- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.061
hayır canım ıstedıgın kısıye ıstedıgın kadar rep verebılırsın..yok canım bır kısıye verınce herkese vermek zorunda degılsın sadece yorumunu begendıgın yada tebrık,tesekkur, destek vs vermek ıstedıgın kısının mesajının ustundekı terazıye tıklayıp yazmak ıstedıgını yazıp gonderebılırsın.. eger yorumu yanlıs buluyorsan olumsuz rep te verebılırsın o cıkan secenegı ısaretleyerekk..
sedacım...başından beri çokşey yaşandı..yazışmalarımızla bizlerde neredeyse birebir hissettik ve yaşadık..yüreğinde vicdan olan hiçbir insan,anne, birbaşkasının canı yansın istemiyor ve tanımasada içi acıyabiliyor..kimimiz bebeğimiz kabız oldu diye üzülürken kimimiz ölümcül hastalıklarla boğuşabiliyor..ama bu noktada binlerce kez şükür diyebiliceğimiz birşey varki teşhis kondu nazlıya..bu kusmalar,hastaneler daha fazla yaşanmicak şükür..akabinde sedacım doktorunla,ki artık öyle bir doktorun olmalıki gecenin bir vakti kapısını çalabileceğin,oturup güzel bir beslenme listesi hazırlamak..birçoğumuzdan daha fazla fedakarlık ve sorumluk yüklendiğinin farkındayım..ama şu konumda artık neyin ne oldugunu bilerek yeni bir beslenme ve yaşam planına geçebilirsiniz..yani yarın yine güneş doğucak..hastanelerde ne nedır nedendır bekleyişleri son buldu...kımse yaşamadan kımsenın derdini anlayamaz maalesef buda hayatın realitesi..ama ben kendi adıma nazlıcık süt içemicek diye üzülmek yerine,daha farklı metodlarla olsada artık ağlamicak diye sevindim..kalbine karamsarlık hiç düşmesin..nazlının gülen gözleri güneşin olsun..arkamıza baktığımızda bu hayat bizlere nice kötüşeyden nice dersler verdiğinin farkına varırız..bu neden benim başına geldi dememiz artık beyhudedir..olan olmuştur..ama ben bunuda atlatıcam demek kendimize yapabildiğimiz en büyük iyiliktir..bunları yazmakta kolaydır..iş başa gelmesin..aynı şeyi ben yaşasam inan senin çeyreğin kadar bile dirayetli duramıyabilirdim...buyüzden bu durumu bir düzene sokup üstesinden geliceğine inanıyorum........
Duygucum merak etmiştik seni,eşin izne ayrıldı diye düşünmüştük Betülle canım geçmiş olsun.Eşin en kısa zamanda yeni ve imkanları daha da iyi bir iş bulacak inşallah.Bir kriz lafıdır gidiyor büyük firmalar ve şirketler de krizden etkilense de etkilenmese de bunu bahane gösterip eleman çıkarıyorlar.Bu aralar çevremde duyduğum kaçıncı işten çıkarılma vakası.Canını sıkma diyeceğim ama,mutlaka üzülüyorsundur.Aynı zaman da Egeyle ilgili bir sağlık sorunu da yaşamışsın,bak bu sana ders olsun,can sağlığı olsun deriz ya her zaman.İş,güç bir yere kadar Allah evlat acısı vermesin,dert verip derman aratmasın.
Sedacım,sen de dolu tarafından bak olaya 3 yaşına kadar sürecek belki demişsin ben de ömür boyu sürecek sanmıştım,en azından belli bir süre.Özel diyet uygulayacaksın,tek sıkıntın bu olsun güzelim yaa,sen de demişsin bak hastanelerde neler var.Organ bekleyenler mi,kan bekleyenler mi dersin.Allah beterinden saklasın hayatım.
yok canım dene istersen veremezsin.bunun da kuralları var.. dur bulayım sana.
Tekrar merhaba.........
Betül'cüm ben bebege bakması için degil yemek ve evin genel düzeni için bayan tuttum hafta da 3 gün elicek valla yan komşumun bir tanıdıgıymış..........
Ayrıca bence de Naz isimli bebişler tam da adı gibi............
yazdıgımız mesajlara tesekkur yada destek vermek ıcın sag ust kosesınde terazı resmı var grı oraya basarak yazmak ıstedıgını yazıyorsun onaylıyorsun o zaman yazının sahıbıne puan gıdıyor.. yanı mesaj sayılarımızı gosteren yerın altında puanlar dıyor ya herkesın kendı puanı var orası artıyor yada olumsuz rep verırsen azalıyor..
senınkı dolu sen onceden dı burdan arkadaslar bos vermıs bugun onu dedm di efenım teskur ederım yanııı iltifat ıcın :)))
3 tane bos rep verılmıs bana buradan sız yanı :)) puanıım hala aynıydı 774 tu fatma vermıs yazmıs o bırseyler 779 oldu... a.s
şimdi eda attı yazmıs repe yenı 782 oldu... :sm_confused:
herkese merhaba a.s.
güzel bir gün olsun hepimiz için..
demir şurubuma ben de devam ediyorum ilk beş ay bebişlerin demir ihtiyacı az da olsa anne sütünden karşılandığı için..bir de bende anemi vardı hamilelik öncesinde o yüzden takviye yapıyorum .. kalsiyum magzezyumu da alıyorum bazen..saç dökülme problemim falan olmuyoo iyi bakıyorum kendime kaydirigubbakcemile2 bebiş için demir takviyesine bu ay başlayacakmışız..5. ayda başlanması gerekliymiş..d vit. ise 1 yaşına kadar devam :ecrin_bebek:
edacım geçmiş olsun pnömokok bizde çok huysuzluk yapmıştı..ben yarım fitil veriyorum aşılardan sonra rahatlayıp uyuyo miniğim..
ebrucum ben de pekmez veriyorum ama düzenli değil..bazen de mandalina yerken ağzına veriyorum emiyo cadı :ecrin_bebek: dün de muz verdim minicik koparıp, hoşuna gitti severek yedi.. bi kere de sarelle sürmüştüm ağzına delikafadulden 6. ayda düzenli olarak ek gıdaları vermeye başlıycaz biz, dr. öyle önerdi..
herkese sevgiler..
betülcüm evet ben vermiştim demek benim rep puanım 5 miş ben de öğrenmiş oldum
bişey sorcam sana elma sirkeli karışımı içiyormusun başladın mı
Kimse cevap vermemıs yaa yazdıgım seye ıkı gunde unutulduk mu hemennnn ??:dilcikar::dilcikar:
Evet arkadaslar ben bazı seylerı yanlıs bılıyormusun bu lınkten okusanız daha ıyı.. :bbo:tesekkurler maibeyaz a.s.
yok canımboş rep verincede puan alıyosun.. ama benim mesela rep puanım sıfır şuanda... rep verdikçe çoğalacak benimde...anlatabildim mi.. yani bi de bizim rep gücümüz var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?