Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlar benim bebişim iyi çok şükür de .... Ben işten yeni çıktım.Galiba eşimi de çıkaracaklarmış şimdi .. asıl ona canım sıkkın....

yok canım dene istersen veremezsin.bunun da kuralları var.. dur bulayım sana.

teşekkürler umut..insanın yüreğine umut veriyorsun...iyiki varsın...Evet en azından artık ne olduğu belli, ama ek gıdalara geçerken daha bir çok besin nazlıya alerji yapabilirmiş o yüzden nazlının canı bir kaç defa daha yanacak malesef...

Evet gülcüm allah beterinden saklasın bugün allerji doktoruna gidicez kan sonuçlarımız çıkmıştır heralde, bi baksın doktor kafamda bin tane soru var aklıma gelenleri kağıda yazıyorum...Allahım keçi sütü alsın diye dualar ediyorum ama bu konuda da ümitsizim..genelde keçi sütüne de alerji olurmuş...

Duygucum bende seni merak etmiştim, eşin umarım en kısa sürede iş bulur, bu zor bir süreç ikiniz için de eşin evde kedini yetersiz hissedecek erkek olarak haliyle, sen ona destek ol arkadaşım...benim eşimde tutturdu işten çıkıcam diye niyeymiş az zam yapmışmışlar, milletin maaşı ödenmiyormuş diyorum ama laf anlatamıyorum..müdüre ya zam ya tazminatımı verin demiş adamda salı günü cevap vericem demiş..inşallah istediği zammı yaparlar da işten çıkmaz benim deli...

Tekrar merhaba.........
Betül'cüm ben bebege bakması için degil yemek ve evin genel düzeni için bayan tuttum hafta da 3 gün elicek valla yan komşumun bir tanıdıgıymış..........
Ayrıca bence de Naz isimli bebişler tam da adı gibi............

slm kızlar kalabalık ya burası maşallah maşşalah
bu kriz herkesi vurdu biizimkinin işleride çok yavaş dükkan kirası felan hemen düzelse bari durum malüm çocuk kira masraf çok var tek kişi maaşı yetmesi imkansız gibi bişi Allah tan annemgil yardım ediyorda iyiyiz biz birde eve girdik napcaz bakalımkafamçokkarıştı bu gidişle nasıl ödenir bilmiyorum biz bir şekilde karnımızı doyururuz ama ileride çocuklarımıza ne bırakacağız o bir merak konusu :1shok:ne olacak bu devletin hali off off Allah herkesin yardımcısı olsun tez zzamanda huzura kavuşursunuz inşallah:Saruboceq:

Anladım canım ben bebıs ıcın sandım her zaman guvenılcek ınsan bulmak cok zor benımde annemlerın tasınma durumu var da o acıdan sordum ..

seda tekrar tekrar geçmiş olsun:Saruboceq: canım benimki ne bişi dokundu sanırım elma suyu veriyorum:1shok: 3gündür 20 şer ml sırtları kabarcık olmuş elma neden dokundu acabaya dr verebilirsin dediydi inşallah bişi çıkmaz bi arayayım dr u

betülcüm evet ben vermiştim demek benim rep puanım 5 miş ben de öğrenmiş oldum

bişey sorcam sana elma sirkeli karışımı içiyormusun başladın mı

Evet arkadaslar ben bazı seylerı yanlıs bılıyormusun bu lınkten okusanız daha ıyı.. :bbo:tesekkurler maibeyaz a.s.

ah bu elma suyu ya benimkini de mahvetmişti içinde ne var acaba ben bida vermedim büyüyene kadar da vermem

canım mandal,ina portak vermeyin erken diyorlar ama...oktora sor istersen sen...

betülcüm evet ben vermiştim demek benim rep puanım 5 miş ben de öğrenmiş oldum

bişey sorcam sana elma sirkeli karışımı içiyormusun başladın mı

valla canım bır kere denedım tadı cok tuhaf geldı yaa ıcım bır tuhaf oldu ılk denemem de sonrada bır daha ıcmedım.. :bbo: lımon suyu daha kolay geldı bana.. :bbo:

benim kıza milupanın organik elma-kayısı suyu var..karışık..(4.aydan itibaren yazıyo) ondan veriyorum ama hiç sorun olmadı çok şükür..löp löp götürüyo valla..kimi bebişde alerji yaptı demekki..

Evet arkadaslar ben bazı seylerı yanlıs bılıyormusun bu lınkten okusanız daha ıyı.. :bbo:tesekkurler maibeyaz a.s.

ay kızdın mı... :çok üzgünüm:özür dilerim. yanlış anladın sanırım. ben sadece doğrusunu söylemek istedim. galiba haddimi aştım... gel öpeyim de barışalım... Şeniza.s.

kızlar milupa veyvelerı bende gördum evde kendınız yapsanız daha iyi değil mi ya
mandalına portakal benım ogluma alerji yaptı hende sadece 2 damla vermiştim bide gaz yapıyo.....
verirken dıkkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…