- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.761
yok bazen 3 saat falan almıyom.doluyor.bi de üstüne kaka yapınca artık çekmiyor.primanın 4+ sını kullanıyorum.herhalde küçük geliyor.aynısının huggies denedim. o daha büyük ve daha güzel sarıyor.ancak elimde 7 paket prima var.önceden depo etmiştim.indirme girdiği zamn migrostan.gerci ben değil görümcem çook meraklı saolsun o almıştı.indirm günlerini takip ediyor.
ama en yakın zamnda türk mallarını kullanmaya başlayacağım.evy baby mesaj attım.numune göndereceğiz diye cevap vermişler.beğenirsem onu alıcam.ya da can bebeyi.
bende varım..32 yaşında anne olmak nasip oldu..ilk 18 imde evlendim..üvey abime güvenip bi erkek arkadaşım oldugunu söyleyınce dayanamayıp pedere yumurtlamış apar topar evlendirildik:mymeka:derken gölcüğe tayin..akabinde deprem..eşimi kaybettim..çok çocuktum..çok etkilendim..bu senelere nasıl vardım bılmıyorum...derken netten eşimle tanışıp 6 ay içinde evlendim.....eylul 9 da evlendım..aralıkta hamıle kaldım....evlılık ve cocuk tan çok korkuyordum..ama gerçekten sevmek neymiş anladım...fotolara ıltıfatınız için teşekkürler hıcran duygu betül..buarada betulcum henuz saçımı falan boyatmadım..siyahtan donerken korkunç paralar ıstıyo kuaforler..belkı sırf buyuzden yaza kadar kullanabılırım sıyahı........
Evet canım taşınıyoruz biliyosun Fatih'in evleri çok eski bizim de evde bazı problemler vardı şimdi yeni bi ev bulduk sıfır çok büyük değil ama tertemiz herşeyi yeni.Biz bi tanıdık aracılığıyla bulduk vakıflar genel müdürlüğünün kiralık evleri inş bu ay sonu çıkıyoruz.Kız taşında da evleri var çok güzel o da sıfır ama tabi bir sürü başvuranda oluyor.Siz yine Fatih mi düşünüyorsunuz?
evy baby sana göndercezmi demiş canancımm baksen banada göndermiyoruz demişler ben sormazmıyım onlara bir msj çakayım şimdi bide marketten aldım bende deneyecektim artık başkada almamm :mymeka:
evy baby sana göndercezmi demiş canancımm baksen banada göndermiyoruz demişler ben sormazmıyım onlara bir msj çakayım şimdi bide marketten aldım bende deneyecektim artık başkada almamm :mymeka:
aslıcım evt en kısa zamnda gönederez demişler ama molfix durdurduk demiş.o yüzden molfixe sinir oldum.bakalım gelecekmi.
deryacı benim ki cuma günü 8 kg.dı maşallh.2900 dogdu ama iyi kilo aldı.birara mam vermişti.1 aydır vermiyorum
evet canım bizimki de öyle eski.. gerçi içini yenilemişti eski ev sahibi ama .. yine buralardan istiyoruz ama yeni binalar da çok pahalı oluyor yaa sanki boğaz manzaralı villa delikafadulden
bende öyle yapıyorum bebiş kaymasın diye kucağımada havlu koyuyorum gerçekten kolay oluyo birde çok eğlenceli oluyo. yıkamaya doyamıyorumkaydirigubbakcemile2ben banyoda tabureye oturup onu da kucağıma yatırıp öyle yıkıyorum çok kolay oluyor
Bu yazı bana mail olarak gelmiş doğruluğu nedir bilemem ama paylaşmak istedim arkadaşlar...Çünkü bahsi geçen marka oldukça yaygın İnşaallah yedirmeyiz...
kk da bi forumda bunu okumuştum annişler yapıyolardı.acaba diyorum kendi sütümüzle yoğurt yapsak tutarmı bi denemek lazım aslında :)
bende de makina var bi deneyim bakayım
Mervecim tanıdık aracılığıyla olduğu için o kadar pahalı değil.Şimdiki evimizle aynı fiyat ki bu evimiz çok eski ve küçük vs.
