Doğum yapmış olan anneler buraya....

canancım kırkbin kere maşallahh tosunumuzaaa , yaa işteee benimde ondan canım sıkkın, ege doğduğunda 3800 kg dı şimdi 7150 kg benim kinin kilo alması son 1 ayda bayağı azaldı yaaa sanırım böbrek sorunumuzdan ben doktora sorucam bu durumu yav:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
günaydın annişlerrrr
günaydın Aytencim a.s. tek sen varsın kimseler yok nasılsın?

aytencim günaydın
bişi sorucam sen bebeğine ek mama veriyor musun?ben sadece süt veriyordum ama artık yettiremiyorumne versem diye düşünüyorum

umutcum yaşadıklarını okudum çok üzüldüm, ne denir nasıl konuşulur pek bilemem ama allah bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın sana umarım ömrünün sonuna kadar sevdiklerinle huzurlu ve sağlıklı sevgi dolu bir yaşantın olur.

canım iyiyim çok şükür sen nasılsıni avatrdaki resmin çok güzel

ben de iyiyim canımm teşekkür ederim ilk evlendiğim zamanlar çekilmişti o resmim şimdi şişkoyum ya diyete başladım beni motive etsin diye koydumo resmi eski günlerime özeneyim diye
hihoyyyt

aytencim günaydın
bişi sorucam sen bebeğine ek mama veriyor musun?ben sadece süt veriyordum ama artık yettiremiyorumne versem diye düşünüyorum

canım biz veriyoruzz günde 120 cc civarı bende kendi sütümden 350 cc bıarkıyorum keşke çok olsada mama hiç kullanmasa ama kayınvalidem elma suyu havuç suyunada başladı.

Kızlar bebişim diş çıkarıyo:1shok: nasıl şişmişşşş bebişim alt diş yeriiibenneyaptımki ağzına soğuk bişey deyince ıhhhh diyooo:ecrin_bebek:

Kızlar bebişim diş çıkarıyo:1shok: nasıl şişmişşşş bebişim alt diş yeriiibenneyaptımki ağzına soğuk bişey deyince ıhhhh diyooo:ecrin_bebek:

ah canım benim... kıyamam ben ona...:teselli:
Acaba bizim 20lik dişler gibi mi çıkıyo bu dişler....
eğer öyleyse canım nasıl acıyodur...benneyaptımki
bizimde 1 aydır beyaz beyaz ama daha gelen giden yok...gamyoncuiremsu

peki aytencim hangi mamadan veriyosun?bebelac öneriyo dr.lar genelde

biz milupa aptamil ve milupa comformil kullanıyoruz deryacım ama ne yalan söyliyeyim ben mama verilmesinden yana değilim hiç şu ek gıdalara geçilsin vermiycem mama kimbilir içinde ne var, bana hazır çorba gibi geliyor, hazır çorbayıda hiç sevmem sağlıklı olduğunuda düşünmem zaten ama şimdi mecbur mama veriyoruz.kafamçokkarıştı

ben de 3 ve 4 kullanıyorum canım 4 daha rahat oluyor bence 4 e geç sıkmasın yavruyu.

canım benim de 15 gün önce 6200 dü ama ben 1 aydır 4 numara kullanıyorum...huggies 4 küçük onu alıyorum...primaa 3 küçük geldi değiştirdim...

kıslar bişey sorucam benim paşa eskiden sakin bir bebekti , uykusu gelince ayağımda sallardım uyurdu, şimdi böylee uykusu gelince ne yaparsam yapayım önce beni baya bir uğraştırıyorr, böyle geriniyor kendini geri atıyorrr ıhhhhhhh diyor bağırıyor böyle bağırarak ağlıyor sizlerdede varmı bu durummm zor sakinleştirip uyutuyorum neden acaba yaaa.

işte bende mecburen vericem canım ya çalışmasam sütümü bi şekilde yettiririm ama çalışınca olmuyo çünkü düzenli sağmank gerekiyor ya

canım bizimkide öyle yaptı bir hafta boyunca çok zor uyutuyordum bide tam uyudu derken beş dakka sonra korkup ağlıydu sıçrıyodu resmen..ama ben nazar olduğunu düşünmüştüm sanırım da öle oldu şimdi çok şükür düzeldi yine maşallah

aytencim benim kız da yapıyor her zaman değil ama...önce sarılıp sakinleştiriyorum sonra ayağımda sallıyorum .....ben birazdan çıkacağım eşim beni yemeğe götürecekmiş bakimmm.....yarın benim doğum günüm...ama görümcem kızıyla geliyor bugün...o yüzden duruyu babaannesine bırakamayacağız dışarı çıkmak için...sinir oldum planımız bozuldu....geçen sene de doğum günüm de kayınvalidem hastalanıp biz de yatmıştı...yine evde kamıştık onunla başbaşa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…