- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.101
Aşkolsun inanın pas vermemekle alakası yok..........
Benim bebegim k huzursuz ve çok aglayan bir bebek oldugu için ben pek yazamıyorum ama hep okuyorum tabiii kim kim isim olarak bilmiyorum ..............
Şimdi yazmaya başlayabilirim çünkü bi yardımcı bayan aldık eve de ondan.........
Benim ismim Nevruz kızımın ki de Eylül Naz............
kızlar saçlarımı boyamayı başardım dün akşam..sağolsun eşim bebişi tuttu feryad figan halindeydi ama dayandık işte..sarışındım ben..kestane yaptım dün akşam..oh beee..kendime geldim..sarı ne kadar yaşlı gösteriyomuş insanı öyle...ahanda ıspatı
ay kızdın mı... :çok üzgünüm:özür dilerim. yanlış anladın sanırım. ben sadece doğrusunu söylemek istedim.galiba haddimi aştım... gel öpeyim de barışalım... Şeniza.s.
kızlar bebeklerinize jimnastik yaptırıyomusunuz.. ben 1 bazen yatmadan yaptırıyorum. çok hoşuna gidiyo. bakın burda anlatmış. bunları da yapmaya başlayacağım.hihoyyyt
.: bebiş jimnastiği:.
Canım banada saglık ocagı ıkı gun once ferro sanol damla verdı ama 8 damla dedı.Hepsı farklı seyler soyluyor anlamıyorum ben artık..Ben ıkı gundur başladım cunku kan tahlılınde demır eksıklıgı baslamıs dedı doktor..
[/B]
fatma canım soracaklarını bir kağıda yaz ben yazıyorum, dr.un yanında çıkartırken komik oluyor ama olsun muallakta kalmaktan iyidirr..
duygucum irmik tatlısı benim mideme dokunuyor hemen yanmaya başlıyor ama dediğin gibi her türlü tatlılar süt yapıyor...
Derya ne güzel herkes sizin gibi zoru seçip kolayı seçmese bu kadar etkilenmezdi halk...
neyse ben inanıyorum az kaldı,yeni paraların çıkışı biraz rahatlatacak gibime geliyor...
Duygucumm, açmıyorum zaten konuyu annemlerde söylüyor ortalık çok kötü,aman adamı sıkıştırma diyee:mymeka:
Canım rep sadece msjların sağ üst köşesinde puanlar yazıyor ya oradaki puanları yükseltiyor,başka bir amacı yok birde sana rep veren kişiyi de görebiliyorsun kontrol panelinden..verirken bir şey yazmanaa gerek yok,yazabilirsin de
benim repim bitti olsaydı sana verirdim,görürdün:))
Bu arkadaşlarda cimri çıktııı zatii,biriside çıkıp canın saolsun verim demiyooorsenağlamakaydirigubbakcemile3
duygucum yanılmıyorsam seninki 8 kiloydu o yüzden 8 damla demiş olabilirler belki
ama benimki 7250 şuanda ben başlarsam da 7 damla veririrm bi de tadı çok kötüymüş sanırım içiyormu bebişin zorlanıyor musun
birde teraziyi sormuşsun hepsi aynı şey teraziye basınca rep vermiş oluyorsun
haklısın canım bende öyle yapıyım bari iyi fikir
hayır canım ıstedıgın kısıye ıstedıgın kadar rep verebılırsın..yok canım bır kısıye verınce herkese vermek zorunda degılsın sadece yorumunu begendıgın yada tebrık,tesekkur, destek vs vermek ıstedıgın kısının mesajının ustundekı terazıye tıklayıp yazmak ıstedıgını yazıp gonderebılırsın.. eger yorumu yanlıs buluyorsan olumsuz rep te verebılırsın o cıkan secenegı ısaretleyerekk..
zeynepcim benimkide öyle 2 buçuk aylıkken 5850 idi şimdi 4 ay bitmek üzere 7 kilo 150 gr hattaa banada az gibi geldi ama sanırım normal
betülcüm ben şimdi birine rep vereyim dedim, siteden mesaj geldi çok verdiniz biraz dinlenin diyeee hayret ettim yaavvvv bu sitenin bana karş bir antipatisimi var neeeee sositososito
eşimle konuştum..çok bezgin görünüyosun dedi..işten geldiğinde bebekle ilgilenicek bende 6 dan sonra kuaför alışveriş gibi ihtiyaçlarımı karşılıyabilicem...inanamıyorum.........sokağaçıkınca kaybolmam umarım geçici bi şok la :)ilk iş bende kuaföre gidicem..bu muhıtte kuaforum bıle yok gerçide bulcaz artık..siyahtan kahveye dönücem..bide halka kaynak yaptırıcam çünki kafamda saç yok ............ooyoy...........
ayten yazdıklarımı görmedin mi? banada git dinlen dediii akıllı site
ben iki saattir bana biraz borç rep verin diye niye diyooommm-tatlicadiarzu-
sen bana verme...dağıt puanlarını...küstüm küstüm....
ben yazdım ya sana cevap gecen sayfalarra hıc bakmiin galibaabiri bana da söylesin ya u rep nedir?????
bende canım bende tabıkıı 1 haftayı gectı ıste benımde rejım ıyı gıdıyor.. yıyerek verdıgım ıcın daha dogrusu sok dıyet yapmadgm ıcın yavas yavas gıdıyor sanırım.. bakalım ınsallah kurtuluruz ben lımon suyunu denıyecegım...bende bu sabah denedim evet tadı kötü sayılır ama biraz denemek istiyorum , kilolardan kurtulmayı çok istiyorumben ya :Saruboceq:
ohoo canım neler yazdım neler herkese bır ıltıfat bır ıltıfat topladım replerii :roflol: saka tabı canım nıye herke rep verıyorda bızım topicte bu yok dedımm.. :)teşekkür ederim canım..peki sen ne yazdın d aherke ssana puan veriyor şimdi ben geçmişi okumadımda....
betülcüm ben şimdi birine rep vereyim dedim, siteden mesaj geldi çok verdiniz biraz dinlenin diyeee hayret ettim yaavvvv bu sitenin bana karş bir antipatisimi var neeeee sositososito
ay repler havada uçuşuyo bugün :))))))))))))))))))) rep günü oldu valla :))))
eşimle konuştum..çok bezgin görünüyosun dedi..işten geldiğinde bebekle ilgilenicek bende 6 dan sonra kuaför alışveriş gibi ihtiyaçlarımı karşılıyabilicem...inanamıyorum.........sokağaçıkınca kaybolmam umarım geçici bi şok la :)ilk iş bende kuaföre gidicem..bu muhıtte kuaforum bıle yok gerçide bulcaz artık..siyahtan kahveye dönücem..bide halka kaynak yaptırıcam çünki kafamda saç yok ............ooyoy...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?