Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla canım bır kere denedım tadı cok tuhaf geldı yaa ıcım bır tuhaf oldu ılk denemem de sonrada bır daha ıcmedım.. :bbo: lımon suyu daha kolay geldı bana.. :bbo:

bende bu sabah denedim evet tadı kötü sayılır ama biraz denemek istiyorum , kilolardan kurtulmayı çok istiyorumben ya :Saruboceq:

sereeeeeeeeeeeeeeeeeen nereye kaçtıııın ..çalışmaya çalışmaya öğle paydosunu unuttum sanırsam hhıhhh...
ya hicrana ne demeli, demek tavuk butu heee bi de lades tutuşçakımışımm yicem sizi gelin buraya çabuk....
ben de gidip pirinçli sütlü mamasını aldım milupanın bununla başlamaya karar verdim bakalım...

newlife vay be bi saç insanı bu kadar mı değiştirir... çok güzel olmuş canım güle güle kullan... a.s.

teşekkür ederim canım..peki sen ne yazdın d aherke ssana puan veriyor şimdi ben geçmişi okumadımda....

newlife vay be bi saç insanı bu kadar mı değiştirir... çok güzel olmuş canım güle güle kullan... a.s.

çok sağol canım..inan hem görünüşüm hemde ruhum değişti..zaten sarıya boyattığım gün pişman olmuştum ama 5 aylık hamileydim..hep erteledim..aynaya bakınca çok mutsuz oluyodum..nihayet dün başardım delikafadulden

kızlar serkanboranın altını bir yıkayayım dedim 4 sayfa yazılmış:))
yaa ben unuttum aşı oldu altınıda yıkadım bir sorun olur mu acaba???birde ben 4-5 kişiye puan verdim sonra yine vereyim dedim
bana 24 saat içinde çok puan verdiniz gidin dinlenin dedi bana akıllı mı ne?

Merhaba arkadaşlar;umarım herkes ıyıdır..
Desteklerınızden dolayı hepinize çok teşekkür ederım.İnşallah dediğniz gibi allah yeni bır kapı açar..Önce sağlık versinde gerisi gerçekten boş..Çok okuyamadım ama okudugum kadarıyla sedacım nazlıcıgın süte alerjisi çıkmış.Allah beterınden saklasın arkadasım bunada şükür.Zaman su gibi geçiyor bak 4 ayı bıtırdık bıle.3.yaşlarınıda görmeyi nasip etcek inşallah..Bende anne ben acıktım dıye sahrap soysalın yazdıgı bır kıtap var.onda eskılerınde yaptıgı pirinç suyundan bahsedıyordu.Besın degerınınde yuksek oldugu soyluyordu.Kayınvalıdemde cocuklarını buyuturken sutunun yetmedıgı zaman pirinç suyu verıyormus.Bır danıs ıstersen sedacım doktoruna.Ara sıra belkı onunlada öğün yapabılırsın...

canım haklısın....Allah herkese kolayık versin ama ben bir işveren olarak birşeyi kendi adıma düzeltmek istiyorunm....benim aylık eleman masrafım 4000 tl....ben kendim o kadar kazanmıyorum....1 eleman çıkarsam kazancım 1000 ytl artacak mesela...ama direniyoruz....

canım küçük işletmeler için çok doğru haklısın allah sizinde yardımcınız olsun
ben büyük çaplı 500 - 1000 çalışanı olan ihtalat ,ihracat , üretim yapan şirketlerden bahsetmiştim

Allah herkese kolaylık versin kızlar..Ortalık kötü hakkaten..bizde hangi gediği kapatıcaz diye düşünüyoruz..inşallah düzelicek herşey..

Merhaba arkadaşlar bizde az önce aşılarımızı yaptırıp geldik...Bebeğim 2 ayda 1 kg almış sizce normal mi?yani şu an 4 aylık 6800 gr olmuş..

zeynepcim benimkide öyle 2 buçuk aylıkken 5850 idi şimdi 4 ay bitmek üzere 7 kilo 150 gr hattaa banada az gibi geldi ama sanırım normal

canım ben geçmişi okumamıştım..arkadaşalrın yazdıkalrından analdım eşini durumunuç...Allahkolaylık versin canım..inşallah daha güzel kapılar açılır karşııza...

Günaydın arkadaşlarrrra.s.
Az önce aşımızı yaptırdık ve geldik karma ile pnomokoku birlikte yaptılar.. inşallah ateş filan yapmaz,yaptırıp ateş,huzursuzluk yaşayan varmı ?

