- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.841
herkeslere günaydııın..kıslar bişey sorucam benim paşa eskiden sakin bir bebekti , uykusu gelince ayağımda sallardım uyurdu, şimdi böylee uykusu gelince ne yaparsam yapayım önce beni baya bir uğraştırıyorr, böyle geriniyor kendini geri atıyorrr ıhhhhhhh diyor bağırıyor böyle bağırarak ağlıyor sizlerdede varmı bu durummm zor sakinleştirip uyutuyorum neden acaba yaaa.
aytencim günaydın
bişi sorucam sen bebeğine ek mama veriyor musun?ben sadece süt veriyordum ama artık yettiremiyorumne versem diye düşünüyorum
Kızlar bebişim diş çıkarıyo:1shok: nasıl şişmişşşş bebişim alt diş yeriiibenneyaptımki ağzına soğuk bişey deyince ıhhhh diyooo:ecrin_bebek:
Kızlar selam...
uykusuzum,yorgunum,mahvoldum yaa gece kızım hiç uyutmuyor,gaz sancıları 2 aydan sonra yine ortaya çıktı,anlamıyorum sebebini önceleri elma suyundan mı diye düşündüm dün vermemiştim ama yine aynı şey.Gece ıkınarak uyanıyor,kaka yapmak ister gibi,gazdan kıvranmalar,ayakları çekmeler,ağlamalar yine başladı off bugün eczaneye gidip,gaz ilacı alacam daha önce nurse harvey kullanmıştık iyi gelmişti,yine aynısındanmı alsam.Böyle olmicak hem çocuk hem ben helak oluyoruz.
günaydınnnn:teytey:
deryacm cnm sütüm yetmiyor diye sakın düşünme derim , öyle düşünürsen psikolikman sütün eksilir sütün yetiyordur yetmese drek kilosuna yansır zaten o yuzden ole düşünme cnm
bende bişeyler denetmek istiyorum ama erkenmi diyede düşünüyorum dogrusu bide ilk neyden başlayacagımı bilmiyorum.
:uhm:
canancım kırkbin kere maşallahh tosunumuzaaa , yaa işteee benimde ondan canım sıkkın, ege doğduğunda 3800 kg dı şimdi 7150 kg benim kinin kilo alması son 1 ayda bayağı azaldı yaaa sanırım böbrek sorunumuzdan ben doktora sorucam bu durumu yav:ecrin_bebek:
maşallah kilosu yerinde bence kızım sen şükret haline benim kız 6.500 hala bugün de
Kızlar selam...
uykusuzum,yorgunum,mahvoldum yaa gece kızım hiç uyutmuyor,gaz sancıları 2 aydan sonra yine ortaya çıktı,anlamıyorum sebebini önceleri elma suyundan mı diye düşündüm dün vermemiştim ama yine aynı şey.Gece ıkınarak uyanıyor,kaka yapmak ister gibi,gazdan kıvranmalar,ayakları çekmeler,ağlamalar yine başladı off bugün eczaneye gidip,gaz ilacı alacam daha önce nurse harvey kullanmıştık iyi gelmişti,yine aynısındanmı alsam.Böyle olmicak hem çocuk hem ben helak oluyoruz.
Günaydın Arkadaşlarr
Gece gaz problemi bir hafta önce bizde de vardı... şimdi gün içinde öğleden sonraları biraz rezene çayı veriyorum... sonrasında bir gaz çıkarmaları var ki sesden kendisi irkiliyor.. :roflol:
Gece yatırmadan önce de biraz rezene çayı veriyorum..Ve pijamasını giydirmeden karnına ılık zeytinyağı ile masaj yapıyorum.. Işığı da karartıyorum.. Zaten masajda daha içi geçiyor.. Sonra da direk yatağına konuyorum ve kendi kendine uyuyor.. Tavsiye ederim..
sonra da Allah a şükür sabaha kadar uyuyor.. Bir tek 3 de mama için mıkırdanıyor onda da gözlerini bile açmıyor... Mamayı yedikten sonra yine yatağında uykuya devam..
:teytey::hooray:
hicrancım ben şükrediyorum daa doğum kilosuna göre yavaş almış gibi sanki değilmi seninki hem kız , kız bebekler daha zayıf olur. benim derdim acaba diyorum böbrektenmi almadı ya da hep kabızlık soruunuz vardı ondanmı almadı.
Günaydın Arkadaşlarr
Gece gaz problemi bir hafta önce bizde de vardı... şimdi gün içinde öğleden sonraları biraz rezene çayı veriyorum... sonrasında bir gaz çıkarmaları var ki sesden kendisi irkiliyor.. :roflol:
Gece yatırmadan önce de biraz rezene çayı veriyorum..Ve pijamasını giydirmeden karnına ılık zeytinyağı ile masaj yapıyorum.. Işığı da karartıyorum.. Zaten masajda daha içi geçiyor.. Sonra da direk yatağına konuyorum ve kendi kendine uyuyor.. Tavsiye ederim..
sonra da Allah a şükür sabaha kadar uyuyor.. Bir tek 3 de mama için mıkırdanıyor onda da gözlerini bile açmıyor... Mamayı yedikten sonra yine yatağında uykuya devam..
:teytey::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?