Doğum yapmış olan anneler buraya....

Arkadaşlar oğlum hırıltılı nefes alıyor ve arada öksürüyor seside kısık gibi,ne önerirsiniz?

herkese merhaba

bizde k.validemde kahvaltı yapıp geldik oğluşumla.şu anda emiyor ve aynı zamanda da uyuyor.bende bi bakayım dedim.

işte bu da benim oğlum.8 gün önceki hali

bu da 11 gün önceki hali

alıntı yapmazsanız sevinirim.silicem çünkü.

Son düzenleme:
Günaydın güzel eylül anneleri ve bebişleri:)

Gözdecım maşallah oglusuna ne guzelde oturmus.büyüdülerde oturuyor bunlar artık

sağol canım annem dio ki sen çok çabuk büyüttün bu oğlanı eskiden biz oturtmazdık ,bastırmazdık bu aylarda :)

Gözdecim hastayım senin oğlana
canım senin oğlanda çok tatlı kız olsaydı alırdık walla :)

Gözde oğlun çoooook tatlı maşallah.Oturarak en fazla ne kadar tutuyorsun?
sağol canım 5-10 dakika falan tutuyorum sıkılınca belli ediyo zaten mıyırdanmaya başlıyo

uff onu bide bana sor 16 şubatta işe başlayacağım bekliyorum bir mucize olsunda çalışmayım diye .bir yandan da diyorum şu kriz döneminde gül gibi işin var kaşınma die ama denizi bırakıp gitmek sabahın köründe kalkmak 6 aydan sonra o kadar zor gelecek ki.
bunu kaçış olarak görenler eminim bebeği çok huysuz ,uykusuz falan olanlardır :)

Arkadaşlar oğlum hırıltılı nefes alıyor ve arada öksürüyor seside kısık gibi,ne önerirsiniz?

canım benımde oğlusumun aynıydı dr götürdum gribi ilerlemiş antibiyotik verdı. bronşite çevirmesın dıye şimdi ilaçlarını veriyorum birde ıhlamur sende istersen dr götür ıhlamur ver salgın varmış çünkügeçmiş olsun....

nevruzcum maaşallah kızına bayıldım çok tatlıymış nazarlardan korusun allah.
boğum boğum tosuncuk ısırasım geldi butlarını :)

Teşekkür ederimmmmmmm canımcım aslında fazla kilolu degil ama çooooook yakın çekip hile yapıyorummmmmmmmmmm.................:))

nevruzcumn o ne seksi pozlar öle.maşallah pekk datlu, boğum boğum tam yemelik...
benim oğlana talibiz hehe başkasına söz verme.ama benim oğlan öle çıbıkdaklığı sevmez.kıskançtır.hee.biraz kapatsın kızımız.kızını dövemeyen dizini döver.ilerde de manken olucam soyunacam derse ne yaparuk..hihoyyytdelikafadulden:sm_cool:

bizim serseri de hiç giyinmesin çıplak yatsın bayılıyo altını açınca bir başlar gülmeye konuşmaya giydirirken de kıyameti koparır
şimdi elektrikli ısıtıcılardan alcam ufomudur nedir onlardan verecem üzerine sıcağı soycam debelensin dursun :)

Sorma bizim kız ŞIPLAK olmaya bayılıyooo...............
Valla çooooooook talibimiz var amma babişi ermiyomuş kızınıııııııııı.................en ii ihtimal içgüveysi alırım dio..........:))

Canım benim bebişimde hep hırlıyo çok uzun zamandır neler yapmadık ne damlalar kullanmadık tuzl sular felan hala hırlıyo dr.ciğerlerinde bişi yok diyo anlamadım gitti yaperşembe tekrar baktırıcaz..antibiotik faland a vermedilerki

gözdecim bizm ev çok sıcak olduğu için ( merkezi sistem) ben de arada çıplak bırakıyorum çok hoşoua gidiyor banyo yapmayı çok seviyor.banyomuz hamam gibi sıcak oluyor.oynatarak yıkıyorum oğluşumu.babasının kucağında yıkıyorum mest oluyor.hatta bazen yıkanırken uyuya kalıyor.şaşkoloz şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…