Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkeslere günaydııın..
aytencim ya benimki de aynı.poposunu, karnını falan kaldırıyor.ağlıyor.uyumak istemiyor gibi yapıyor.ama biliyorum uykusu var.debeleniyoruz bir güzel.eeee, sallama devam ediyor.bakıyorum uyumuş.bir de geceleri uzun uykuya geçmeden önce bir kaç uyanıyor.kretalar ya bizi parmaklarında oynatıyorlar..:ecrin_bebek:

aytencim çok uykusu gelince yapıyolar sanırım böyle . denizde aynen öyle
ama ben çözdüm artık deniz max 2,5 - 3 saat uyanık kalıyo gün içinde sonra uykusu geliyo . eğer uykusu varken kucağına alırsan oyun oynarsan falan uyuyamıyo haliyle huysuzlanıyo. ben saati geldimmi hemen alıp odasına götürüyorum yatağına yan olarak yatırıyorum sırtı bana dönük şekilde 2 pış pış yapıyorum hemen gidiyo gözler ... çok uykusunu getirmemek lazım

aa bugün 4 ay olmuşuz..valla na çabuk geçti ya.aslında o günler bana çook uzun gibi gelmişti ama kötü günler unutuluyor.depresyondu, fıtık ameliyatıydı, gaz dı vb.allahım 3 ay geçeçk mi diyordum.geçmiş 4 ay bile olmuş.allah hepimizin bebişleriyle uzun sağlıklı bir ömür versin yarabbiimm.
şimdi bebeğimle o kadar mutluyum ki anlatamam.allah bütün isteyenlere annelik duygusunu tattırsın.şuan benim tüm hayatım,yaşamımın anlamı bebeğim.şuan bebeğime aşığım..aşk onsuz yapamamaktır.ben de kıvanç'ımsız yapamam.allhım ayırmasın....

Kızlar selam...
uykusuzum,yorgunum,mahvoldum yaa gece kızım hiç uyutmuyor,gaz sancıları 2 aydan sonra yine ortaya çıktı,anlamıyorum sebebini önceleri elma suyundan mı diye düşündüm dün vermemiştim ama yine aynı şey.Gece ıkınarak uyanıyor,kaka yapmak ister gibi,gazdan kıvranmalar,ayakları çekmeler,ağlamalar yine başladı off bugün eczaneye gidip,gaz ilacı alacam daha önce nurse harvey kullanmıştık iyi gelmişti,yine aynısındanmı alsam.Böyle olmicak hem çocuk hem ben helak oluyoruz.

aytencim günaydın
bişi sorucam sen bebeğine ek mama veriyor musun?ben sadece süt veriyordum ama artık yettiremiyorumne versem diye düşünüyorum

günaydınnnn:teytey:

deryacm cnm sütüm yetmiyor diye sakın düşünme derim , öyle düşünürsen psikolikman sütün eksilir sütün yetiyordur yetmese drek kilosuna yansır zaten o yuzden ole düşünme cnm
bende bişeyler denetmek istiyorum ama erkenmi diyede düşünüyorum dogrusu bide ilk neyden başlayacagımı bilmiyorum.
:uhm:

Kızlar bebişim diş çıkarıyo:1shok: nasıl şişmişşşş bebişim alt diş yeriiibenneyaptımki ağzına soğuk bişey deyince ıhhhh diyooo:ecrin_bebek:

ay hadi gözün aydın canım ayrıca allah kolaylık versin zor bir dönem bekliyor hepimizi ağlamalar ateş yükselmeleri huysuzluklarr rabbim bebişlerimize güç kuvvet versinn

üşüyomu acaba canım
ayaklarını falan 2-3 kat giydir . biz hala arada kullanıyoruz gaz için sab simpleks çok iyi geliyo canım gerçi deniz çok gazlı diil ama ilaç iyi.
bu arada elma suyu vermiştim geçen 2 çay kaşığı denize ogün çok huysuzluk yapmıştı ben de ondan mı die düşünmüştüm

