- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.381
emelcim o burun hırıltısı için biz buhar makinası aldık.artık hırlamıyor.eskiden çok hırıltılı nefes alıp veriyordu.artık yok.ama çok öksürürse ve hırıltı devam ederse dr. a götür canım.allah korusun ciğerlere falan inerse dah zor iyileşir canım.öp benim yerime de mertçiği..
Teşekkür ederim canımcım..........şebek cnm.ismin neydi? benim ismim halime.
maşallah kızına ya.tosuncuk.çokta güzel ayrıca.
Teşekkür ederim canım.............Nevruz maşşalah kızına yaaa
merve duygu gül ve ismini bilmedigim diger arkadaşlar herkese merhabalar hepimiz hemen hemen arkaarkaya dogum yapmışız alah hepimizin bebegine saglıklı günler nasip etsin mervecim dertleri sıkıntıları paylaşıp azaltmak mutluluklarıda paylaşıp çogaltmak çok güzel bundan sonra bende hep burdayım sizinle
Oh betülcüm iyi yapmışsın sevindim adına biz çalışırken bebiş uyusa da uyansa da hasret kalıyoruz uykulara...bende bu saat oldu gelmeyince merak ettim cidden:)çok şükür yine hepimiz burdayız...
ben resimleri açtım ama kim kimin unuttum..
Duygu bir senin şişkoyla aytenin mavişi tanıdım
şu çilek gibi çıkmış montlu boncuk kız kimindi yaw bayıldııım...
herkese merhaba
bizde k.validemde kahvaltı yapıp geldik oğluşumla.şu anda emiyor ve aynı zamanda da uyuyor.bende bi bakayım dedim.
işte bu da benim oğlum.8 gün önceki hali
bu da 11 gün önceki hali
[...........................
...........................
alıntı yapmazsanız sevinirim.silicem çünkü.
oyyyy maşallah ne tatlı gülmüş o annesiiiii valla benim kızda gülüyor ama makinayı görnce put kesiliyor kaşları çatıp dikkat kesiliyor makinaya o yüzden gülerken ki resmini nadiren çekiyorummm paparzzi gimiyim neyim bennn:roflol::roflol:
Selam kızlar;
nasılsınız....
Benim kızımda gün içinde hep 15 dak uyuyo. Hemen açıyo gözleri... Bi ses duysun hemen açıyo gözleri yaa...
Nasıl bu kadar hassas oldu ki...
Bide çok ellerini emiyo. Doktor bunun normal olduğunu söyledi ama dünden beri de sanki eli ağzındaymış gibi dili dışarıda konuşmaya çalışıyo e...ee.ee.ee diye. Bide bu kalmasın ya huy olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?