Doğum yapmış olan anneler buraya....

Aaaa ne var ayol ben de arada bakıyorum eşim de merak etti bir kaç kez baktı sütümün tadına,ne varmış..isteyeni emzirebilirimkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: bende bir kere kendi sütümün tadına baktım ama nedense çok korktummmm:roflol: mamayı hazırlarken sıcaklığını bileğim dışında birde dilimle kontrol ediyorum accık ağzıma değdiriyorummm sütümü sağdım sonra cep çaldı onla konuşurken bir yandan ağzıma götürdüm ve tükürdümmm sankii zehirmiş gibiii:roflol::roflol:

kaç kilo bebeğin canım...huggies 4 numara kullanıyporum ben diğerlerindne küçük diye iyi geliyor bana...daha büyük istersen molfix bizraz daha büyük,baby star baya büyük...aynı numaraları...

arkadaşlar bugün migrosta gördüm huggies de kampanya vardı
62 li paket 4 numara 11 milyon uygun geldi bana

İyi geceler arkadaşlar.Ben de kızımı babasına bıraktım geldim hala uyanık babası uyutmaya çalışıyor inş uyur.Bi de uykum geldi ki sormayın şimdi uyuycam o uyanıcak gerilcem onun için ayakta kalıyım diyorum.

Deryacım sana da iyi geceler ve şuan burdaki tüm arkadaşlara ben de kapatayım babası kızımı uyutmuşken ben de uyuyayım.

ben de benimkileri uyuttum.internette sörf yaptım ohh bee..şimdi ben de bir sigara yakııyım sonra yatayım..haydee iyi geceler herkese ..öptüm sizleri

:roflol::roflol: bencede aşırı talep olmuştuuurrr adamları iflas ettirecez yaaa banada göndermişlerdi bence fena değil yanii denedim 4 adet göndermişlerdi diğerlerinden pek farklı göremedim okadarrr yanii kızıma gecede denedimmm ama uzun süreli kullanımda pişik falan yaparmı bilemem ama altını temiz tutarsak her kullanımda mutlaka koruyucu kremi kullanırsak bişey olmaz sanmıyorum bende de açılmamış bir paket prima var bitince bende evy babay almayı düşünüyorum baby starı denemedim aam onuda deneyeceğimm bakalım hangisinde karar kılacağız artıkkk

GÜNAYDINNN HERKESE...kaydirigubbakcemile2hihoyyyta.s.
Hicrancım KKnın kapanışını hergün sen yapıyosun açılışını da ben...:roflol:
hergün en sonda senin mesasjın oluyo... kaydirigubbakcemile3

bu arada ben evy baby kullnıyorum daha öncede söylemiştim
bırakın pişik yapmayı kızarıklık bile olmadı... üstelik sabah kadar durmasna rağmen bi nemlilik olmuyo...
antibiyotik kullanırken ishal olmuştu bir kez ozaman biraz kızarmıştı... ben sadece akşamdan akşama bepanthen krem sürüyorum..
evy babye telefon açıp reklam parası isteyeceğim... kaydirigubbakcemile3

babystar numune göndermişti...onu denedim... oğlum hiç duramadı içinde... hep ağladı.. ben ondan olduğunu bilemedim tabi...1 saat falan durdu kakasını yapmadığı halde kıpkırmızı olmuştu totişi... krem sürdüm evy baby bağladım hemen geçti...

ben tavsiye ederim memnunum... sadece gece çok durdurğu için sabah biraz ağır kokuyo...kafamçokkarıştı

herkese günaydın

gözdecim kızmazsan eğer kardan adamlı modelini çaldım daibraz. ablam şubatta doğum yapıcak oğlu olucak inşallah ona öriyim diyorum tabi becerebilirsem çok güzel bi model yaaaa bayıldım resmen

kızlar bişey sorucam bezleriniz kaç numara acaba 3 mü yoksa herkes 4e geçti mi ben daha geçmedimde 3 stoklarım vardı onlar bitmedi ama yarım paket kaldı kızım 15 gün önce 6.200gr dı acaba 3te mi kalmalıyım 4e geçmelimiyim yardımcı olurmusunuz

Günaydınlar herkese

kızlar bana da evy baby den numune geldi çok güseldi çok beğendim ama maalesef bulamadım bende huggıes aldım her yeri amerikan ürünü sarmış zorla aldırıyolar insana yaa...büyük markete gitme şansım da olmadı çünkü

mervecim aynen benimkide öyleee tüü tüüü yapıyo bideee yüzü tükürük oluyor :roflol: sanırım oyun sanıyo ya da bişey keşvettiği için çok mutluu bende elimde bez silip duruyorum artık.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…