[.[/B]

edacım pnömokok hem huzursuzluk hemde az da olsa ateş yapıyor sen bugün takip et bebişini canım

aytencim pekmeze teryağı karıştırılıyordu ama çok değil az birşey

Kızlar bu arada sağlık ocağından demir hapı verdiler -ferrosanol-
ben şimdi kullanmayacağım ama 1 ay sonra başlamayı düşünüyorum sizler başladınız mı?

bana da verdiler bende kararsızım doktora sormayı da unuttum bi sürü sorum birikiyor doktora gidene kadar bazılarını unutuyorum o arada internet üzerinden soru cevaplayan bi site var orda 6 aydan sonra bebeğin kilosuna göre her kilo başına 1 damla şeklinde kullanın yazıyor...
bize sağlık ocağında 9 damla verin dediler benim de kafam karıştı CADIARZU

kızlarrrrrrrr
bir tek tanger cevap yazdııı(
ek gıda veriyo musunuzzzz

bende bazı şeyler veriyorum önce meyve suları verdim dün de ilk kez muhallebi yaptım normal inek sütünü sulandırarak onu çok beğendi severek yedi bugün de yoğurt verdim ama yoğurdu pek sevmiyor tontiş

Bneim bebişe verdiklerimi bi duysanız:))) milupanın meyve püreleri,patates borkoli,yeşil fasülye,sütlaç..cici bebe,havuç-pirinç ezmesi...su..aşkım hepsini çok seviyo...))

maşallah canım ya ne ghüzel iştahlı bebeğin var

Merhaba arkadaşlar bizde az önce aşılarımızı yaptırıp geldik...Bebeğim 2 ayda 1 kg almış sizce normal mi?yani şu an 4 aylık 6800 gr olmuş..

benimkide o civarlarda canım 17 sinde kontrolümüz var dr lar stndardın altına inmeyince normal diyorlar e sağlıkları yerinde olsunda artık kilosuz olsunlar napalım ama ben kilodan çok boy konusuna takılıyorum

Kızlar Allah herkesin yardımcısı olsun belki yazmışımdır buraya eşimin işleri ş.dışında bir senedir bitmesi gerekiyordu ama bana bak kriz var elimden geleni yapıyorum diye söylüyordu sürekli ama ben inanmıyordum ta ki bu fabrikların halleri tv.ye çıkışı iflaslarr olana dek..
şimdi şikayetlenmeyi kestimm,zor oluyor olmayışı ama sağlık kazanç huzur olsun da...
Şu piyasanın durgunluğundan kurtulalımda o zaman söyleyeceklerimiz söyleriz..
Özellikle nunu,galiba nuraydı ismin, sende eşinin sıkıntısı geçene kadar bekle sonra güzelce oturup konuşursunuz şimdi sen haklıyken haksız duruma düşersin canımm..

Bu arada repimm bittiii birisi bana borç rep versin.:smiley-cool:

Sagol Deryacım..Allah buyuk bakalım beklıyoruz inşallah daha guzel birşeyler olur.Arkadaşlar bır arkadasımdan duydum sütlü irmik tatlısı sütü arttırıyormus.Dün bende yaptım gerçekten farketti.Gögüslerim daha şişti sanki.Bir deneyin isterseniz..

zeynep canım normal bence,yanılmıyorsam 3. aydan sonra 500 gr. gibi birşey alıyorlar, ton ton bebişler var burda seni yanıltmasın..

Canım banada saglık ocagı ıkı gun once ferro sanol damla verdı ama 8 damla dedı.Hepsı farklı seyler soyluyor anlamıyorum ben artık..Ben ıkı gundur başladım cunku kan tahlılınde demır eksıklıgı baslamıs dedı doktor..

Edacım bencede şikayetlerını kes canım cunku gercekten ortalık cok bozuk..Esım ın calıstıgı fırma demır celık fabrıkasıydı ve gercekten durumu cok kotuye gıdıyordu.700 kısılık fırma 400 e dustu.Ayakta zor duruyorlardı.Bız zaten boyle bırseye hazırlıklıydık.Onun ıcın daha kotusu var yanı şükretmek lazım. asınız olmus gecmıs olsun.Bızde gece bıraz ates yapmıstı.Yınede takıp etmekte fayda var..
Rep olayını ben hala anlayamadım derya gıbı:)terazıyı bılıyorum katılıyorum katılmıyorum ama rep başka bırseymıymıs?

fatma canım soracaklarını bir kağıda yaz ben yazıyorum, dr.un yanında çıkartırken komik oluyor ama olsun muallakta kalmaktan iyidirr..
duygucum irmik tatlısı benim mideme dokunuyor hemen yanmaya başlıyor ama dediğin gibi her türlü tatlılar süt yapıyor...

Derya ne güzel herkes sizin gibi zoru seçip kolayı seçmese bu kadar etkilenmezdi halk...
neyse ben inanıyorum az kaldı,yeni paraların çıkışı biraz rahatlatacak gibime geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…