- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.781
kaydirigubbakcemile3 alemsin canım ya son cümle çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3
önemli olan anlaşabilmek tabii, bizde de 8 yaş fark var, çocuk gibi olan benim bizde de :lepi:
gerçekten yapılabilirmi acaba ben eşime ve kardeşime dedigimde gülmüşlerdi bana saçmalama dediler bu yazıyı okutayım en iyisi kaydirigubbakcemile
sağol bitanem.senin kızında çoooook tatlı maşallah.maşallah çok tatlı cikolata prenses
Mervecim inş gün gelecek biz de önlüksüz ve tek kıyafetle bir gün geçirebilecez inş.Bu arada benimki de tükürük yapıyıor ama o kadar çok değil kusmamızı geçemez yani.
Hilarya sen mama veriyorsun ya şimdi ne sıklıkla ve ne kadar veriyorsun?Benim kızım hem emiyor hem mama istiyor ama bu aralar hiç doymuyor yacokacimcoookben 90 en fazla 120 cc veriyorum eskiden 4 kere verirdim günde ama şimdi 6 yı buluyor.Vermiyeyim meme alsın diyorum ama savaşıyoruz resmen emmemek için öyle bir diretiyor ki.Emzirme pozisyonuna getirir getirmez kafasını çeviriyor ve ağlamaya başlıyor.Ayakta ninnilerle falan idare edişyoruz özellikle akşamları çok sorun çıkarıyor emerkenkafamçokkarıştı
kızlar herkesler merhaba;
bugün hiç giremedim internete önce internet bağlantımız koptu uzun zaman gelmedi sonra da misafir geldi bu saat oldu ancak girebildim.
maşallah bugün çok yazmışsınız yine sayfalarca
kızlar birkaç gündür onur sadece birkaç dakika emiyor ve bırakıp ağlamaya başlıyor sanki doymuyormuş gibi hissediyorum ben de bugün sebze çorbası yaptım emdikten sonra onu da bir güzel yedi artık büyüdüğü için sütüm yeterince doyurucu gelmiyor mu acaba ya ?
yavru nasıl yaptın çorbayı. üzülme bol bol emzir arada öyle yapıyolar
iyi akşamlar arkadaşlar....
Fatmacımm aynen bizimkiside bugün çıldırdı desek yeridir ne istediğini anlayamadım ve senin gibi düşündüm acaba sütüm artık doyurmuyor mu diye çünkü meme de almadı bugün öğlen senin gibi çorba yaptım 2-3 kaşık yedirdim,biraz pütürlü verdim inşallah midesine çökmezz..
içine patetes,havuç,ıspanak koydum...
sen ne kadar yedirdin ve şimdi nasıl huzursuzluğu geçti mi?
yok canım ya nerde şimdi emiyo ve ağlıyo çıldıyo bugün misafirlerden saatinde uyuyamadı ve az uyudu ondan yapıyo sanırım
kızlar çorbayı sotmuşsunuz
bir küçük patates, bir havuç, yarım kabak, bir kaşık pirinç, çok az tuz ve yağ 3 çaybardağı su koyup düdüklüde 5 dakika pişirdim yani yumuşayıncaya kadar sonra rondodan geçirdim aslında tel süzgeçten geçmesi lazımmış ama benim yok alınacak.
onur bir çay bardağı kadar yedi karnı açmış demekki diyorum ama huysuzluğu aynen devam ediyor
bende sadece benim bücürüm obur sanıyordum.meyveyi vermeyince yaygara koparıyor. bugün bizde sebze çorbasına başladık. dr 1 tatlı kaşığı dedi ama ben 3kaşık verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?