Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar aylar önce pentinin bi anketine oy kullanmıştım... bana müjde pentiden sürpriz hediyeler kazandınız demişti..bu gün hediyem geldi... şu 1 liralık öğretmen çoralarından göndermişler...:roflol::roflol::roflol: la krgo paranıza yazık beee:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:naniknanikkoptum valla gülmekten.......

kız kampanyacı zeos sen misin??valla bana destek çıkmışın evy baby konusunda sağol.. sensen eğer..

Semacım başındn su dökerken yavaş yavaş döküyorum demişsin ben aksine birden döküyorum dökerken de başı yere bakar şekilde oluyor ve kulaklarını elimle ters çeviriyorum su kaçmasın diye.Bir maşraba değil tabi ama yarım maşrabayı birden döküveriyorum,yavaş dökünce daha uzun süre nefessiz kalıyor gibime geliyor.

Zeynep danoneyle ilgili anlattıklarını ben de biliyordum zaten,ne hazır mama ne de hazır yoğurt asla vermeyi düşünmüyorum hani belki haftada bir tatlı gibi falan olabilir ama milupanın ve danonenin mamalarını öğün olarak kullanmam asla.Kendim sebzeleri buharda pişiriceğim,organik olmasa bile kendim pişiriyorum sonuçta işlem görüp aylarca beklemiyor raflarda günlük pişirip yedireceğim inşallah.cokacimcoook
Şu anda annem Ayça'ya yoğurt yediriyor,annanem mayaladı,taze yoğurt valla şekerli gibi miss gibi yani.yarım kahve fincanı yoğurda yarım cicibebeyle karıştırdık onu yediriyor.Danoneymiş,neymiş asla,:1closedeyes:zaten bu söylentilerden dolayı kendilerini nasıl aklayacaklarını şaşırmış durumdalar bangır bangır reklam yapıyorlar fabrikalarını gösteriyorlar,ben inanmıyorum zaten Sabancı'da ortaklığını bozmuş,eskiden danonesa ydı şimdi Danone...

Son düzenleme:
kızıma iş yerinde sağdığım sütü getiriyorum ertesi gün ben yokken vermek üzere ama kızım iki gündür içmiyor bu sütleri neden olabilir acaba biberonu sevmiyor o yüzdendir diyorum kaşıkla veriyoruz yine almıyor mama veriyoruz bizde napalım
sütümü neden içmiyor olabilir

Gülcüm öyle bi anda döktüğümde çok ağlıyor ben de yavaş yavaş döküyorum ama bi sorun yaşamadım.Bu arada ben de kendim yapmak istiyorum yoğurdu ama pastörize sütlerle nasıl olacaksa.Vallahi sen bulmuşken yedir taze ve sağlıklı ne güzel.

semacım benim yoğurt yapma makinem var.pastörize sütle yaptım oluyor.sen de normal mayala bakalım olacak mı.ama pastörize sütlerin günlük olanları varya onlarla yap o zamn oluyor.

canım ben de sağıp verdiğim zamn biberonla içmemmek için direniyor.çok uğraşıyorum içirmek için.onlar biberon istemiyorlar.sonra ayağıma yatırıyorum.yavaş yavaş sallıyorum.ağzına da biberon işte o zamn alıyor.ya da meme pozisyonuna getir hafif sallayarak içir.işte o zamn alıyor.sütünü beğenmediğinden değil de işte biberonla içmek istemediğinden oluyor.benim ki de cıyak cıyak ağlıyor .ben de hafif hafif sallayarak içiriyorum.inş. içe bi dene ister. :ecrin_bebek:

Sema zaten kutu sütle yapılıyor ama maya olarak hazır yoğurt kullanma o zaman o yoğurt sanki sünüyor gibi oluyor ev yoğurdu bulmaya çalış bir fincan bulsan zaten devamı gelir.
İletişim sütünün tdına baktın mı canım,bazen süt memede ekşimiş oluyormuş o zaman emmiyormuş bebekler.

sağol cevabın için ben evde olmuyorum kız kardeşim bakıyor söylerim senin dediğin gibi deneriz. inşalh içer

ben bakıyorum sütümün tadına ekşimisse vermiyorum ama kızıma teyzesi bakıyor oda tadına bakmak istemiyor delikafadulden bende kokla öyle ver dedim bir tuhaflık varsa vermiyor.

ben bakıyorum sütümün tadına ekşimisse vermiyorum ama kızıma teyzesi bakıyor oda tadına bakmak istemiyor delikafadulden bende kokla öyle ver dedim bir tuhaflık varsa vermiyor.

canım ben bile kendi sütümün tadına bakamıyorum.ayy bi tuhaf oluyorum.bazen ısıtınca bile eşime diyorumki koluna damlatsana ısınmış diye.o da niye bana damlatıyosun senin sütün kendi koluna damlatsana.klava:yani eşim koluna bile damlattırmıyor.beyfendi iğreniyor herhalde..sırnaşık şeylaelaelaelaelae

Canım öyleyse,sen Muscanın dediği gibi yap,dikkatini dağıtarak vermeye çalış.
Benim kızımda bazen beni emmek istemiyor ayakta emziriyorum dolşa dolaşa o zaman kaptırıyor kendini sonra oturuyorum yine...
Edepsizler maymun ettiler bizi resmen.

ben bunu bir yerde daha duymuştum tabi gerçekçiliği ne kadar doğrudur onu bilemem ama ben güvenemediğim için büyük kızıma da 2-3 ay dışında hiç yedirmemiştim oda annem herkes yiyor deyip ben işteyken kızıma yedirmişti onada evde yoğurt mayalayıp yediri içine meyve püresi yapıp karıştırarak verirdimm

Ben hiç denemedim daha ama ev yoğurdu daha iyi olur tabi inş bakıcam bi yerlere annemlerde olsaydım hiç sorun olmazdı bulmak.Gzde bi denesene lütfen bakalım olacak mı?Benim sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyorum ama merak ettim olur mu acaba?İletişim belki de senin kokuna alıştığı için onu arıyordur?

:roflol::roflol::roflol::roflol: bunlar ne yaptıklarını bilmiyorlar sanırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…