Doğum yapmış olan anneler buraya....

heee öylemi doktor hareketli olduğu içinmi dedi bizmkininde iştahı çok değil ilk 2 ay çok iyi idi iştahı sonraa kapandı yavrumun iştahıı ahhh ahhhh ben yanında değilim gündüzleri acaba bana kızıyomudur üzülüyomudurr.

Neresindensin Ankaranınyerimseniben

Bende mail attım şimdi.Canbebe alıcam :dilcikar:

emelcim hani o verdiğin link varya ben de yükledim.hani resim düzeltme programı ne güzelmiş öle.şidi bir teşekkürü hakketin heeee

canım geçmiş olsun üzme kendiniii bak bende çalışıyorummm, her can sıkıntısında üzüntüde depresyona girmeyelim yavvv geçecek bugünlerdee allah sağlık versin yeterki hem merak etme benimkide seninki gibi yiyor ama napalım yiyolar en azından, bende neler yaşıyorum belki biliyosundur ama napalım hayat bu böyle sağlığıda var hastalığıdaa.s.

beni istirahete aldılar dinlen çok yoruldun.teşekür etmekten parmakların ağrıdı dediler.1 gün raporluyum.hehehehehheheeee)) (rep olayı var ya o işte)

sana bu konuda katılıyorum tanger.bende hiç bi ek gıdaya geçmedim.5.-6. aya kadarda anne sütünden başka bişey vermiycem.sütüm şuanda yetiyo benim.yetmese belki düşünürdüm.şuanda sütüm varken erken gibi geliyo banada.onları ileride nasıl olsa yiyecekler.anne sütü ömürleri boyunca bidaha hiç içemiyecekleri bişey.damak zevki gelişsin diye düşünüyo insan ama zaten annenin yediğine göre sütün tadıda değişiyo.ordan ağız tatlarıda değişio.anne sütü yettiği sürece (6 aylık olasıya kadar)başka bişey vermicem bende.
maibeyaz,canım sanada teşekkür ederimŞeniz.dün plates için gönderdiğin mesajı aldım.teşekkür içinde bi rep gönderiyom şimdi.kaydirigubbakcemile5

aşk olsun insan bi maşallah der... küstüm size.. klava:
bu da benim oğluşum resim bahçesi...alıntı yapmayın sileceğim...a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

stokları eritemen gerek tabii önce ama 4 e geçmen lazım mecburen sıkarsın çocuğu hemen geç bezler bitince 4 numaraya

ya gül valla kaç gecedir bende öyleyim.hiç uyumadan sabahlıyorum.ben daha meyve suyu da vermiyorum.niye oluyo anlamadım.allahtan kociş izindede sabahları dinlendiriyo beni.yoksa halim harap olurdu

canım yaaa allah kolaylık versin bizim kızda uyumuyor huysuzluk ediyor ama kucakta olmak istiyor uyumak istemiyor zilli dengesi değişti gece geç yatıp sabah geç kalkıyorr

bende dün itibari ile bezde 4 numaraya geçtim prima kullanıyodum almamaya karar vermiştik artık evy baby alacaktım ama onu da bulamayınca huggıes aldım napalım

Herkese Merhabalarr...
Bugun yıne yuruyusumu yaptım erkenden.. ohhh mıs gıbı havayı cektım ıcıme :))
kahvaltımı da yaptım gelınce -, evde de temızlık var bugun annemdeyım sımdı benımkı uyuyor uyansın eve gecıcem benımde yapacagım bır kac ıs var.. bazı dolaplar cekmeceler duzelecek..

Bu arada Ayten bebısın debelendıgını zor uyudugun fılan yazmıssın benımkıde oyle sanırım buydukce oyle yapmaya basladılar.. kendın gerıye atmalar, ıkınmalar aah uuhh fılan keratalar muhalefet olmaya basladılar sımdıden buyuyorlar ıste.. :))

Ayrıca bugun Ahmet Marankı yı dınledık show da bı suru faydalı bılgıler saydı bunların arasında anne sutu ıcın ayva yenmesıde vardı.. hergun ayva yemek anne sutunu 5 kat arttırırmıssss ama buyk ayvalardan degıl kucuklerınden oalacakmıs yanı mumkun oldugu kadar hormonsuz olanlardann bilginize..ayvayıda cok severım zaten yıyeyım bakayım bol bol sutun fazlasından zarar gelmez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…