- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.021
veriiim o zaman nağralarından evde durulmuyor sal canım..karma değil ama bizde pnomokok yaptı...bence hemen calpo ver 1 çay kaşığı....huzursuzluğu başlamadan..
kaçırdııııııııınnnnnnnnnn...şebek nikli arkadaş burdamıydı gene edacımmm, pas vermiyorr hiçç
canım ben doğumdan beri demir ilaçlarını içiyorum.bu dedğin kendin için mi bebiş için mi.
bu arada da ek gıdalara dr.um 4.ay 10 günden sonra başlanır dedi.15 gün sonra biz de ek gıdalara başlayacağız.
kızlar havuç, elma vb. suyunu nasıl sıkıyorsunuz.bende meyva sıkacağı var ama bebeişe 3-4 kaşık için uğraşmak zor geliyor.ben kendime zatii sıkmıyom.sevmiyom.rendeyle falanmı sıkıyosunuz.?
benim sütüm bitti canım 1 aydır sadece mamaya geçtik hatta..
bu arada benim kızda, takvimim silinmiş 4 ay bir haftalık ..yani doktor yavaş yavaş başla dedi ondan sordum
maşallah newlife ooooo nerdeyse yemek yiyecek çocuk yaw
betüş hoşgeldin....ama sen newlife sormuşsun ya ondan.....benimki 5 ay olacak neredeyse :)))
[ı]
yok canım onu demedım baska sormustum repler hakkında newlife daha yenı sordum yanlıs olmus bıraz alt alta gelıncee kaydirigubbakcemile3[/ı]
kızlarrrrrrrr
bir tek tanger cevap yazdııı(
ek gıda veriyo musunuzzzz
canım cetvellerı gorunmuyor ya yıne senın kı kac aylık suan ?
kızım sen cocuna al bitane but ver elıne yesin işte ek gıda dıyıp dıyıp ne mılleti telaşa sokuyon nan :mymeka:
hem sen nerelerdesin bakim bakıyorum buldumcuk oldun prensesınle ugrasmaktan gelemiyon buralaraaa:mymeka:
öslediiim valla senüüüüüüüü:1hug: lülülülülülü:lepi:
yok canım onu demedım baska sormustum repler hakkında newlife daha yenı sordum yanlıs olmus bıraz alt alta gelıncee kaydirigubbakcemile3
ben hiçç ölesine içiyorum.)))))))) emziriyorum ya kansızlık olması diye..kendimin dr.yum.delikafadulden loğusalıkta dr.um iç demişti.ben hala devam ediyorum.
:roflol::roflol::roflol::roflol: bidenede kendi alsın karşılıklı yesinlerrrcokacimcoook
Buda güzel :)))) onun yerine magnesium başlasan daha iyi olur bence kemiklerin için emzirme döneminde gerekli..
bende eklem ağrıları başladı bile, bende başlayacağımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?