsun....

Canım merhaba , adım betul.. tanıstıgıma memnun oldum..
yardımcı bayan derken bebek ıcın mı yardımcı yı kastettın eger oyleyse nereden buldunuz soylermısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…