- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.141
canımya lütfen kendini ezdirme herkezin karşısında sağlam dur. onlar sana ne söylüyorsa güzelce açıklamasını yap ve şakayla karışık hatalarını yüzlerine söyle. inan sen susarsan dahada üstüne gelirler bu dünyada haklıda olsa haksızda olsa konuşan ezilmeyen kazanıyo inan bana. sen başta kendine değer verki başkalarıda sana aynı değeri versin bu yüzden kimsenin seni üzmesine izin verme. eşinlede tartışmadığınız bi zaman güzelce konuş telaşlanmadan ağlamadan söylediklerinden emin olarak. o para bi defa sizin ailenizin parası kim ne diyebilirmiş istersen hepsini yersin kime ne. lütfen seni sindirmelerine izin verme çünkü bunu bidefa yaparsan hep böyle gider ve bu kendine yapacağın en büyük haksızlık olur.
sen eşine bir çocuk onlarada bir torun vermişsin maşallah nurlar gibi. senden değerli kim olabilir.
[
kız ayten hemen puanı arttırmısın bakıyom:))Ay gercekten bende yenı dıkkat ettım bızım puanlar yerlerde çğdeminkının yanındakafamçokkarıştıBende ıstıyom bundan sonra ona goresengözlerimebaksanab
kız duygguuu bilsem harcamazdım inan ama yarın çok dikkatli harcıycammm söz veriyorum söz konusu kariyer bu sitede böle kariyer ediniyomuşuzz yeni haberimiz oldu yavvvv :roflol::roflol:
nuraycıımm gördün mü yazdım isminiii
kızlar Onuru oturttum biraz önce çok tatlı oldu ya otururken
tabi yastıkları çekince yığılıveriyor o ayrı
kızlar herkes bebişlerinin resmini koysa yaa görsek son hallerini ben sabahleyin koydum.
kızlar Onuru oturttum biraz önce çok tatlı oldu ya otururken
tabi yastıkları çekince yığılıveriyor o ayrı
sildim resmi
uyyyyyyyyyyy onura bak yaaaaaaaaa maaşllahhhh çirkinnnn diyeyimde nazar deymesinnnnnnnn
nereye yazdın canım ?
şebnem canım onun çıkartılması 1 ay kadar oluyrr
Bu arada maşallah bebişlerinize...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?