Doğum yapmış olan anneler buraya....

yakaladıııııııııımmmmmm ceylini gülerken yakaladımmmm
---------------------------------

yerım ben bunu yahuuu gelınlerın en cimcimesiii... kaydirigubbakcemile3
benımmkını de bır yakalabılsem gulerken aynı heidii gorceksınız yaa dişler de yok agzını acında dıl fılan aynı heidi nin gulusu yaa kopuyoruz o guluncee... Şeniz

Derya,Nurdan,Muscan(adını unuttum özür)Hicran bebekleriniz çok tatlı.Allah hepsini bağışlasın.Bu arada teşekkür butonunun gitmesi de kötü oldu!

...........................

bunu yapmak istedin sanırım:roflol:

çok tatlı maşallah banyoyuda seviyor benim kız gibi belli ama bizimki su yüzüne kafaya değdiği an basıyor çığlığı

aynen ön tarafı yıkarken çok iyi ama arkasını çevirince kıpırdanma başlıyo heleki kafasını yıka bitti...önceden çığlık atıyordu..son 20 gündür nefesini tutuyor...ağzını sımsıkı kapatıyor....

nasıl geldi peki üye mi oldun telefon mu ettin..nereden biliyorlar..

milupaya ve babystara üye olmuştum... diğerlerine mail attım numune göönderiyosanız bende istiyorum diye... kaydirigubbakcemile3

aklına gelen firmaya mail at ürünlerinizden deneme amaçlı numune istiyorum diye.. çoğu gönderiyo.. göndermeyenlerde oluyo tabi ama olsun... isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü... kaydirigubbakcemile3

herobaby de üye olana gönderiyor... ama nestleden istedim mi istemedim mi hatırlamıyorum...

güzel anneler ve bebişleri hepinize maşallah
ben hamileyken çok takip ediyordum burayı ama doğumdan sonra ilk defa bugün yazıyorum
o yüzden beni tanımazsınız belki tanıyanlar çıkar :)
benim minik kuşumda 4ay 1 haftalık oldu.

Benım oğlumda kucagımda sımdı arkadaslarının rresmıne bakıyooo tanıstırıyorum sımdıden...kaydirigubbakcemile3 gelınımıze gosterdım ... :jeyyar:

3 kez tam uyuduğunda uykusundan uyandı,yok telefon çaldı,yok kapı çaldı..çıldırıd bizimki de...

hıımm canımmm bizim oğlan kapı zilinden hiç etkilenmezmirmirmirmir tv hep açık olur yada radio...demekki çok hassas uykusu bizimkininde hassas ama senin kız daha nazik mişkaydirigubbakcemile3

ben tanıyorum naimeydi sanırım adın... ama sen beni hatırlayamazsın ozamanlar başkaydı adım... ee nasılsın görüşmeyeli... bebiş nasıl...

merhaba canım tekrar hosgeldın o zaman aramıza...
:1hug:

Deryacım bu rep mevzularında ben doğru düzgün takip etmedim.O ara bi rep muhabbeti oldu ama pek ayrıntısına bakmadım.Onun için nasıl verilir bilmiyor yoksa hepsi senin olsunyerimseniben

canım bende dünkü muhabetin üstüne espri yaptım zaten....ama vermek istediğin biri olursa sağ üstte terazi var ya onutıklıyorsun...

ben sana verdim az önce tabii doğruysa yaptığım ben de tam bilmiyom.terazinin üzerine tıklayıp katılıyomu tıklıyon.sonra yorum yazıyon.

:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile5 iste tabiiii bana herobaby nivea baby starr(hamileyken geldi)bide evybaby den geldi bu sabah ta bankaya gittim dönerken yan apartmanın kapıcısı beni durdurdu abla sana paket gelmiş bizim çocuklar açmış dedii kargo isme göre şahsa teslim eder ama olmuş bikere merak edip açmışlarr demekki adamın dediğine göre kozmetik ürünüymüşş tüy dökücü vss dedi biodere mail atmıştım oydu galibaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…