anladım canım sağol
güle güle güzel günlerde oturun inşAllah yeni evnizde.. :sm_cool:
bende öyle yapıyorum bebiş kaymasın diye kucağımada havlu koyuyorum gerçekten kolay oluyo birde çok eğlenceli oluyo. yıkamaya doyamıyorumkaydirigubbakcemile2
aslıcım bana da bez numunesi gönderilmiyor diye mail atmışlar
vayy yalancılar vay :mymeka: ben mail atıp bu yalanlarını yüzlerine vurdum tabii delikafadulden
herhalde aşırı talep oldu bizden kaydirigubbakcemile3
aslıcım evt en kısa zamnda gönederez demişler ama molfix durdurduk demiş.o yüzden molfixe sinir oldum.bakalım gelecekmi.
deryacı benim ki cuma günü 8 kg.dı maşallh.2900 dogdu ama iyi kilo aldı.birara mam vermişti.1 aydır vermiyorum
kk da bi forumda bunu okumuştum annişler yapıyolardı.
slm kızlar giremiyorum eskisi gibi can sıkıntısından kriz var malüm bizimkinin işleride çok iyi değil belki ama ona göre değil bugün yer kiralamış alışveriş merkezinin karşısından araba yıkama yapcakmış :)))))))) balık burcundanmıdır nedir çok hayalperest çokzaten bi işi var burda işadamları derneği lokali diye bir yer işletiyor zaten bu iş olurmu olmazmı belli değil 1250 ye kiralamış zaten 500 ev birde dükkan 600 nasıl altından kalkacak anlamadım para bağlıyor oraya buyara risksiz nasıl yaşanacak düz vites düşünme diyor bana ama ya tutmazsa ben eve girelim diyorum o iş kuralım diyor kuralım demiyor başlamış bile off off hakketten evlilik zormuş napcam bilemedim :1shok:
bu arada patik canım başın sağolsun belkide yüüzündeki o masumluk ve donukluk onun ifadesiydi
serapcım havlu koyma çok iyi fikir ben de kayıp düşürürüm diye denemeye korkuyordum Şeniz
bu arada iki kardeş kapmışsınız çıtır kocaları kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana Allah mutluluğunuzu bozmasın canım..
umutcum imtihan dünyası, hepimiz neler göreceğiz daha Allah biliyor..umarım hayatında yaşadığın en büyük acı olarak kalır , bir daha böyle acılar göstermez Rabbim sana.. evladınla eşinle upuzun sağlıklı mutlu ömür verir inşAllah..hepimize inşAllah ..
valla mervecimm aynen bende yüzlerine vurmazmıyım.markete gittigimde birde huggies almayıp boykota katılayım dedim evy baby alayım dedim kararda veremedim orda evy babynin yetkililerinin birileri varmış marketi geziyorlarmış yardımcı olalım sormak istediginiz birşey varsa dedi. bende ilk defa kullanacagım kararsızım dedim onlarda eger kllandıgınız birşey varsa degiştirmeyin pişik yapabilir dedi bende benim minnoş o kadar hassas degil demiştim o zaman kullanın memnun kalırsınız dediler ama msjı birgün önce yazmıştım sitesine şimdi soracagım onlara bende vuracagımm bana daha hamileyken baby stardan gelmişti ve sonra kullandıgımda hiçte memnun kalmamıştı. molfixi ben pek begenmedim arkadaşlar sizler memnunsunuz sanırım.çok kaba geliyor bana.ve ıslak bırakıyor.
canım havlu koymayınca kayıyo gerçekten ama havlu gibi yumşak bişey koyarsan kaymıyo. kucakta yıkamakta çok keyifli oluyo.
evet fatmişimin eşide küçük benimkide. aslında kötübişey değil çok eğlencelidir evde bizi güldürüp durur çocuk gididir. hatta ben sen kendin çocuksun bide baba oldun derim. bazende ben senden büyüğüm sus bakıyım derim. :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?