Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar daha önce de söylemiştim şimdi de söylüyorum...
benim oğlum gündüz hiç uyumaz zaten... geceleride uyumazdı bi aralar... meğer idrar yollarında enfeksiyon varmış... geçti şimdi rahat rahat uyuyo geceleri.. gündüzleri hala yok...
diyeceğim doktora götürüp bi kontrol ettirin olmazsa... Allah korusun belki başka derdi vardır kuzucukların... a.s.

:roflol::roflol: ANNEMDE BENİ ARADI ŞİMDİ TV SEYRETMİŞ AYVA AL YE DİYORRRR GİTTİ BENİM SÜT GİTTİ GERİ GELMEZZZZZZZZZZZZZZsenağlama

kız öyle deme... emziriyomusun hala...emzirmeyi bırakma... bebek emdikçe azar azar süt gelirmiş... hatta süt nine var ya... annesi olmayan bebekleri anaanne veya babaanne emzirir.. işte kadınların öyle bi özellikleri varmış... emzirdikçe süt inermiş... sen herşeyi dene ve sık sık emzir... gelir o sen yürekten iste... a.s.

ben picassa yı daha önceden kullanmaya başlamıştım ama fazla uğraşamadım açıkçaı bide web albümü deen bişii varr resimleri saklayabiliyorsunnn ve istediklerine albümü görebilmesi için izin verebiliyorsunnn

benim pek ümidim kalmadı ama yinede yicemm zaten severiim yerdim ama şimdi hergün yiyeceğim hatta şuan tabak önümde dilimlenmiş ve yiyorumm:roflol::roflol:

valla şuan sağıyorum ancak emmiyor çığlık çığlıa ağlıyor istemiyor göğsümü gece uykuluyken deniyorum emzirmeyi sadece oda 5 dk ara ara çekip bırakıyor sağdığımda da 40 cc ancak çıkıyorr artıkk kaç gündür artmadı ama azalmadıda 40 cc fix çıkıyorrr

ben huggies almıştım daha bitmedi 3 numara çok az kaldı hemen bitse bari bacakları hafif kızarmış evybaby alcam bende

kızlar size konumuzla alakası olmayan biraz da özel bi soru soracağım...ama lütfen cevaplayın...
aranızda hiç spiral veya implant taktıran var mı...
derya bu implantı eczaneden alıyomuşuz...fiyatı ne kadar biliyo musun... kusura bakma bütün eczane sorularını da sana soruyorum... a.s.

ben markete gicemmm kızada önlük alıcam 3-5 tane gün içinde değişiyoruz salyasından yetiştiremiyorum resmenn e çamaşırda hergün ykanmıyorrr minicik şeylerr makinayı ancak doduruyoruz allahtan kıyafetlerimiz bolda haftada 1 açıyoruz makinayı

Cansu maşaAllah Bora'ya Şeniz

Gülsüm ; benim dr.um kesinlikle spiral önermiyorum dedi, ben de istemiyordum korkuyordum da gerçi..yerimseniben

Arzu canbebe el değiştirmiş ben de okumuştum da yabancı firma mı olmuş yani fisfisfis
biz de 4 numara kuıllanıyoruz bi süredir.. tam oluyor ..

3 gün önce filan doktora gittik kontrole..6,500 gr,62 cm çıktı..bugün sağlık ocağına götürdük..6,900 gr,64 cm çıktı..fesupanallahhhhh..maşşallah kızıma tabii

Kınalı kuzum kaydirigubbakcemile3
Büyüdün de adam mı oldun
Yanağı pembem,dudagı kirazım
İyi ki doğdun
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…