Doğum yapmış olan anneler buraya....

...........................................................................................................................................................
ben reim yükleme işini bir gün ilk defada becerirsennnnnn fotoğrafçı olcemmmm heeeeeeeeee

Son düzenleme:
silindi............................................................................................

Son düzenleme:
...........................................................................................................................................................

kıs ayten melake cocuga el hareketi yapmayımı ogretıyon hee tüüüüüüüüüüüü sana
oda ufacık parmagını nasılda araya sokmus ole:roflol::roflol::roflol:

alıntıyı sildiiiimmmmmm

Son düzenleme:
Merhaba Kızlarrrr

Ancak geçmişi okumayı bitirebildim..
Rep ler alınmış verilmiş.... Reppp leriniz bol olsunnn inşallahhh

Bebişlerde iyi sanırım....

duygu Allah bir kapıyı kapatır diğer bir kapıyı açar... Hayırlısıyla yeni işi bir an önce bulur inşallah kocan... Ege ye de geçmiş olsunn Allah bir daha yaşatmasın... Bride de alerji uzmanına gidecekmiş.. İnşallah kafandaki sorulara cevap alırsın..

Tek aklımda kalanlar duygu ve bride olmuş..

Ben muhabbete pek katılamıyorum.. Bora beyimiz sürekli onunla ilgileneyim istiyor...:teytey::teytey:

kıs ayten melake cocuga el hareketi yapmayımı ogretıyon hee tüüüüüüüüüüüü sana
oda ufacık parmagını nasılda araya sokmus ole:roflol::roflol::roflol:

serencim ufaklığından beri öyle ege( çok büyüdü ya :roflol:) vallaaa ben bişey öğretmedimmm neysee eve gidince anlatmaya çalışayım artık. seren kızz alıntı yapmaasanaaa :mymeka:

sıyahtan kahveye nasıl boyatacaksın umutt?? :uhm:
[/QUOTE]

canımcım kalan on gramlığın bi kısmı eriyecek ama orielle buyuk ihtimal..bide açıcı yağ vardı,onla ama ençok iki ton farkedıyo ..bakalım..yapar yapmaz koyucam fotoyua.s.

Sagol aytencım butun arkadaslarıma teşekkur etmıstım zatena.s.ısım vererek yazmamın sebebıde maıl atmaları yada telefon acmalarıydı.Herkese teşekkurler tekrar..

Fatma,nuray,ayten maşallah bebıslerınıze,allah hepsını nazardan saklasınFatmacım bende oturtmaya başladım artık destekle kısa surelı.Foto koyayım bakayım bende:lepi:Birde doktor muaynesınde cektım cok tatlı oturuyordu

Fotoğraflar silinmiştir:)

Son düzenleme:

BANADA BANADA VERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN BANANE YAAAAAAAAA:roflol::roflol:

maşallah duygucum seninki tosun gibi maşallah.. hormon falan mı veriyon sen çocuğa...kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana maşallah sürekli okuyun, nazar falan değer Alah korusun...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…