Doğum yapmış olan anneler buraya....

benimki bir süredir öyle canım..tükürüğü ile bir ıynuyor genzine kaçıp öksürüyor sonra yaramaz.........kaydirigubbakcemile

Mervecim inş gün gelecek biz de önlüksüz ve tek kıyafetle bir gün geçirebilecez inş.Bu arada benimki de tükürük yapıyıor ama o kadar çok değil kusmamızı geçemez yani.
Hilarya sen mama veriyorsun ya şimdi ne sıklıkla ve ne kadar veriyorsun?Benim kızım hem emiyor hem mama istiyor ama bu aralar hiç doymuyor yacokacimcoookben 90 en fazla 120 cc veriyorum eskiden 4 kere verirdim günde ama şimdi 6 yı buluyor.Vermiyeyim meme alsın diyorum ama savaşıyoruz resmen emmemek için öyle bir diretiyor ki.Emzirme pozisyonuna getirir getirmez kafasını çeviriyor ve ağlamaya başlıyor.Ayakta ninnilerle falan idare edişyoruz özellikle akşamları çok sorun çıkarıyor emerkenkafamçokkarıştı

Aaaa ne var ayol ben de arada bakıyorum eşim de merak etti bir kaç kez baktı sütümün tadına,ne varmış..isteyeni emzirebilirimkaydirigubbakcemile3

ben de bakmıştım bi kere elime damladığında..
çok güzel ılık ve şekerli ımm bebişler niye severek iştahlı iştahlı emiyo di mi ama :ecrin_bebek:

oooo kalabalıklaşmış burası...kızımın fotosunu koydum bakın diye göremediniz...oooo kitap bike okuyor benim kız..kıskanın....

Bu arada Mervecim ben de boyundan geçmeli önlük aldım onlar çok daha rahat oluyor sürekli kustuğu için daha kolay oluyor.Birini çıkarıyorum birini takıyorum.

mervecim benimki de öle baloncuklar halinde bazen tükürükler çıkarıyor.artık yakalık takıyorum.dr. sordum bebekler 2. ayından sonra öle yaparlar dedi.bir de damaklar sertleşmiş dedi..benimki de bezini alırken arada işiyor ya sinir oluyum.ya da kakası dışarı çıkıyor.mutlaka günde en az 3 kere falan kıyafet değiştiriyom

canım bezin ya büyükl ya küçük olabilir mi benimki özellikle öyle olunca taşıyor çünkü....

sağol canım, nereden aldın semacım çarşamba pazarından mı hihoyyyt

Mervecim civil var ya onun alt katında sepetlerin içinde.Oraya gwelmişken bize dfe beklerim.Biz Fatih camiinin ordayız ama bu ay sonu Zübeyde hanım kültür merkezi varya bilmem biliyor musun oraya taşınacağız.Oraya da beklerima.s.

evet canım ya bizde de kaka yanlardan taşıyo, çok yaptığı zamanlarda..
ama son günlerde pek olmadı çünkü
canbebe ye geçtim, onun bacak arası biraz daha geniş taşırmıyo ..:CüvCüv:

tamam canım çıktığımda bakayım ben de ..
zübeyde hanım fındıkzade ye çıkan yokuştaki değil mi fisfisfis
yeni eve mi geçiyorsunuz canım? biz de taşınmayı düşünüyoruz da, ev bakmaya başlamadık daha yerimseniben
şu anda balipaşa dayım..bilirsin belki..

canım bezin ya büyükl ya küçük olabilir mi benimki özellikle öyle olunca taşıyor çünkü....

yok bazen 3 saat falan almıyom.doluyor.bi de üstüne kaka yapınca artık çekmiyor.primanın 4+ sını kullanıyorum.herhalde küçük geliyor.aynısının huggies denedim. o daha büyük ve daha güzel sarıyor.ancak elimde 7 paket prima var.önceden depo etmiştim.indirme girdiği zamn migrostan.gerci ben değil görümcem çook meraklı saolsun o almıştı.indirm günlerini takip ediyor.
ama en yakın zamnda türk mallarını kullanmaya başlayacağım.evy baby mesaj attım.numune göndereceğiz diye cevap vermişler.beğenirsem onu alıcam.ya da can bebeyi.

bende 27 yı doldurdum. 28 in içindeyim. 23 yaşında evlendim. benimde eşim çıtırdı :))) evlendiğimizde oda 21 yaşındaydı. 3 sene bebiş düşünmedik.bende 27 yaşında anne oldum.

deryacımmm kızımzın resmini ben görmedim hemen silmişsin.
Patikcim canım başın sagolsun Allah eşinle bebişinle saglıklı huzurlu uzun ömürler versin.
Gül canımm benim yogurdun içine cici bebemi koydunuz kızımız begendimi bende deneyeyim.
kızlarrr bende kendim yogurt yapmak için haftalarca ugraştım denedim bir türlğ tutturamadım o yüzden dün komşum yapıverdi.canancım memlekete gittigime kardeşiminde yogurt makinası var ona el koyup yapmayı ögrenip gelecegim.bakalım onda tutturabilecekmiyim.
herkee hayırlı akşamlar...

kaç kilo bebeğin canım...huggies 4 numara kullanıyporum ben diğerlerindne küçük diye iyi geliyor bana...daha büyük istersen molfix bizraz daha büyük,baby star baya büyük...aynı numaraları...

Evet canım taşınıyoruz biliyosun Fatih'in evleri çok eski bizim de evde bazı problemler vardı şimdi yeni bi ev bulduk sıfır çok büyük değil ama tertemiz herşeyi yeni.Biz bi tanıdık aracılığıyla bulduk vakıflar genel müdürlüğünün kiralık evleri inş bu ay sonu çıkıyoruz.Kız taşında da evleri var çok güzel o da sıfır ama tabi bir sürü başvuranda oluyor.Siz yine Fatih mi düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…