Doğum yapmış olan anneler buraya....

Tekrar selam hanımlar.....benim yaramaz bugün beter....gözyaşları çenesine kadar indi ağlarken yaaa......beni de ağlattı karşısında...

nıye kı yaaa kıyamam ona benımkınden de oyle yas gelıyor cokta aglamıyor aslında ama agladıgında gelıyor ıste kuzucuklar yaa Allah ağlatmasın onlarıı...senağlama

betülcüm bana verebiirsin mesela..

paraylan bacım yok öleee hemde yenı paraylan isterım gıcır gıcır :icecream:delikafadulden

kızlar sizden özendim bunlarda emiralpin fotoları
baştaki ilk doğduğunda odaya getirildiğinde ben görmemiştim tabi ayılmamıştım
ikinciside 2 hafta önceki hali

maşallah maşallah kızlar..Allah bağışlasın..

kızlar geçenlerde milupa, huggies ve nivea ürünlerinden oluşan bi paket gelmişti.. bu günde sadece milupa pekti geldi... baya bonkör bu milupa... içinden %100 organik meyva suyu çıktı... biraz sonra içeceğim nasıl bakalım... bebeklere 8. aydan sonra veriliyomuş... şansına küssün bizim sıpa...

yakaladıııııııııımmmmmm ceylini gülerken yakaladımmmm

nazar:

kızımı gülerken yakalamıştı kaçırdınız malesef silinmişltirrrr [/IMG]

Son düzenleme:
Serap yazıların arasından avatarında sureklı resmın gozume carpıyor fatma ya soyledım cok temız bır yuzunuz var hanı derler ya yuzunde nur var dıye oylee....

neden geldi o paketler canım..ben de üye oldum tüm bebek bezlerinin sitelerine ama bir hareket yok...

canım bana şimdiye kadar, niveadan, babystardan, bebelactan, milupadan, bide işte milupa-huggies-nive karışık paket geldi... bebek için

kendim için ixoradan, niveadan, dermokilden geldi... beleşci oldum numunelerle geçiniyorum...bi de herobaby ve nestle gönderecekmiş geçenlerde arayıp adres istediler...

nasıl geldi peki üye mi oldun telefon mu ettin..nereden biliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…