- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.081
valla canım bır kere denedım tadı cok tuhaf geldı yaa ıcım bır tuhaf oldu ılk denemem de sonrada bır daha ıcmedım.. :bbo: lımon suyu daha kolay geldı bana.. :bbo:
yazdıgımız mesajlara tesekkur yada destek vermek ıcın sag ust kosesınde terazı resmı var grı oraya basarak yazmak ıstedıgını yazıyorsun onaylıyorsun o zaman yazının sahıbıne puan gıdıyor.. yanı mesaj sayılarımızı gosteren yerın altında puanlar dıyor ya herkesın kendı puanı var orası artıyor yada olumsuz rep verırsen azalıyor..
senınkı dolu sen onceden dı burdan arkadaslar bos vermıs bugun onu dedm di efenım teskur ederım yanııı iltifat ıcın :)))
3 tane bos rep verılmıs bana buradan sız yanı :)) puanıım hala aynıydı 774 tu fatma vermıs yazmıs o bırseyler 779 oldu... a.s
şimdi eda attı yazmıs repe yenı 782 oldu... :sm_confused:
newlife vay be bi saç insanı bu kadar mı değiştirir... çok güzel olmuş canım güle güle kullan... a.s.
sinir oluyorum yaa krizi bahane edip insanları işlerinden güçlerinden ediyolar.aslında biraz bu işlerin içinde olanlar bilirki personel maaşları gider kalemleri içinde max % 3-5 bişeydir ama işte kriz bahane edilip insanlar işten çıkarılıyor yerine 1-2 ay içinde çok daha ucuza çalışcak insanlar alacaklar kesinlikle . bu bahaneyle bu sene zaten ne zam var ne başka bişey eşimin ve benim iş yerimden de adam çıkarmalar var bakalım dua ediyoruz bizi bulmaz inşallah diye . biz millet olarak kendimize yapılanları görmezden gelip dışarıda olanları boykot etmeye meraklıyız biraz herhalde ,ülke ne hale geldi ,işsizlik diz boyu insanlar aç ,birileri çıkıyo kriz piskolojik diyo bizde koyun gibi bakıyoruz
DUYGUCUM allah beterinden korusun diyelim herşey yoluna girer canım sen kocana destek ol bu dönemde en çok ihtiyacı olacak şey budur ,NURAYCIM inşallah sizin problemleriniz de daha da büyümeden çözülür ...
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin ,öyle bir ülkede yaşıyoruz ki . bu ülkede çocuk doğurmaya cesaret edebildiğimiz için hepimiz takdiri hakediyoruz bence ....
canım haklısın....Allah herkese kolayık versin ama ben bir işveren olarak birşeyi kendi adıma düzeltmek istiyorunm....benim aylık eleman masrafım 4000 tl....ben kendim o kadar kazanmıyorum....1 eleman çıkarsam kazancım 1000 ytl artacak mesela...ama direniyoruz....
Merhaba arkadaşlar bizde az önce aşılarımızı yaptırıp geldik...Bebeğim 2 ayda 1 kg almış sizce normal mi?yani şu an 4 aylık 6800 gr olmuş..
Merhaba arkadaşlar;umarım herkes ıyıdır..
Desteklerınızden dolayı hepinize çok teşekkür ederım.İnşallah dediğniz gibi allah yeni bır kapı açar..Önce sağlık versinde gerisi gerçekten boş..Çok okuyamadım ama okudugum kadarıyla sedacım nazlıcıgın süte alerjisi çıkmış.Allah beterınden saklasın arkadasım bunada şükür.Zaman su gibi geçiyor bak 4 ayı bıtırdık bıle.3.yaşlarınıda görmeyi nasip etcek inşallah..Bende anne ben acıktım dıye sahrap soysalın yazdıgı bır kıtap var.onda eskılerınde yaptıgı pirinç suyundan bahsedıyordu.Besın degerınınde yuksek oldugu soyluyordu.Kayınvalıdemde cocuklarını buyuturken sutunun yetmedıgı zaman pirinç suyu verıyormus.Bır danıs ıstersen sedacım doktoruna.Ara sıra belkı onunlada öğün yapabılırsın...
Günaydın arkadaşlarrrra.s.
Az önce aşımızı yaptırdık ve geldik karma ile pnomokoku birlikte yaptılar.. inşallah ateş filan yapmaz,yaptırıp ateş,huzursuzluk yaşayan varmı ?
[.[/B]
canım öksürük için kızlar keçiboynuzu pekmezine bişe karıştırıp veriyolardı hattaa baya etkili diye yazmışlardı ama neyse karıştırdıklarını hatırlayamıyorum şimdi. çok geçmiş olsun. a.s.
Kızlar bu arada sağlık ocağından demir hapı verdiler -ferrosanol-
ben şimdi kullanmayacağım ama 1 ay sonra başlamayı düşünüyorum sizler başladınız mı?
kızlarrrrrrrr
bir tek tanger cevap yazdııı(
ek gıda veriyo musunuzzzz
Bneim bebişe verdiklerimi bi duysanız:))) milupanın meyve püreleri,patates borkoli,yeşil fasülye,sütlaç..cici bebe,havuç-pirinç ezmesi...su..aşkım hepsini çok seviyo...))
Merhaba arkadaşlar bizde az önce aşılarımızı yaptırıp geldik...Bebeğim 2 ayda 1 kg almış sizce normal mi?yani şu an 4 aylık 6800 gr olmuş..
edacım pnömokok hem huzursuzluk hemde az da olsa ateş yapıyor sen bugün takip et bebişini canım
aytencim pekmeze teryağı karıştırılıyordu ama çok değil az birşey
bana da verdiler bende kararsızım doktora sormayı da unuttum bi sürü sorum birikiyor doktora gidene kadar bazılarını unutuyorum o arada internet üzerinden soru cevaplayan bi site var orda 6 aydan sonra bebeğin kilosuna göre her kilo başına 1 damla şeklinde kullanın yazıyor...
bize sağlık ocağında 9 damla verin dediler benim de kafam karıştı CADIARZU
bende bazı şeyler veriyorum önce meyve suları verdim dün de ilk kez muhallebi yaptım normal inek sütünü sulandırarak onu çok beğendi severek yedi bugün de yoğurt verdim ama yoğurdu pek sevmiyor tontiş
maşallah canım ya ne ghüzel iştahlı bebeğin var
Kızlar Allah herkesin yardımcısı olsun belki yazmışımdır buraya eşimin işleri ş.dışında bir senedir bitmesi gerekiyordu ama bana bak kriz var elimden geleni yapıyorum diye söylüyordu sürekli ama ben inanmıyordum ta ki bu fabrikların halleri tv.ye çıkışı iflaslarr olana dek..
şimdi şikayetlenmeyi kestimm,zor oluyor olmayışı ama sağlık kazanç huzur olsun da...
Şu piyasanın durgunluğundan kurtulalımda o zaman söyleyeceklerimiz söyleriz..
Özellikle nunu,galiba nuraydı ismin, sende eşinin sıkıntısı geçene kadar bekle sonra güzelce oturup konuşursunuz şimdi sen haklıyken haksız duruma düşersin canımm..
Bu arada repimm bittiii birisi bana borç rep versin.:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?