Doğum yapmış olan anneler buraya....

gülsüm hatırladım canım
nasılsın kuzucuğun nasıl ismini ne koymuştun
krizde çalışmak lazım haklısın ama kızımdan ayrı kalmak çok zor..
maaşlarımızı alabilcekmiyiz şüpheli ama işimiz olduğu için şanslıyız bu ortamda bence...

naime hoşgeldin tekrardan cnm.a.s.

hicrancım resimleri silicem.sende silersen sevinirim.:1hug:

nevruz memnun oldum cnm.ayrıca kızınıda çok beğendim ya.dünürüm olurmusun ?
:jeyyar:

alp berk ıyıde betülcüm ben dinlenemediğim için tam atlatamadım gribi bu arada benim oğlum var kızım değil:dance:

ay canım yaa cok guldum kusura bakma yanlız alp dıyoruz ben analı kızlı dıyorum bı an uctum heralde yaaa pardon.. gecmıs olsun canım...:roflol::roflol:

biz de krizden nasibimizi aldıkkk
kocamın maaşına %10 indirim , birde 3 ayda bir ikramiye vardı bu ay verilmesi lazımdı vermediler.bir ara vereceklermiş hangi ara acaba :)
neyse çıkartmasınlarda buna da şükür....

ay canım yaa cok guldum kusura bakma yanlız alp dıyoruz ben analı kızlı dıyorum bı an uctum heralde yaaa pardon.. gecmıs olsun canım...:roflol::roflol:

canım bende çogu zaman karıştırıyorum.:1hug: daha tam kavrayamadım bi delı kızı bide senı tanıyorum isimlerınızi diğer arkadaşları tam kavrayamadım çünkü kısıtlı giriyorum karıştırıyorum............:uhm:

Serap yazıların arasından avatarında sureklı resmın gozume carpıyor fatma ya soyledım cok temız bır yuzunuz var hanı derler ya yuzunde nur var dıye oylee....

sağol canım benim ya. allah var kıskançlık, dedikodu ve yalanım hiç yoktur. (kendimide övdüm bu arada) ama gerçekten sende çok sıcak kanlı ve uyumlusun. forumdada çok aranıyosun seviliyosun. ne büyük bi mutluluk a.s.a.s.a.s.

cnm.senin kızın olacaktı değil mi ? ismi ne?

birde öznurla görüşüyormusun ?

evet kızım oldu ismi zeynep sultan
öznurla uzun zamandır görüşemedik görüşüyorduk aslında
bir gün arayla doğum yaptık öznurla
ben 6 eylül öznur 7 eylülde doğum yaptı onunda kızı oldu.

canım sen ne koydun ismini

valla bende onu diycektim avatarındaki resmi ilk görünce onur sandim.

yok canım başlamadım 16 şubatta başlayacağım
sağım işleri devam buzluğa stok ,kendimi montofon cinsi inek gibi hissediyorum bazen :)
ne güzel daha varmış benimde 2 hafta sonra okullar tatil olucak. doğru diyon bende kendime 10 numara ayraniç diyorum. canım bol sütler olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…