Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar bende bebişime merakımdan milupanın havuçlu patatesli püresinden bir de elmalısından aldım denedim yiyecek mi diye yedi valla maşallah aslında ben erken verdim ama bikaç kaşık zaten zararı da olmadı...

nuraycım inşAllah atlatacaksınız
kendini üzmemeye çalış, bebişin de etkilenmesin.. :ecrin_bebek:
Allah kolaylığını verir inşAllah sen iyi ol yeter ki

:1hug:

Arkadaslar replerınızı yenı gordum ancak hepınız bos rep vermıssınız fatmanın harıcınde..
bos rep verılınce puan olmuyor yanı bosa gıdıyorr... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok canımboş rep verincede puan alıyosun.. ama benim mesela rep puanım sıfır şuanda... rep verdikçe çoğalacak benimde...anlatabildim mi.. yani bi de bizim rep gücümüz var...

Günaydın Mervecimm calpol verecektim ama evde yokmuş eğer hafiften başlarsa fitil yaparım, o evde var..
Sende başlamışsın yavaş yavaş ek gıdalara ben muz vermeye korkuyorum damağına yapışır diye

Bende sabah mandalina ve havuç suyunu sıkıp , birazını kan damlası ile, birazını da gün içinde bi çay kaşığı pekmezz karıştırıp veriyorum. Patates ve havuç haşlayıp çorba veriyorum. Dün biraz da pirinç attım. Çok fazla vermiyorum tabii, istemediği zaman zorlamıyorum. Meyve pürelerinden hazır da almıştım, onları da çok severek yemişti.Yalnız ek besinlerden midir nedir, kakası koyu yeşil...Dün sabah kabız gibi yaptı, sonu cıvıktı.Akşamsa çok sulu yaptı ve dışına da taştı. Ne öyle yaptıki acaba..

rep ne ya....ben bilmiyorum canım?

yazdıgımız mesajlara tesekkur yada destek vermek ıcın sag ust kosesınde terazı resmı var grı oraya basarak yazmak ıstedıgını yazıyorsun onaylıyorsun o zaman yazının sahıbıne puan gıdıyor.. yanı mesaj sayılarımızı gosteren yerın altında puanlar dıyor ya herkesın kendı puanı var orası artıyor yada olumsuz rep verırsen azalıyor..

ben dolu vermiştimmmm :roflol::roflol: boş verilirmi senin gibi gacıyaa heççç
senınkı dolu sen onceden dı burdan arkadaslar bos vermıs bugun onu dedm di efenım teskur ederım yanııı iltifat ıcın :)))
yok canımboş rep verincede puan alıyosun.. ama benim mesela rep puanım sıfır şuanda... rep verdikçe çoğalacak benimde...anlatabildim mi.. yani bi de bizim rep gücümüz var...

3 tane bos rep verılmıs bana buradan sız yanı :)) puanıım hala aynıydı 774 tu fatma vermıs yazmıs o bırseyler 779 oldu... a.s
şimdi eda attı yazmıs repe yenı 782 oldu... :sm_confused:

Son düzenleme:

hatuna bak hatuna maşallah sen ne güzel bi gacıymışın kızzz poponu kaşı nazarımız değmesinn:roflol: boya kınusunda doğru kararı vermişsin son halin daha çıtır olmuşş

selam canımm saol

sıkmamaya çalış canını allah hepimizin yardımcısı olsun nolcak tüm bebişler bişekilde bir enfewksiyon grip vss oluyoorrr idare edip onlara iyi bakıcaz önce allaha sonra bizlere emanetler onlar rabbim görür bizleri merak etme inşallah herşey yoluna girer hepimiz iç in

Merhaba arkadaşlar bizde az önce aşılarımızı yaptırıp geldik...Bebeğim 2 ayda 1 kg almış sizce normal mi?yani şu an 4 aylık 6800 gr olmuş..

