- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.821
aslıcım evt en kısa zamnda gönederez demişler ama molfix durdurduk demiş.o yüzden molfixe sinir oldum.bakalım gelecekmi.
deryacı benim ki cuma günü 8 kg.dı maşallh.2900 dogdu ama iyi kilo aldı.birara mam vermişti.1 aydır vermiyorum
kız ayten günaydın....
günaydın annişlerrrr
günaydın Aytencim a.s. tek sen varsın kimseler yok nasılsın?
canım iyiyim çok şükür sen nasılsıni avatrdaki resmin çok güzel
aytencim günaydın
bişi sorucam sen bebeğine ek mama veriyor musun?ben sadece süt veriyordum ama artık yettiremiyorumne versem diye düşünüyorum
Kızlar bebişim diş çıkarıyo:1shok: nasıl şişmişşşş bebişim alt diş yeriiibenneyaptımki ağzına soğuk bişey deyince ıhhhh diyooo:ecrin_bebek:
peki aytencim hangi mamadan veriyosun?bebelac öneriyo dr.lar genelde
kızlar bişey sorucam bezleriniz kaç numara acaba 3 mü yoksa herkes 4e geçti mi ben daha geçmedimde 3 stoklarım vardı onlar bitmedi ama yarım paket kaldı kızım 15 gün önce 6.200gr dı acaba 3te mi kalmalıyım 4e geçmelimiyim yardımcı olurmusunuz
kızlar bişey sorucam bezleriniz kaç numara acaba 3 mü yoksa herkes 4e geçti mi ben daha geçmedimde 3 stoklarım vardı onlar bitmedi ama yarım paket kaldı kızım 15 gün önce 6.200gr dı acaba 3te mi kalmalıyım 4e geçmelimiyim yardımcı olurmusunuz
kıslar bişey sorucam benim paşa eskiden sakin bir bebekti , uykusu gelince ayağımda sallardım uyurdu, şimdi böylee uykusu gelince ne yaparsam yapayım önce beni baya bir uğraştırıyorr, böyle geriniyor kendini geri atıyorrr ıhhhhhhh diyor bağırıyor böyle bağırarak ağlıyor sizlerdede varmı bu durummm zor sakinleştirip uyutuyorum neden acaba yaaa.
deryacım ben göremedim yaaaaasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?