Doğum yapmış olan anneler buraya....

emelcim o burun hırıltısı için biz buhar makinası aldık.artık hırlamıyor.eskiden çok hırıltılı nefes alıp veriyordu.artık yok.ama çok öksürürse ve hırıltı devam ederse dr. a götür canım.allah korusun ciğerlere falan inerse dah zor iyileşir canım.öp benim yerime de mertçiği..

Yok canım,burun hırıltısı çoktandır yoktu,ciğerleri hırıldıyo içten gelen hırıltı çok değil ama yinede var.Öksürüğüde ara ara oluyor.Herşeyde doktoro götürmek ve ilaç vermek istemediğim için kararsız kaldım ama en iyisi götürmek pişman olmayayım sonra a.s

Son düzenleme:
Herkese tunaydınlar arkadaslar... kaydirigubbakcemile2

Deryacım bugun bıraz oglencıyım gıbı oldu :)) annemde kaldık geceden halbukı apartmanlar da dıp dıbe ama kaldık ıste aylar sonra ılk kez bu kadar uzun uyudum 11 e gelıyordu kalktıgımda.. :1shok: geceden anneme verdım Aslanı emzırdıkten sonra 3 saatte br emdıgı ıcın gerısı onun yanında uyudu emzırcegım zaman getırdı sabah her zaman 7 gıbı kalkıyorum normalde 7 son kalkısı oluyor cunku bugun 7 den sonrada uzun bır uyku cektım Insallah vucudum sasmamıstır bu da nesi dıyeee... :roflol:
ama arada bır boyle yapmak lazım vucut kendıne gelır bence ıkı gundur gecelerı uyutmamıstı bızı zaten ıyı olduu... gamyoncuiremsu

Arkadasım hosgeldın aramıza benım adım da betul tanıstıgıma memnun oldum.. :1hug:
Bebişlerimize de bıze de yenı yenı arkadslar gelıyor ne guzel.. kaydirigubbakcemile3 guzel paylasımlar dılerımm.. :1rolleyes:

Oh betülcüm iyi yapmışsın sevindim adına biz çalışırken bebiş uyusa da uyansa da hasret kalıyoruz uykulara...bende bu saat oldu gelmeyince merak ettim cidden:)çok şükür yine hepimiz burdayız...

Oh betülcüm iyi yapmışsın sevindim adına biz çalışırken bebiş uyusa da uyansa da hasret kalıyoruz uykulara...bende bu saat oldu gelmeyince merak ettim cidden:)çok şükür yine hepimiz burdayız...

tesekkur ederım canım dusundugun ıcın.. ınsallah sızın bebıslerde gece guzel uyurda dınlendırırler annelerını :)

ben resimleri açtım ama kim kimin unuttum..
Duygu bir senin şişkoyla aytenin mavişi tanıdım
şu çilek gibi çıkmış montlu boncuk kız kimindi yaw bayıldııım...

o benim kızımdı sanırsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ahanda bu da bugünkü resmiiii

:

resimlerde alıntı yokkk dettttttt:roflol:

Son düzenleme:
Inşallah canım bir haftadır bebişim korkarak uyanıyordu zaten gece 2 lerde uyanıyordu çok şükür iki gündür bu sorunumuz düzeldi ve eskiye döndük maşallah en geç 12 de uyuyo ve sabah 6 da uyanıyo acıktığı için sonra gene uykya devam allahıma şükürler olsun...bu arada bende biraz rahatlıyorum...

valla hiç halim yaok kızlar geçmişi okuyayım dedmim ama kollarımda hal kalmadı benim kız dünde bu günde yatmıyorr hiçte niyeti yok zillininnn akşamda çok huysuzdu gene dün kakamızı yapmadık ondan olabülüüü şimdi tamamen mama ile besleniyoruz ondandırr günde 1 defa emzirebiliyorum oda uykuluyken sabah yada akşam 5 dk ya emiyor ya emmiyorr sütümde gitti son demleri yaşıyoruz sanırım bir kez de sağıyorum ancak 40 cc çıkıyor artıkk 2 göğüstensenağlamasenağlama

Selam kızlar;
nasılsınız....
Benim kızımda gün içinde hep 15 dak uyuyo. Hemen açıyo gözleri... Bi ses duysun hemen açıyo gözleri yaa...
Nasıl bu kadar hassas oldu ki...
Bide çok ellerini emiyo. Doktor bunun normal olduğunu söyledi ama dünden beri de sanki eli ağzındaymış gibi dili dışarıda konuşmaya çalışıyo e...ee.ee.ee diye. Bide bu kalmasın ya huy olarak...

oyyyy maşallah ne tatlı gülmüş o annesiiiii valla benim kızda gülüyor ama makinayı görnce put kesiliyor kaşları çatıp dikkat kesiliyor makinaya o yüzden gülerken ki resmini nadiren çekiyorummm paparzzi gimiyim neyim bennn:roflol::roflol:

Son düzenleme:

ya benımkıde aynen yaaa gulerken cekmek ıstıyorum tam alıyorum makınayı gorunce dırek pur dıkkat makına ya bakıyor gulme mulme gıdıyor valla o yuzden bır kere cekemedım gulerken klava: zaten karnımdaykende boyle yapardı tekne gıbı sallardı karnımı bı oraya bı buraya cosardı elıme kamerayı alıp karnımı cekeyım dedıgım an dururdu yaaa kac defa denedım artık artık tesaduf olamaz o yuzden bır tane cekemedım karnımı oynarken bır suru vıdeo var hıcbırınde hareket etmıyooo :roflol: inatçııı keçüüüü klava: kime çekti bilmem ki anasıda ınatcı babasıdaa :roflol:

silindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................................................................

Son düzenleme:

canım merhaba cok sukur bız ıyıyız sız nasılsınız...
acaba cok sessız orrtamda mı yatırıyorsun sureklı bebısı ondan alısmıs olabılır..
bızımkıde tersıne ses olmayınca delikli uyuyor gecelerı harıc... delikli uykuyuda ılk defa duydumm bu arada :roflol:
bızde sessızlıge alısmasın ufak tıkırtıdan uyanmasın dıye tv yı acık tutuyorduk hep ılk gundne berı yanımızda yatırıyoruz konusuyruz muzık dınlıyoruz yıne uyanmıyor
ama ses olmayıncada rahat uyumuyor gunduz olsun ona razıyım tv acık zaten hep :smiley-cool:
el emmesı bızdede var hatta kol dıyebılırım kaydirigubbakcemile3 oldugu gıbı sokuyor bırde bas parmagını kokune kadar emıyor valla daha olsa daha da emecek yanıı karnı tok olsada ac olsada sureklı agzına.. normal canım meraklanıcak bırsey yok..

he he heee betülllllllllllll öğrendim gıııııııııı resim yapıştırmayıııııııııııı

ayten bu nası bi göz rengidir yaa maaşallah oğluna hiç bu kadar belirgin mavi gözleri olan 4 aylık bebek görmemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…