- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.741
arkadaşlar yaa benim bebişim baya baya tükürüyo ya..
tam fışkırtarak kusması azaldı derken şimdi bu başladı..
tükürükleri baloncuk yapıyo sonra puu diye etrafa saçıyo yaramaz :ecrin_bebek:
sizin bebişler de yapıyo mu bunu
günde on kere üst değişmemiz ne zaman sona erecek acaba delikafadulden
Aaaa ne var ayol ben de arada bakıyorum eşim de merak etti bir kaç kez baktı sütümün tadına,ne varmış..isteyeni emzirebilirimkaydirigubbakcemile3
benimki zaten çok kusuyo kocaman kusmuk mendilleriyle idare ediyorum çünkü önlüğü de tutup çekiyo yaramazdediğin gibi yüzünü de örtüyo..
duygu boyundan geçmeli önlük göstermişti bana, pazara çıkabilsem bigün onlardan alıcam kaydirigubbakcemile5
aynen canım bizim kız da yakınında havada el görmesin, yakalayıp ağzına götürüyo hemen kaydirigubbakcemile3
dün akşam banyodan çıktı,mis kokuları geliyordur resme bakınca...))
benimki bir süredir öyle canım..tükürüğü ile bir ıynuyor genzine kaçıp öksürüyor sonra yaramaz.........kaydirigubbakcemile
ben de bakmıştım bi kere elime damladığında..
çok güzel ılık ve şekerli ımm bebişler niye severek iştahlı iştahlı emiyo di mi ama :ecrin_bebek:
Bu arada Mervecim ben de boyundan geçmeli önlük aldım onlar çok daha rahat oluyor sürekli kustuğu için daha kolay oluyor.Birini çıkarıyorum birini takıyorum.
mervecim benimki de öle baloncuklar halinde bazen tükürükler çıkarıyor.artık yakalık takıyorum.dr. sordum bebekler 2. ayından sonra öle yaparlar dedi.bir de damaklar sertleşmiş dedi..benimki de bezini alırken arada işiyor ya sinir oluyum.ya da kakası dışarı çıkıyor.mutlaka günde en az 3 kere falan kıyafet değiştiriyom
sağol canım, nereden aldın semacım çarşamba pazarından mı hihoyyyt
mervecim benimki de öle baloncuklar halinde bazen tükürükler çıkarıyor.artık yakalık takıyorum.dr. sordum bebekler 2. ayından sonra öle yaparlar dedi.bir de damaklar sertleşmiş dedi..benimki de bezini alırken arada işiyor ya sinir oluyum.ya da kakası dışarı çıkıyor.mutlaka günde en az 3 kere falan kıyafet değiştiriyom
Mervecim civil var ya onun alt katında sepetlerin içinde.Oraya gwelmişken bize dfe beklerim.Biz Fatih camiinin ordayız ama bu ay sonu Zübeyde hanım kültür merkezi varya bilmem biliyor musun oraya taşınacağız.Oraya da beklerima.s.
canım bezin ya büyükl ya küçük olabilir mi benimki özellikle öyle olunca taşıyor çünkü....
yok bazen 3 saat falan almıyom.doluyor.bi de üstüne kaka yapınca artık çekmiyor.primanın 4+ sını kullanıyorum.herhalde küçük geliyor.aynısının huggies denedim. o daha büyük ve daha güzel sarıyor.ancak elimde 7 paket prima var.önceden depo etmiştim.indirme girdiği zamn migrostan.gerci ben değil görümcem çook meraklı saolsun o almıştı.indirm günlerini takip ediyor.
ama en yakın zamnda türk mallarını kullanmaya başlayacağım.evy baby mesaj attım.numune göndereceğiz diye cevap vermişler.beğenirsem onu alıcam.ya da can bebeyi.
tamam canım çıktığımda bakayım ben de ..
zübeyde hanım fındıkzade ye çıkan yokuştaki değil mi fisfisfis
yeni eve mi geçiyorsunuz canım? biz de taşınmayı düşünüyoruz da, ev bakmaya başlamadık daha yerimseniben
şu anda balipaşa dayım..bilirsin belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?