Doğum yapmış olan anneler buraya....

Aytencım canım yaa bu resımlerle repi hakketın emme kusura kalma veremedım senden once baskalarına vermem gerekıyrmus once.. kaydirigubbakcemile3
bılıyorum replerı toplamak ıcın bır bahaneydı ama :roflol: (şaka şaka) artık baska arkadaslara once vermem lazımıss... :roflol:

masallahhh maviş tosunaaaa

Ay şu resim olaylarına girmeyin hiç ben de bir türü beceremiyrum yok dosya haası yok bilmem ne ay deli oluyorum ancak profil resmi koyabiliyorum yaaa((

ayten bu nası bi göz rengidir yaa maaşallah oğluna hiç bu kadar belirgin mavi gözleri olan 4 aylık bebek görmemiştim :)

kız gözdee benim oğlanın babanesi mavi dedesi mavi halası yeşil ben kahveee onda öyle çıktı bu çocuk benlen alakası yok yani. ayrıca seninkini bilgisayarımın duvar kağıdı yaptım yaaaaaa çok değişikk tompalak

aytencim ya maşallah bebeşine.öp bol bol yanaklarından. o resimler nasıl öyle direkt yapışyıryorsun. ben de direk tıklamadan açılsın istyom da

kız duvar kağıdı mı yaptın oğlumuu ay gururum okşandı (bana ne oluyosa yakışıklı olan deniz ben doğurdum ya ondan nasipleniyorum işte ) :)
hangi resmini yaptın merak ettim

Tekrar selam hanımlar.....benim yaramaz bugün beter....gözyaşları çenesine kadar indi ağlarken yaaa......beni de ağlattı karşısında...

betülcüm bana verebiirsin mesela..

:1hug:herkese selammm benim oğluş uyuyo maşallah 2 saattir aman duymasın dediğimi şimdi fırlar kalkar..
herkes iyidir inşallah...ayten cnm oğlun dahada güzelleşmiş mavi boncuk bu yA ayrıca gözde;senin tosuncukta pek bi karizma yaw maşallah hepsine allahım ewlatlarımızın
acısınnı göstermesin...nevruz cnm senin kızda pek bi can yakcak çok tatlu o pembiş...:CüvCüv::asigim:

Ayten anlattım yaa yaaaa olmadım yıneee...
bak bır daha anlatayım.. bu kez kesın olacak ok yılmak yokk...

ImageShack® - Image Hosting

Bu lınke tıkla. cıkan sayfada resım ekleme bolumunde resize image yazan yeri işaretle ve yandakı yerden 320x240 olanı sec. sonra gözat a tıkla ıstedıgın resmı bılgısayarından sec. host it e tıkla. cıkan sayfada asagıya dogru ın hotlink for forums (1) yazan yerdekı lınkı oldugu gıbı kopyala ve buraya yapıstır.. tamamdırr

aytencim ya maşallah bebeşine.öp bol bol yanaklarından. o resimler nasıl öyle direkt yapışyıryorsun. ben de direk tıklamadan açılsın istyom da

betülden alıntı heeeee heee heee
Ayten anlattım yaa yaaaa olmadım yıneee...
bak bır daha anlatayım.. bu kez kesın olacak ok yılmak yokk...

ImageShack® - Image Hosting

Bu lınke tıkla. cıkan sayfada resım ekleme bolumunde resize image yazan yeri işaretle ve yandakı yerden 320x240 olanı sec. sonra gözat a tıkla ıstedıgın resmı bılgısayarından sec. host it e tıkla. cıkan sayfada asagıya dogru ın hotlink for forums (1) yazan yerdekı lınkı oldugu gıbı kopyala ve buraya yapıstır.. tamamdırr

Tekrar selam hanımlar.....benim yaramaz bugün beter....gözyaşları çenesine kadar indi ağlarken yaaa......beni de ağlattı karşısında...

Canım ya kıyamam ben de gözünden yaş akınca hiç dayanamıyorum.Ne derdi var acaba?Bu arada Nevruz ben kızının resmini göremedim sildin mi yoksa ben de mi çıkmıyor?

Maşallah arkadaşlar tüm bebişlere...Gözdecim deniz çok yakışıklı maşallah barekallah
Nuray ve Betülcüğüm benim oğlumda sırayla elini parmağını iki elini derken artık benim parmaklarımı elimi emmeye kalkıyor özellikle bileğimi heryerimiz salya oluyor yaa..Diş antremanları yapıyor galiba...

Teşekkür ederiz canımcım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…