Doğum yapmış olan anneler buraya....

kız rep için cocugun namusunu gozden cıkardı tobe Allahım neler gorücüüükkkkk :roflol::roflol:
benım gelınım olaydı kırardık bacaklarııı klava:

:roflol::roflol::roflol: bak bana hemen rep vermezsen koyarım cıbıldak resimlerimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şok şok şokkk azsonraaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

keşşşşkeeeeee emelcim

betülcüm nasılsınbebişin nasıl delıkızı göremedım .bebişi çok mu hastaalp hasta eşimde gitti giremıyorum pek....

burdayım canım biz iyiyiz onur iyi oldu çok şükür
size geçmiş olsun mevlüdecim inşalah kısa zamanda sağlığına kabuşur alp berk canım eşin de gitmiş Allah kavuştursun çok mu kalacak

senağlamasenağlamasenağlama hani bana hani banaaaa:roflol::roflol::roflol:

betülcüm nasılsınbebişin nasıl delıkızı göremedım .bebişi çok mu hastaalp hasta eşimde gitti giremıyorum pek....

saol canım sok sukur ıyıyz sız nasılsınız analı kızlı .. :) fatma burada canım arada yazıyor ..

tesekkur ederım canım teveccuunn kaydirigubbakcemile3 eksık olmayasın a.s. :smiley-cool:
teşekkür ederim canım akadaşım o temizlik bakan gözlerde
sende çok tatlısın

tesekkur ederım canımm aayyyyy ucacagım sımdııı kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: bak bana hemen rep vermezsen koyarım cıbıldak resimlerimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şok şok şokkk azsonraaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

şşştt det deeetttt töre ye kurban gıdersınız bak heee benım oglum maço erkektiir oyle mıdesı genıs degılll klava:

kaçakkk seniiiiiiiiiiiiii anlat hemen sen nasılsın bebiş ne durumda resim hemen hemen çabukkkk anlat arada yaptıklarınıı:roflol:

sizden çok fazla ayrı kalamadım döndüm
arada yaptıklarım ne olabilir sizin yaptıklarınızdan farklı değil minik kuşumla vakit geçirdim bol bol yine burda yazılanları okuyordum ama yazmaya fırsat olmuyordu
resim yarın koyarım ama inşlh becerebilirim resim koymayı delikafadulden

anam burayı repler bastı kaç gündürr-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3:roflol: bi rep aldı başını gidiyo yaww repin olunca noluyomuş yaff biri bana anlatıversin bi rep de biz çekek bariii....:jeyyar::jeyyar::roflol:

teşekkür ederim canım akadaşım o temizlik bakan gözlerde
sende çok tatlısın

hoşgeldin naimecim tekrardan Allah bağışlasın bebişini ben nickini hatırlıyorum

bencede ya

sağol fatmacım hoşbulduk
allah hepimzin evlatlarını bize bağıslasın
bizim kızla senin oğlanı ben çok benzetiyorum
cinsiyetleri farklı ama delikafadulden tombullukları aynı maşallahkaydirigubbakcemile3

senağlamasenağlamasenağlama hani bana hani banaaaa:roflol::roflol::roflol:

Ama arkadaşlar şaka maka bu rep işi de pek keyifliymiş:)Canancım özrümü kabul ettiğin için 2.repim de sana.Hicrancım kızlarımız benzediği için 3.sü de sana:)Başka isteyen var mıııııı?Bi gün de en fazla kaç kişiye verebilirim?

Hicrancım kaçırmışsın galiba mesajımı ben sana yolladıma.s.kaydirigubbakcemile

ya iki dakika ayrıldım amma çok yazmışınız... ne çene var canım maşallah sizde... sizin bebekler uslu herhalde hiç ayrılmıyonuz burdan baksanıza...

burdayım canım biz iyiyiz onur iyi oldu çok şükür
size geçmiş olsun mevlüdecim inşalah kısa zamanda sağlığına kabuşur alp berk canım eşin de gitmiş Allah kavuştursun çok mu kalacak[/QUOTE]

şubat 8 de gelcek canım sonra bizi götürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…