Doğum yapmış olan anneler buraya....

gerçekten yapılabilirmi acaba ben eşime ve kardeşime dedigimde gülmüşlerdi bana saçmalama dediler bu yazıyı okutayım en iyisi kaydirigubbakcemile

canım yapanları okumuştum yapılabiliyor. ama şimdi okudum pediatri portalında doktora sormuşlar tavsiye etmemiş mümkünse mamayla yapın demiş. anne sütünü değişikliğe uğratmadan saf verin demiş.

Canım ben mamayı 4 saatte bir 150cc veriyorum.. Ama geceleri 2 öğün 180cc veriyorum biraz daha uzun süre uyuyor...
Bora da emmeyi bırakmadan önce memeyi görünce basıyordu yaygarayı.. Sanki öcü görmüş gibi ağlıyordu.. Her türlü emzirmeyi deniyordum.ayakta yatarak falan ama emmedi yine de pompa ile sağarak 1.5 ay daha süt verdim.Ve ancak 2.5ay anne sütü aldı o da mama ile birlikte.. İnşallah senin ki memeyi bırakmaz da anne sütünü alır..
a.s.

kızlar herkesler merhaba;

bugün hiç giremedim internete önce internet bağlantımız koptu uzun zaman gelmedi sonra da misafir geldi bu saat oldu ancak girebildim.
maşallah bugün çok yazmışsınız yine sayfalarca

kızlar birkaç gündür onur sadece birkaç dakika emiyor ve bırakıp ağlamaya başlıyor sanki doymuyormuş gibi hissediyorum ben de bugün sebze çorbası yaptım emdikten sonra onu da bir güzel yedi artık büyüdüğü için sütüm yeterince doyurucu gelmiyor mu acaba ya ?

umutcum mesajını okudum canım inan içim parçalandı Allah yardımcın olmuş canım o günleri de atlatmışsın eminim çok zordur heleki o yaşta böyle bir kayıp yaşamak çok zordur canım bilirim ben de babamı kaybetmiştim 18 yaşındaydım o zaman

Allah hepsinin sabrını veriyor çok şükür bugünlerimize bende babamın adını torununda yaşatıyorum Onurun ilk adı babamın adıdır ibrahim onur Allah sağlıklı sıhhatli ömürler versin bebeklerimize :Saruboceq:

iyi akşamlar arkadaşlar....

Fatmacımm aynen bizimkiside bugün çıldırdı desek yeridir ne istediğini anlayamadım ve senin gibi düşündüm acaba sütüm artık doyurmuyor mu diye çünkü meme de almadı bugün öğlen senin gibi çorba yaptım 2-3 kaşık yedirdim,biraz pütürlü verdim inşallah midesine çökmezz..
içine patetes,havuç,ıspanak koydum...
sen ne kadar yedirdin ve şimdi nasıl huzursuzluğu geçti mi?

Son düzenleme:
yavru nasıl yaptın çorbayı. üzülme bol bol emzir arada öyle yapıyolar

yok canım ya nerde şimdi emiyo ve ağlıyo çıldıyo bugün misafirlerden saatinde uyuyamadı ve az uyudu ondan yapıyo sanırım

kızlar çorbayı sotmuşsunuz
bir küçük patates, bir havuç, yarım kabak, bir kaşık pirinç, çok az tuz ve yağ 3 çaybardağı su koyup düdüklüde 5 dakika pişirdim yani yumuşayıncaya kadar sonra rondodan geçirdim aslında tel süzgeçten geçmesi lazımmış ama benim yok alınacak.

onur bir çay bardağı kadar yedi karnı açmış demekki diyorum ama huysuzluğu aynen devam ediyor

canım inşallah geçer huzursuzlukları ama dikkatimi çekti tuz koymuşsun çorbaya birde yağ..1 yaşına kadar tuzu önermiyorlarr yararından çok zararı var tuzunn
ayrıca sebze çorbasını ilk kez mi verdin eğer öyleyse çok fazla yedirmişsin...

edacım tarifi netten bumuştum ona göre yaptım tuz çok az koydum zaten ama öyeyse dikkat ederim bundan sonra

bide çok vermişsin demişsin nazar değmesin onur çok iştahlı hele ki yeni verdiğim şeyleri çok yemek istiyor az veya tadımlık verip bırakınca çok ağlıyor mesela ben ilk havuç suyunu verdiğimde bile 50 ml verdim herkes 1 çay kaşığı tattırırken çok şükür bir problem yaşamadık her çocuk farklı olabiliyor

önceden havuç suyu içmişti, patatesi de bir kez ıspanak yemeği yaparken içine attım sonra da yemeğin suyuyla ezip verdim yabancı olduğu sadece kabak var çorbanın içinde o da doktorların ilk önerdiği sebzelerden

bu arada onurum uyudu çok şükür bende yemekteyize bakıyorum çok gıcık bu kız ya

Bizimkisi de vermeyi kesince ağlamaya başlıyor.bir sorun yaşamadıysanız çok iyi o zaman inşallah hep böyle devam ederr...
Benim tvdede aynı program açıkk dediğin gibi şaka gibi bir kız,1 saat tahammül edemem yanyana...

İyi gecelerr arkadaşlar.............

bende sadece benim bücürüm obur sanıyordum.meyveyi vermeyince yaygara koparıyor. bugün bizde sebze çorbasına başladık. dr 1 tatlı kaşığı dedi ama ben 3kaşık verdim.

bende sadece benim bücürüm obur sanıyordum.meyveyi vermeyince yaygara koparıyor. bugün bizde sebze çorbasına başladık. dr 1 tatlı kaşığı dedi ama ben 3kaşık verdim.

canım benım drumda bana çorba ver yogurt ver dei ben sadece havuçsuyu ve elma veriyorum oda arada bide sadece sqabah 1 çay kasıgı pekmez dr kalsa çorbalara başlamıştık ama düzenli emiyo bebişim erken gelıyo bana yaa

benım kıde mızmız doymuyo galiba bende yarın elma vericem bu hafta hiç vermedım bakalım
herkese iyi geceler ben çıkıyorum yarn görüşürüz.....

maşallah diyelim kızlar bebeklerimize nazar değmesin
ben de çıkyorum herkese iyi geceler bugece de 6 kez uyanacağız sanırım uykusunda mızıklanıp duruyor kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…