Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkesin günü güzel geçmesi dileğiyle merhaba arkadaşlar :1hug:

duygucum yazını okudum şimdi canım çok geçmiş olsun bebeğine ve eşinin işten çıkmasına..hakkınızda hayırlısı olsun cnm:Saruboceq:
şimdi iyidir inşallah oğlun..allah yardımcın olsun güzelim..umarım kısa zamanda eşinde daha iyi bir iş bulur..a.s:Saruboceq:

Evet canımm ar.....adlı marka
hangi departmandaydın sen?

ayyy ne kalabalığız maşallah 20 kişi var şuan burda bugün burda olmayan kim varsa daha sonra geçmişi okuması baya zor olacak valla

canımya lütfen kendini ezdirme herkezin karşısında sağlam dur. onlar sana ne söylüyorsa güzelce açıklamasını yap ve şakayla karışık hatalarını yüzlerine söyle. inan sen susarsan dahada üstüne gelirler bu dünyada haklıda olsa haksızda olsa konuşan ezilmeyen kazanıyo inan bana. sen başta kendine değer verki başkalarıda sana aynı değeri versin bu yüzden kimsenin seni üzmesine izin verme. eşinlede tartışmadığınız bi zaman güzelce konuş telaşlanmadan ağlamadan söylediklerinden emin olarak. o para bi defa sizin ailenizin parası kim ne diyebilirmiş istersen hepsini yersin kime ne. lütfen seni sindirmelerine izin verme çünkü bunu bidefa yaparsan hep böyle gider ve bu kendine yapacağın en büyük haksızlık olur.
sen eşine bir çocuk onlarada bir torun vermişsin maşallah nurlar gibi. senden değerli kim olabilir.

kız çiğdeeem ne zaman yapıverdin o keki şimdi gördüm çok güzele benziyo cokacimcoook pek beceriklisin valla ellerine sağlık

dün yaptım canım..bende evlendikten sonra farkettim bu hünerimicokacimcoook çok güzel oluolar valla ama ben yemiyorum sadece azcık tadına bakıyorum..(kilo vermeye çalışıyorumda)eşim yiyo..yaptıklarımın yarısınıda yan komşuma veriyorumhihoyyyt teşekkürlerrrra.s.

ayten yazdıklarımı görmedin mi? banada git dinlen dediii akıllı site
ben iki saattir bana biraz borç rep verin diye niye diyooommm-tatlicadiarzu-

sonradan gördüm edacım eee borç rep alınıyomuymuş öyleyse ben isterim bendeeeeeeeeeeeeeeeeee, rep verin reppp delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sayendeeeee baksana sen 2000 küsürlardasın bizzz gariban kalmışızzzzz sormasak söylemiyceksindeeee :bbo:

anam ne biliym bilmediğiniziihihoyyyt repleşin durun iştedelikafadulden itibarınız artsın..ben forumda çok geziyorum çokda yorum yapıyorum..ondan arttı benim repler..e beğeniliyo yorumlarım demekkiii (ne pişkinim bugün yaaa:ecrin_bebek:)

[
sayendeeeee baksana sen 2000 küsürlardasın bizzz gariban kalmışızzzzz sormasak söylemiyceksindeeee :bbo:

kız ayten hemen puanı arttırmısın bakıyom:))Ay gercekten bende yenı dıkkat ettım bızım puanlar yerlerde çğdeminkının yanındakafamçokkarıştıBende ıstıyom bundan sonra ona goresengözlerimebaksanab

kızlarr teşekkürler ama benim puanımın yükselmesi için değil size kullanmak için istemiştimm espri olsun diyee:))))) kredi gibi
yatv de dodiii dooodi bi reklam var bizde yakında ordaki hasta çocuk gibi repppi reppppp iii diyebağıracağız

valla bende hep baska topiclerden aldım bu replerı bızım topicte hıc oyle bı alıskanlık yoktu..:dilcikar: ama bugun ıtıbarıyle bu duzen bozulduuuu... delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…