- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.401
he he heee betülllllllllllll öğrendim gıııııııııı resim yapıştırmayıııııııııııı
ayten bu nası bi göz rengidir yaa maaşallah oğluna hiç bu kadar belirgin mavi gözleri olan 4 aylık bebek görmemiştim :)
kız gözdee benim oğlanın babanesi mavi dedesi mavi halası yeşil ben kahveee onda öyle çıktı bu çocuk benlen alakası yok yani. ayrıca seninkini bilgisayarımın duvar kağıdı yaptım yaaaaaa çok değişikk tompalak
[ı]aytencım canım yaa bu resımlerle repi hakketın emme kusura kalma veremedım senden once baskalarına vermem gerekıyrmus once.. Kaydirigubbakcemile3
bılıyorum replerı toplamak ıcın bır bahaneydı ama :roflol: (şaka şaka) artık baska arkadaslara once vermem lazımıss... :roflol:
Masallahhh maviş tosunaaaa[/ı]
kız duvar kağıdı mı yaptın oğlumuu ay gururum okşandı (bana ne oluyosa yakışıklı olan deniz ben doğurdum ya ondan nasipleniyorum işte ) :)
hangi resmini yaptın merak ettim
Tekrar selam hanımlar.....benim yaramaz bugün beter....gözyaşları çenesine kadar indi ağlarken yaaa......beni de ağlattı karşısında...
aytencim ya maşallah bebeşine.öp bol bol yanaklarından. o resimler nasıl öyle direkt yapışyıryorsun. ben de direk tıklamadan açılsın istyom da
Tekrar selam hanımlar.....benim yaramaz bugün beter....gözyaşları çenesine kadar indi ağlarken yaaa......beni de ağlattı karşısında...
canım çok tatlı maşallhherkese merhaba
bizde k.validemde kahvaltı yapıp geldik oğluşumla.şu anda emiyor ve aynı zamanda da uyuyor.bende bi bakayım dedim.
işte bu da benim oğlum.8 gün önceki hali
bu da 11 gün önceki hali
alıntı yapmazsanız sevinirim.silicem çünkü.
Canım sildim ama yine koyarım istersen.......Canım ya kıyamam ben de gözünden yaş akınca hiç dayanamıyorum.Ne derdi var acaba?Bu arada Nevruz ben kızının resmini göremedim sildin mi yoksa ben de mi çıkmıyor?
:1hug:herkese selammm benim oğluş uyuyo maşallah 2 saattir aman duymasın dediğimi şimdi fırlar kalkar..
herkes iyidir inşallah...ayten cnm oğlun dahada güzelleşmiş mavi boncuk bu yAayrıca gözde;senin tosuncukta pek bi karizma yaw maşallah hepsine allahım ewlatlarımızın
acısınnı göstermesin...nevruz cnm senin kızda pek bi can yakcak çok tatlu o pembiş...:CüvCüv: :asigim:
Canım sildim ama yine koyarım istersen.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?