- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.861
bence iyi almış canım... bizimki 4,140 grdı doğduğunda...şimdi 7,300 gr.. 4 ayı geçtik bide...bizimki çok aşırı hareketli ve hiç gündüz uykusu yok... birazda iştahsız.. dr normal bu yüzden dedi... dert etme kilosunu dedi...a.s.
sıcak karşılamanız için yeniden teşekkür ederim. aspirin26 ve gözde0120 ile aynı gün anne olmuşum bende. kendimden bahsedeyim biraz. 28 yaşındayım.matematik öğretmeniyim. kırşehirliyim, ankara da oturuyorum. Erdem ilk bebeğim. şimdilik bu kadar yeterli herhalde. sizleri az da olsa tanıyorum fakat yinede daha iyi tanımak isterim.
aslıcım bana da bez numunesi gönderilmiyor diye mail atmışlar
vayy yalancılar vay :mymeka: ben mail atıp bu yalanlarını yüzlerine vurdum tabii delikafadulden
herhalde aşırı talep oldu bizden kaydirigubbakcemile3
emelcim hani o verdiğin link varya ben de yükledim.hani resim düzeltme programı ne güzelmiş öle.şidi bir teşekkürü hakketin heeee
Günaydın merhabalar hanımlar uzun zamandır giremiyorum grip ile boğuşup duruyorum. Benim kızım artık beni emmekten vaz geçti. Tamamen mamayla besleniyo bide diş çıkartıyoruz sanırım elleri sürekli ağzında kemirip duruyo başı ateş gibi ateşide 37,5 civarında oynayıp duruyo 1 öğünde 90cc mama yerse bi öğünde 60 cc zorla yiyor geceleri emerdi ben hastayım artık onuda yapmıyo. Napcam şaşırdım bide işe gidiyorum bana afakanlar basıyo bunaldım artık iyice herşeyden galiba depresyona giriyorum.
sana bu konuda katılıyorum tanger.bende hiç bi ek gıdaya geçmedim.5.-6. aya kadarda anne sütünden başka bişey vermiycem.sütüm şuanda yetiyo benim.yetmese belki düşünürdüm.şuanda sütüm varken erken gibi geliyo banada.onları ileride nasıl olsa yiyecekler.anne sütü ömürleri boyunca bidaha hiç içemiyecekleri bişey.damak zevki gelişsin diye düşünüyo insan ama zaten annenin yediğine göre sütün tadıda değişiyo.ordan ağız tatlarıda değişio.anne sütü yettiği sürece (6 aylık olasıya kadar)başka bişey vermicem bende.canım benım drumda bana çorba ver yogurt ver dei ben sadece havuçsuyu ve elma veriyorum oda arada bide sadece sqabah 1 çay kasıgı pekmez dr kalsa çorbalara başlamıştık ama düzenli emiyo bebişim erken gelıyo bana yaa
kızlar bişey sorucam bezleriniz kaç numara acaba 3 mü yoksa herkes 4e geçti mi ben daha geçmedimde 3 stoklarım vardı onlar bitmedi ama yarım paket kaldı kızım 15 gün önce 6.200gr dı acaba 3te mi kalmalıyım 4e geçmelimiyim yardımcı olurmusunuz
maibeyaz bu da benim oğluşum resim bahçesi...alıntı yapmayın sileceğim...a.s.:nazar::nazar:[/QUOTE .!.:maşallah ya.çok tatlıııııııııı.yerim ben bunların hepsinide yaffff cokacimcoook
ya gül valla kaç gecedir bende öyleyim.hiç uyumadan sabahlıyorum.ben daha meyve suyu da vermiyorum.niye oluyo anlamadım.allahtan kociş izindede sabahları dinlendiriyo beni.yoksa halim harap olurduKızlar selam...
uykusuzum,yorgunum,mahvoldum yaa gece kızım hiç uyutmuyor,gaz sancıları 2 aydan sonra yine ortaya çıktı,anlamıyorum sebebini önceleri elma suyundan mı diye düşündüm dün vermemiştim ama yine aynı şey.Gece ıkınarak uyanıyor,kaka yapmak ister gibi,gazdan kıvranmalar,ayakları çekmeler,ağlamalar yine başladı off bugün eczaneye gidip,gaz ilacı alacam daha önce nurse harvey kullanmıştık iyi gelmişti,yine aynısındanmı alsam.Böyle olmicak hem çocuk hem ben helak oluyoruz.
Kızlar selam...
uykusuzum,yorgunum,mahvoldum yaa gece kızım hiç uyutmuyor,gaz sancıları 2 aydan sonra yine ortaya çıktı,anlamıyorum sebebini önceleri elma suyundan mı diye düşündüm dün vermemiştim ama yine aynı şey.Gece ıkınarak uyanıyor,kaka yapmak ister gibi,gazdan kıvranmalar,ayakları çekmeler,ağlamalar yine başladı off bugün eczaneye gidip,gaz ilacı alacam daha önce nurse harvey kullanmıştık iyi gelmişti,yine aynısındanmı alsam.Böyle olmicak hem çocuk hem ben helak oluyoruz.
ayva süt yapıyomuşşş
show da ahmet maranki konuşuyo .. 5 kat artar süt hergün 1 tane yiyin diyor ... bunu da deneyelim bakalım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?