Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben şimdilik kaçar.benim tilki uyurken bende yuyyayım bakayım.gerçi uykum da yarıda kesilir birazdan uyanır.şöyle deliksiz 2 saat bi uyusa..ahha ah

yok mu başka rep veren kızımın çıplak resmini koydum o kadar...namus elden gitti ama puan yok.....hadi hadi mouse ları tıklayın bakemmmmmmm

vay vay vayyyy bana rep veren eller dert görmesin inşallah :Saruboceq:çookkk merciiiii bakayım hemen kimler vermişşşş borcumu ödemek isterim hemenn ama bugün kaç defa denedim bana dinlen çok yorulmuşunuz dediiiii :roflol::roflol:çok düşünceli ler yaaaa:roflol::roflol:

yok mu başka rep veren kızımın çıplak resmini koydum o kadar...namus elden gitti ama puan yok.....hadi hadi mouse ları tıklayın bakemmmmmmm

kız rep için cocugun namusunu gozden cıkardı tobe Allahım neler gorücüüükkkkk :roflol::roflol:
benım gelınım olaydı kırardık bacaklarııı klava:

aaaaaaaaaaaaaaaa bende burdan rep verdiler sanmıştım başka topiclerden verilmiş replerimmm hayrettbişii yaa çok ayıp çok ayıppp hiç yakıştıramadım sizeeee:roflol::roflol:

Ama arkadaşlar şaka maka bu rep işi de pek keyifliymiş:)Canancım özrümü kabul ettiğin için 2.repim de sana.Hicrancım kızlarımız benzediği için 3.sü de sana:)Başka isteyen var mıııııı?Bi gün de en fazla kaç kişiye verebilirim?

Kızlar biz bu rep işini cok abarttık yaaa modlar fılan goruyorsa rezıl olduukkk.. boyle rep dagıtanı da ılk defa gordum bızım gıbıııı.. :roflol::roflol: ay cok gulesım geldıı... :roflol:
bayramda seker dagıtır gıbıı dagıtıyok vallaaa... :roflol: semacım banada bır atıver canım elın degmıskennn... :roflol: kaydirigubbakcemile3 :1hug: :jeyyar:

Kitleleri peşinden sürükleyen örnek kişilik Betül:) vallahi çok güldüm mesajına.Ama modlar da bunu eğlence olsun diye koymuşlardır zaten bizim jetonlar geç düşmüş o ayrı ama.Hemen sana da tıklıyorum şimdikaydirigubbakcemile3:roflol:

Serap yazıların arasından avatarında sureklı resmın gozume carpıyor fatma ya soyledım cok temız bır yuzunuz var hanı derler ya yuzunde nur var dıye oylee....

teşekkür ederim canım akadaşım o temizlik bakan gözlerde
sende çok tatlısın

hoşgeldin naimecim tekrardan Allah bağışlasın bebişini ben nickini hatırlıyorum

yahuu rep cıktı mertlikk bozulduuuu .. :roflol::roflol:

bencede ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…