- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.441
yakaladıııııııııımmmmmm ceylini gülerken yakaladımmmm
---------------------------------
...........................
bunu yapmak istedin sanırım:roflol:
çok tatlı maşallah banyoyuda seviyor benim kız gibi belli ama bizimki su yüzüne kafaya değdiği an basıyor çığlığı
...........................
bunu yapmak istedin sanırım:roflol:
çok tatlı maşallah banyoyuda seviyor benim kız gibi belli ama bizimki su yüzüne kafaya değdiği an basıyor çığlığı
nasıl geldi peki üye mi oldun telefon mu ettin..nereden biliyorlar..
Derya,Nurdan,Muscan(adını unuttum özür)Hicran bebekleriniz çok tatlı.Allah hepsini bağışlasın.Bu arada teşekkür butonunun gitmesi de kötü oldu!
3 kez tam uyuduğunda uykusundan uyandı,yok telefon çaldı,yok kapı çaldı..çıldırıd bizimki de...
güzel anneler ve bebişleri hepinize maşallah
ben hamileyken çok takip ediyordum burayı ama doğumdan sonra ilk defa bugün yazıyorum
o yüzden beni tanımazsınız belki tanıyanlar çıkar :)
benim minik kuşumda 4ay 1 haftalık oldu.
sağolcanım...teşekkür yerine rep varebilirsin :lepi:
Derya,Nurdan,Muscan(adını unuttum özür)Hicran bebekleriniz çok tatlı.Allah hepsini bağışlasın.Bu arada teşekkür butonunun gitmesi de kötü oldu!
Canancım şimdi sana puan vermek geldi içimdenkaydirigubbakcemile3 dur öğreneyim de nasıl verileceğini.ismim canan canımcım.önemli değil.özürün kabul edildi )))-tatlicadiarzu-
ben tanıyorum naimeydi sanırım adın... ama sen beni hatırlayamazsın ozamanlar başkaydı adım... ee nasılsın görüşmeyeli... bebiş nasıl...
güzel anneler ve bebişleri hepinize maşallah
ben hamileyken çok takip ediyordum burayı ama doğumdan sonra ilk defa bugün yazıyorum
o yüzden beni tanımazsınız belki tanıyanlar çıkar :)
benim minik kuşumda 4ay 1 haftalık oldu.
Deryacım bu rep mevzularında ben doğru düzgün takip etmedim.O ara bi rep muhabbeti oldu ama pek ayrıntısına bakmadım.Onun için nasıl verilir bilmiyor yoksa hepsi senin olsunyerimseniben
milupaya ve babystara üye olmuştum... diğerlerine mail attım numune göönderiyosanız bende istiyorum diye... kaydirigubbakcemile3
aklına gelen firmaya mail at ürünlerinizden deneme amaçlı numune istiyorum diye.. çoğu gönderiyo.. göndermeyenlerde oluyo tabi ama olsun... isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü... kaydirigubbakcemile3
herobaby de üye olana gönderiyor... ama nestleden istedim mi istemedim mi hatırlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?