- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.461
Benım oğlumda kucagımda sımdı arkadaslarının rresmıne bakıyooo tanıstırıyorum sımdıden...kaydirigubbakcemile3 gelınımıze gosterdım ... :jeyyar:
merhaba canım tekrar hosgeldın o zaman aramıza... :1hug:
Deryacım il repim sana:)
yok mu başka rep veren kızımın çıplak resmini koydum o kadar...namus elden gitti ama puan yok.....hadi hadi mouse ları tıklayın bakemmmmmmm
yok mu başka rep veren kızımın çıplak resmini koydum o kadar...namus elden gitti ama puan yok.....hadi hadi mouse ları tıklayın bakemmmmmmm
ay bileydim daha güzel bi resim koyardık tühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:roflol:
Ama arkadaşlar şaka maka bu rep işi de pek keyifliymiş:)Canancım özrümü kabul ettiğin için 2.repim de sana.Hicrancım kızlarımız benzediği için 3.sü de sana:)Başka isteyen var mıııııı?Bi gün de en fazla kaç kişiye verebilirim?
he he heee betülllllllllllll öğrendim gıııııııııı resim yapıştırmayıııııııııııı
Kızlar biz bu rep işini cok abarttık yaaa modlar fılan goruyorsa rezıl olduukkk.. boyle rep dagıtanı da ılk defa gordum bızım gıbıııı.. :roflol::roflol: ay cok gulesım geldıı... :roflol:
bayramda seker dagıtır gıbıı dagıtıyok vallaaa... :roflol: semacım banada bır atıver canım elın degmıskennn... :roflol: kaydirigubbakcemile3 :1hug: :jeyyar:
Serap yazıların arasından avatarında sureklı resmın gozume carpıyor fatma ya soyledım cok temız bır yuzunuz var hanı derler ya yuzunde nur var dıye oylee....
güzel anneler ve bebişleri hepinize maşallah
ben hamileyken çok takip ediyordum burayı ama doğumdan sonra ilk defa bugün yazıyorum
o yüzden beni tanımazsınız belki tanıyanlar çıkar :)
benim minik kuşumda 4ay 1 haftalık oldu.
yahuu rep cıktı mertlikk bozulduuuu .. :roflol::roflol:
merhaba
hoşbulduk.özlemişim burayı. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?