Günaydın Mervecimm calpol verecektim ama evde yokmuş eğer hafiften başlarsa fitil yaparım, o evde var..
Sende başlamışsın yavaş yavaş ek gıdalara ben muz vermeye korkuyorum damağına yapışır diye

sagol canım size de günaydın..
bize 6. aya kadar su bile vermememizi önerdi dr.umuz, tabii süt yettiği müddetçe, ama büşra ben yerken ağzını açıyo özeniyormuş gibi yazık :ecrin_bebek: ağzına yaklaştırınca da hemen kabul ediyo reddetmiyo hiç maşaAllah o yüzden ufak ufak tattırıyorum ben de..
muzu çok çok minik parça olarak verdim, ağzında döndürdü eritti iyice cokacimcoook büyük parça veremem ben de korkarım boğazında kalır diye ..

sinir oluyorum yaa krizi bahane edip insanları işlerinden güçlerinden ediyolar.aslında biraz bu işlerin içinde olanlar bilirki personel maaşları gider kalemleri içinde max % 3-5 bişeydir ama işte kriz bahane edilip insanlar işten çıkarılıyor yerine 1-2 ay içinde çok daha ucuza çalışcak insanlar alacaklar kesinlikle . bu bahaneyle bu sene zaten ne zam var ne başka bişey eşimin ve benim iş yerimden de adam çıkarmalar var bakalım dua ediyoruz bizi bulmaz inşallah diye . biz millet olarak kendimize yapılanları görmezden gelip dışarıda olanları boykot etmeye meraklıyız biraz herhalde ,ülke ne hale geldi ,işsizlik diz boyu insanlar aç ,birileri çıkıyo kriz piskolojik diyo bizde koyun gibi bakıyoruz
DUYGUCUM allah beterinden korusun diyelim herşey yoluna girer canım sen kocana destek ol bu dönemde en çok ihtiyacı olacak şey budur ,NURAYCIM inşallah sizin problemleriniz de daha da büyümeden çözülür ...
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin ,öyle bir ülkede yaşıyoruz ki . bu ülkede çocuk doğurmaya cesaret edebildiğimiz için hepimiz takdiri hakediyoruz bence ....

hatuna bak hatuna maşallah sen ne güzel bi gacıymışın kızzz poponu kaşı nazarımız değmesinn:roflol: boya kınusunda doğru kararı vermişsin son halin daha çıtır olmuşş

Sağol hayatım..ne zamandır aklımdaydı boyamak ama bebişten fırsat bulamadım hiç..dün bütün cesaretimi toplayıp karıştırdım boyayı :)) nasıl hafifledim valla..kendimi çok yaşlı hissediyodum sarışınken

Merhaba arkadaşlar bizde az önce aşılarımızı yaptırıp geldik...Bebeğim 2 ayda 1 kg almış sizce normal mi?yani şu an 4 aylık 6800 gr olmuş..

normal canım bu kilolara bu kadar takılmayın bence. bizim oğlan 2. aydan 3,5 aylık olana kadar 520 gr almıştı. ben de çok panik yapmıştım ama normalmiş.a.s.:1hug:

dön canım dönnhihoyyyt sarı gerçekten 5-10 yaş yukarı çekiyo insanı..bide sürekli makyaj istiyodu bende..şimdi bi göz kalemi bi rimel tamam..kaydirigubbakcemile5

kızlar rep konusu açılmışken, rep i bir kişiye yalnızca bi kere mi verebiliyoruz ?
ben daha evvel verdiğim kişilere tıklayınca, diğer kişilere de vermeniz gerekiyo mu ne öyle bi yazı çıkıyo fisfisfis betül bana da bunu anlatırsan çok sevinicem Şeniz

ben dışarı çıkıyorum, güneşli günü bulmuşken biraz hava alayım herkese iyi günler..
görüşmek üzere :hooray:

kızlar bebeklerinize jimnastik yaptırıyomusunuz.. ben 1 bazen yatmadan yaptırıyorum. çok hoşuna gidiyo. bakın burda anlatmış. bunları da yapmaya başlayacağım.hihoyyyt

.: bebiş jimnastiği:.

evet canım. bir kişiye verdikten sonra tekrar verebilmen için başkalarına rep vermen lazım.eskiden 10 kişiydi. hala bi sayısı var mı bilmiyorum.

hayır canım ıstedıgın kısıye ıstedıgın kadar rep verebılırsın..yok canım bır kısıye verınce herkese vermek zorunda degılsın sadece yorumunu begendıgın yada tebrık,tesekkur, destek vs vermek ıstedıgın kısının mesajının ustundekı terazıye tıklayıp yazmak ıstedıgını yazıp gonderebılırsın.. eger yorumu yanlıs buluyorsan olumsuz rep te verebılırsın o cıkan secenegı ısaretleyerekk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…