Günaydın Arkadaşlarr

Gece gaz problemi bir hafta önce bizde de vardı... şimdi gün içinde öğleden sonraları biraz rezene çayı veriyorum... sonrasında bir gaz çıkarmaları var ki sesden kendisi irkiliyor.. :roflol:

Gece yatırmadan önce de biraz rezene çayı veriyorum..Ve pijamasını giydirmeden karnına ılık zeytinyağı ile masaj yapıyorum.. Işığı da karartıyorum.. Zaten masajda daha içi geçiyor.. Sonra da direk yatağına konuyorum ve kendi kendine uyuyor.. Tavsiye ederim..
sonra da Allah a şükür sabaha kadar uyuyor.. Bir tek 3 de mama için mıkırdanıyor onda da gözlerini bile açmıyor... Mamayı yedikten sonra yine yatağında uykuya devam..
:teytey::hooray:

ayva süt yapıyomuşşş
show da ahmet maranki konuşuyo .. 5 kat artar süt hergün 1 tane yiyin diyor ... bunu da deneyelim bakalım ....

en zararısı havuç suyu bence 1-2 çay kaşığı ile başla bence

maşallah kilosu yerinde bence kızım sen şükret haline benim kız 6.500 hala bugün de

maşallah kilosu yerinde bence kızım sen şükret haline benim kız 6.500 hala bugün de

hicrancım ben şükrediyorum daa doğum kilosuna göre yavaş almış gibi sanki değilmi seninki hem kız , kız bebekler daha zayıf olur. benim derdim acaba diyorum böbrektenmi almadı ya da hep kabızlık soruunuz vardı ondanmı almadı.

Benim kızımında 2-3 satte bir uykusu geliyor kucakta uyuyor benimki,illa bende uyuyacak yatağında tek yatmaz.Benle yatacak ben yanından kalktığım 10dk içinde uyanıyor kuş uykusu yani.Böyle olunca 2 saatte bir anca yarım saat uyuyor o kadar.Çoook ağır daldıysa kalktığımı farketmeden birkaç saat uyur

cnmmmmmmmmm milupanın iyi geceler cayından al hemen gazı cıkıyo sende içebilirsin
ek gıdaya gectıysen oda mıgdesını rahatsız etmiş olabılır

deneylenmiş ve onaylanmıştır:lepi:
rezene ve hakiki zeytinyağına bişeyi değişmem valla masaj cok ii geliyor dedıgın gıbıa.s.

bence iyi almış canım... bizimki 4,140 grdı doğduğunda...şimdi 7,300 gr.. 4 ayı geçtik bide...bizimki çok aşırı hareketli ve hiç gündüz uykusu yok... birazda iştahsız.. dr normal bu yüzden dedi... dert etme kilosunu dedi...a.s.

evet rezene çok işe yarıyor... ben yatmadan 10 çay kaşığı veririm... yarısını pufff yapar... yarısını da boğazına kaçırır mecburen yutmak zorunda kalır... o kadarı bile yetiyo... zeytinyağını bebekken yapıyodum şimdi kocaman oldu... kaydirigubbakcemile3 2 aylıkken falan yapıyodum yani...

Günaydın merhabalar hanımlar uzun zamandır giremiyorum grip ile boğuşup duruyorum. Benim kızım artık beni emmekten vaz geçti. Tamamen mamayla besleniyo bide diş çıkartıyoruz sanırım elleri sürekli ağzında kemirip duruyo başı ateş gibi ateşide 37,5 civarında oynayıp duruyo 1 öğünde 90cc mama yerse bi öğünde 60 cc zorla yiyor geceleri emerdi ben hastayım artık onuda yapmıyo. Napcam şaşırdım bide işe gidiyorum bana afakanlar basıyo bunaldım artık iyice herşeyden galiba depresyona giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…