- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.501
ozamanlar liste yapıyordum eylül annelerinin... o yüzden hemen hemn herkes aklımda... gülsüm canım benim adım... valla ben bi bulaşık yıkamaya gidiyorum ozaman bile özlüyorum... Allah yardımcın olsun.. bu krizde çalışmak lazım aslında... eşlerimize destek olmak lazım... a.s.
naime hoşgeldin tekrardan cnm.a.s.
hicrancım resimleri silicem.sende silersen sevinirim.:1hug:
nevruz memnun oldum cnm.ayrıca kızınıda çok beğendim ya.dünürüm olurmusun ?:jeyyar:
alp berk ıyıde betülcüm ben dinlenemediğim için tam atlatamadım gribi bu arada benim oğlum var kızım değil:dance:
hoşbulduk a.s.
ay canım yaa cok guldum kusura bakma yanlız alp dıyoruz ben analı kızlı dıyorum bı an uctum heralde yaaa pardon.. gecmıs olsun canım...:roflol::roflol:
Serap yazıların arasından avatarında sureklı resmın gozume carpıyor fatma ya soyledım cok temız bır yuzunuz var hanı derler ya yuzunde nur var dıye oylee....
cnm.senin kızın olacaktı değil mi ? ismi ne?
birde öznurla görüşüyormusun ?
valla bende onu diycektim avatarındaki resmi ilk görünce onur sandim.sağol fatmacım hoşbulduk
allah hepimzin evlatlarını bize bağıslasın
bizim kızla senin oğlanı ben çok benzetiyorum
cinsiyetleri farklı ama delikafadulden tombullukları aynı maşallahkaydirigubbakcemile3
naime hoşgeldin tekrardan cnm.a.s.
hicrancım resimleri silicem.sende silersen sevinirim.:1hug:
nevruz memnun oldum cnm.ayrıca kızınıda çok beğendim ya.dünürüm olurmusun ?:jeyyar:
evet kızım oldu ismi zeynep sultan
öznurla uzun zamandır görüşemedik görüşüyorduk aslında
bir gün arayla doğum yaptık öznurla
ben 6 eylül öznur 7 eylülde doğum yaptı onunda kızı oldu.
canım sen ne koydun ismini
BEN HEMEN SİLMİŞTİM CANIM GÖRMEDİNMİ SEN SİLMEZMİYİM HİÇÇÇÇ Şeniz
gözde işe başladınmı canım. hala süt sağıyomusun
BEN HEMEN SİLMİŞTİM CANIM GÖRMEDİNMİ SEN SİLMEZMİYİM HİÇÇÇÇ Şeniz
ne güzel daha varmış benimde 2 hafta sonra okullar tatil olucak. doğru diyon bende kendime 10 numara ayraniç diyorum. canım bol sütler olsun inşallahyok canım başlamadım 16 şubatta başlayacağım
sağım işleri devam buzluğa stok ,kendimi montofon cinsi inek gibi hissediyorum bazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?