- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.041
Serenc,m, hicrancım, betülcüm hoşgeldiniz ;
herkese selam...
Nasılsınız..Benim çok canım sıkkın bari sizin keyfiniz iyi olsun. Atlatacağız inşallah , bunlarda geçecek...
Kızımın sağlığı iyi olsun da artık.
Arkadaslar replerınızı yenı gordum ancak hepınız bos rep vermıssınız fatmanın harıcınde..
bos rep verılınce puan olmuyor yanı bosa gıdıyorr... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rep ne ya....ben bilmiyorum canım?
senınkı dolu sen onceden dı burdan arkadaslar bos vermıs bugun onu dedm di efenım teskur ederım yanııı iltifat ıcın :)))ben dolu vermiştimmmm :roflol::roflol: boş verilirmi senin gibi gacıyaa heççç
yok canımboş rep verincede puan alıyosun.. ama benim mesela rep puanım sıfır şuanda... rep verdikçe çoğalacak benimde...anlatabildim mi.. yani bi de bizim rep gücümüz var...
kızlar saçlarımı boyamayı başardım dün akşam..sağolsun eşim bebişi tuttu feryad figan halindeydi ama dayandık işte..sarışındım ben..kestane yaptım dün akşam..oh beee..kendime geldim..sarı ne kadar yaşlı gösteriyomuş insanı öyle...ahanda ıspatı
ImageShack - Image Hosting :: grnt041vw1.jpg
ImageShack - Image Hosting :: grnt027kh4.jpg
Serenc,m, hicrancım, betülcüm hoşgeldiniz ;
herkese selam...
Nasılsınız..Benim çok canım sıkkın bari sizin keyfiniz iyi olsun. Atlatacağız inşallah , bunlarda geçecek...
Kızımın sağlığı iyi olsun da artık.
Günaydın Mervecimm calpol verecektim ama evde yokmuş eğer hafiften başlarsa fitil yaparım, o evde var..
Sende başlamışsın yavaş yavaş ek gıdalara ben muz vermeye korkuyorum damağına yapışır diye
hatuna bak hatuna maşallah sen ne güzel bi gacıymışın kızzz poponu kaşı nazarımız değmesinn:roflol: boya kınusunda doğru kararı vermişsin son halin daha çıtır olmuşş
Merhaba arkadaşlar bizde az önce aşılarımızı yaptırıp geldik...Bebeğim 2 ayda 1 kg almış sizce normal mi?yani şu an 4 aylık 6800 gr olmuş..
içebiliyorsanız çok iyi ben hamileliğimde de içememiştim yan etkisi çok oluyor bende mide bulantısı çok yapıyorr..
newlife koyu saç daha yakışmış sana gözlerini ortaya çıkarmış canım benimde saçım şu an röfleli yeni boyattım biraz kullanayım 1 ay sonra kestaneye döneceğim bende..
newlife canım adını unuttum ben yıne senın ..
sacının sarısı röflemiydi ??
kızlar rep konusu açılmışken, rep i bir kişiye yalnızca bi kere mi verebiliyoruz ?
ben daha evvel verdiğim kişilere tıklayınca, diğer kişilere de vermeniz gerekiyo mu ne öyle bi yazı çıkıyo fisfisfis betül bana da bunu anlatırsan çok sevinicem Şeniz
ben dışarı çıkıyorum, güneşli günü bulmuşken biraz hava alayım herkese iyi günler..
görüşmek üzere :hooray:
kızlar rep konusu açılmışken, rep i bir kişiye yalnızca bi kere mi verebiliyoruz ?
ben daha evvel verdiğim kişilere tıklayınca, diğer kişilere de vermeniz gerekiyo mu ne öyle bi yazı çıkıyo fisfisfis betül bana da bunu anlatırsan çok sevinicem Şeniz
ben dışarı çıkıyorum, güneşli günü bulmuşken biraz hava alayım herkese iyi günler..
görüşmek üzere :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?