- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.721
Semacım başındn su dökerken yavaş yavaş döküyorum demişsin ben aksine birden döküyorum dökerken de başı yere bakar şekilde oluyor ve kulaklarını elimle ters çeviriyorum su kaçmasın diye.Bir maşraba değil tabi ama yarım maşrabayı birden döküveriyorum,yavaş dökünce daha uzun süre nefessiz kalıyor gibime geliyor.
Zeynep danoneyle ilgili anlattıklarını ben de biliyordum zaten,ne hazır mama ne de hazır yoğurt asla vermeyi düşünmüyorum hani belki haftada bir tatlı gibi falan olabilir ama milupanın ve danonenin mamalarını öğün olarak kullanmam asla.Kendim sebzeleri buharda pişiriceğim,organik olmasa bile kendim pişiriyorum sonuçta işlem görüp aylarca beklemiyor raflarda günlük pişirip yedireceğim inşallah.cokacimcoook
Şu anda annem Ayça'ya yoğurt yediriyor,annanem mayaladı,taze yoğurt valla şekerli gibi miss gibi yani.yarım kahve fincanı yoğurda yarım cicibebeyle karıştırdık onu yediriyor.Danoneymiş,neymiş asla,:1closedeyes:zaten bu söylentilerden dolayı kendilerini nasıl aklayacaklarını şaşırmış durumdalar bangır bangır reklam yapıyorlar fabrikalarını gösteriyorlar,ben inanmıyorum zaten Sabancı'da ortaklığını bozmuş,eskiden danonesa ydı şimdi Danone...
semacım benim yoğurt yapma makinem var.pastörize sütle yaptım oluyor.sen de normal mayala bakalım olacak mı.ama pastörize sütlerin günlük olanları varya onlarla yap o zamn oluyor.
Canım öyleyse,sen Muscanın dediği gibi yap,dikkatini dağıtarak vermeye çalış.
Benim kızımda bazen beni emmek istemiyor ayakta emziriyorum dolşa dolaşa o zaman kaptırıyor kendini sonra oturuyorum yine...
Edepsizler maymun ettiler bizi resmen.
Patik Allah rahmet etsin.Sen de hep bi olgunluk var yazıların da ruh halini o kadar iyi yansıtıyorsun ki...Umarım bundan sonrası için huzur hep seninle olur.
muscanın dediği gibi deniycem
bazen benim kızda emmek istemiyor oyun oynuyor resmen ayakta oynatıp oyalayarak veriyorum anca emiyor zilli
bende varım..32 yaşında anne olmak nasip oldu..ilk 18 imde evlendim..üvey abime güvenip bi erkek arkadaşım oldugunu söyleyınce dayanamayıp pedere yumurtlamış apar topar evlendirildik:mymeka:derken gölcüğe tayin..akabinde deprem..eşimi kaybettim..çok çocuktum..çok etkilendim..bu senelere nasıl vardım bılmıyorum...derken netten eşimle tanışıp 6 ay içinde evlendim.....eylul 9 da evlendım..aralıkta hamıle kaldım....evlılık ve cocuk tan çok korkuyordum..ama gerçekten sevmek neymiş anladım...fotolara ıltıfatınız için teşekkürler hıcran duygu betül..buarada betulcum henuz saçımı falan boyatmadım..siyahtan donerken korkunç paralar ıstıyo kuaforler..belkı sırf buyuzden yaza kadar kullanabılırım sıyahı........
bu sıpalar nie böyle yapıyo yaa
denid de çok sık yapmaya başladı bu emmek istememe numarasını dün ağlayacaktım artık neredeyse ulan dedim ben sana süt olsun diye ne yiyceğimi içeceğimi şaşırdım fil gibi oldum hala emmiyosun beni ( bir gece önce kuru maya içmiştim de emmemesi çok ağırıma gitti o yüzden :))))
kuru mayayı sulandırıpmı içtin ben anlayamadım şu bira mayası denen şeymi bu kuru maya yoksa hamur mayaladığımız granül gibi olanmııı ıyyyy nasıl içtin pekiii yada şöle sorayım süt yapma etkisi ne oldu sütün çoğaldımııı
benimki bitti resmennn bidaha çoğaltabilirmiyim bilemiyorum ama kızda emmiyor benimde sinirler laçka oluyor bari emsede sağmak zorunda kalmasam 40 cc lik şeyi diyomm tüm gün emmiyor akşam 40 cc çıkıyorr resmen gün içinde de sağınca 10 cc ancak çıkıyor o yüzden bıraktım artık sağmayı akşamdan akşama 40 bilemedin 45 cc çıkıyor çok zorlarsammm:1no2:
kuru mayayı sulandırıpmı içtin ben anlayamadım şu bira mayası denen şeymi bu kuru maya yoksa hamur mayaladığımız granül gibi olanmııı ıyyyy nasıl içtin pekiii yada şöle sorayım süt yapma etkisi ne oldu sütün çoğaldımııı
benimki bitti resmennn bidaha çoğaltabilirmiyim bilemiyorum ama kızda emmiyor benimde sinirler laçka oluyor bari emsede sağmak zorunda kalmasam 40 cc lik şeyi diyomm tüm gün emmiyor akşam 40 cc çıkıyorr resmen gün içinde de sağınca 10 cc ancak çıkıyor o yüzden bıraktım artık sağmayı akşamdan akşama 40 bilemedin 45 cc çıkıyor çok zorlarsammm:1no2:
canım kızımı banyo yapmak için hazırlarken çok tatlı geldi çektim.sizinlede paylaşayım dedim canlarım
arkadaşlar yaa benim bebişim baya baya tükürüyo ya..
tam fışkırtarak kusması azaldı derken şimdi bu başladı..
tükürükleri baloncuk yapıyo sonra puu diye etrafa saçıyo yaramaz :ecrin_bebek:
sizin bebişler de yapıyo mu bunu
günde on kere üst değişmemiz ne zaman sona erecek acaba delikafadulden
Merve aynı şeyleri Bora da yapıyor.. Artık penye önlükler su gibi oluyor diye arkası plastik gibi naylon gibi önlüklerde taktım onları bile gün içinde kaç kere değiştiriyorum..Bir de yüzüne denk gelmesin önlükler nefes alamaz diye sürekli gözüm üstünde..
Bu gün diş kaşıyıcı verdim ağzına öyle hırsla sinirle diş etlerini basıyor ki... Bir ara parmağımı verdim.. Canımı yakıyor yaa ne biçim ısırıyor.. delikafadulden
Aaaa ne var ayol ben de arada bakıyorum eşim de merak etti bir kaç kez baktı sütümün tadına,ne varmış..isteyeni emzirebilirimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?