Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende yıkarken aynı tekniği uyguluyorum hastanede de banyo yaptırırken bana hemşire böyle yap demiştii evde annem yaptı ben tarif etmedim ama tecrübe işte anamda aynı yıkamıştııı :roflol:

semacım benim yoğurt yapma makinem var.pastörize sütle yaptım oluyor.sen de normal mayala bakalım olacak mı.ama pastörize sütlerin günlük olanları varya onlarla yap o zamn oluyor.

ya ben denedim vıcık vıcık bişii oldu ama krema gibiii ben hiç beğenmedim bidaha da yapmadım :uhm:

muscanın dediği gibi deniycem
bazen benim kızda emmek istemiyor oyun oynuyor resmen ayakta oynatıp oyalayarak veriyorum anca emiyor zilli

Patik Allah rahmet etsin.Sen de hep bi olgunluk var yazıların da ruh halini o kadar iyi yansıtıyorsun ki...Umarım bundan sonrası için huzur hep seninle olur.

he bir de semacım ilk defa yoğurt yaparken hani prebiyotik yoğurtlar varya onla yap daha kolay mayalanıyor.onlardaki bakteri sayısı fazla.bir de yararlı bakteriler...

Patik Allah rahmet etsin.Sen de hep bi olgunluk var yazıların da ruh halini o kadar iyi yansıtıyorsun ki...Umarım bundan sonrası için huzur hep seninle olur.

ya noldu ben pc başına gidip gelmekten nevrim döndü göremedim kim vefat etmişşş patikğin yakınımı yaww ben bi geçmişe bakiim bidaha ALLAH RAHMET EYLESİN BAŞINIZ SAĞOLSUN PATİK CİMM GEÇ OLDU KUSURA BAKMA GÖREMEDİM YAZINIIIŞeniza.s.

muscanın dediği gibi deniycem
bazen benim kızda emmek istemiyor oyun oynuyor resmen ayakta oynatıp oyalayarak veriyorum anca emiyor zilli

bu sıpalar nie böyle yapıyo yaa
denid de çok sık yapmaya başladı bu emmek istememe numarasını dün ağlayacaktım artık neredeyse ulan dedim ben sana süt olsun diye ne yiyceğimi içeceğimi şaşırdım fil gibi oldum hala emmiyosun beni ( bir gece önce kuru maya içmiştim de emmemesi çok ağırıma gitti o yüzden :))))

CANIM YAZINI ŞİMDİ OKUDUM ATLAMIŞIMMM TEKRAR BAŞIN SAĞOLSUN ay okurken bir an şimdi bişey oldu gibi okudum yüreğim ağzıma geldi valla nasıl yaaaa dedim içimdennn geçmiş gün olsada unutulmaz tabii çekilen acılarr helekiii hayat arkadaşını kaybetmekkk ama rabbim sana sabır vermiş güç kuvvet vermişş hayatına devam edebilmişsin ..neyseki allaha şükürrr eşinle tanışmışsınn rabbim yüzünü hiç soldurmasınnn bebeğinle ve eşinle mutlu mesut bir hayat dilerim

kuru mayayı sulandırıpmı içtin ben anlayamadım şu bira mayası denen şeymi bu kuru maya yoksa hamur mayaladığımız granül gibi olanmııı ıyyyy nasıl içtin pekiii yada şöle sorayım süt yapma etkisi ne oldu sütün çoğaldımııı
benimki bitti resmennn bidaha çoğaltabilirmiyim bilemiyorum ama kızda emmiyor benimde sinirler laçka oluyor bari emsede sağmak zorunda kalmasam 40 cc lik şeyi diyomm tüm gün emmiyor akşam 40 cc çıkıyorr resmen gün içinde de sağınca 10 cc ancak çıkıyor o yüzden bıraktım artık sağmayı akşamdan akşama 40 bilemedin 45 cc çıkıyor çok zorlarsammm:1no2:

kızlar bu arada sölemeeyi unutmuşum 3 gün önce mothercare den mesaj geldi bana %50 indirim varmış ürünlerde ama hangi reyonda bilemiyorummm ben bi ara bakıcam hastaneye gideceğimiz gün bakmayı planlıyorum

arkadaşlar yaa benim bebişim baya baya tükürüyo ya..
tam fışkırtarak kusması azaldı derken şimdi bu başladı..
tükürükleri baloncuk yapıyo sonra puu diye etrafa saçıyo yaramaz :ecrin_bebek:
sizin bebişler de yapıyo mu bunu
günde on kere üst değişmemiz ne zaman sona erecek acaba delikafadulden

hamur mayası canım granül gibi olanlardan ... ben tatlı kaşığına koyup attım ağzıma meyve suyuyla yuttum ama sanırım eritip içmek lazımmış ılık suda... velhasıl bi halta yaramadı iğrenç şeyi yuttuğumla kaldım

Hicran benim sütümde aynı böyle azalmıştı.. Önceleri günde 200cc sağardım.. Sonra 150 100 40 20 cc sonra da bittii.. İnşallah senin süt gitmez bu kadar az da olsa gelir...

Bu arada özelden attım canım adresi

Merve aynı şeyleri Bora da yapıyor.. Artık penye önlükler su gibi oluyor diye arkası plastik gibi naylon gibi önlüklerde taktım onları bile gün içinde kaç kere değiştiriyorum..Bir de yüzüne denk gelmesin önlükler nefes alamaz diye sürekli gözüm üstünde..
Bu gün diş kaşıyıcı verdim ağzına öyle hırsla sinirle diş etlerini basıyor ki... Bir ara parmağımı verdim.. Canımı yakıyor yaa ne biçim ısırıyor.. delikafadulden

Aaaa ne var ayol ben de arada bakıyorum eşim de merak etti bir kaç kez baktı sütümün tadına,ne varmış..isteyeni emzirebilirimkaydirigubbakcemile3

benimki zaten çok kusuyo kocaman kusmuk mendilleriyle idare ediyorum çünkü önlüğü de tutup çekiyo yaramaz dediğin gibi yüzünü de örtüyo..
duygu boyundan geçmeli önlük göstermişti bana, pazara çıkabilsem bigün onlardan alıcam kaydirigubbakcemile5
aynen canım bizim kız da yakınında havada el görmesin, yakalayıp ağzına götürüyo hemen kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…