- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.881
:roflol::roflol: ANNEMDE BENİ ARADI ŞİMDİ TV SEYRETMİŞ AYVA AL YE DİYORRRR GİTTİ BENİM SÜT GİTTİ GERİ GELMEZZZZZZZZZZZZZZsenağlama
aşk olsun insan bi maşallah der... küstüm size..klava:
bu da benim oğluşum resim bahçesi...alıntı yapmayın sileceğim...a.s.
Picasa 3: Free download from Google
aytencim bu siteden indiryorsun programı..ben çok beğendim.isteğin resmi kesiyorsun, düzeltebiliyorsun.değişik tarzlar yapabiliyosun. kolay gelsin.ben dün gece benimkileri uyutum programı çözmek için uğraştım.öğrendim yapmasını sonunda.
maşallah çok tatlı bişii olmuşşş canımmm
Herkese Merhabalarr...
Bugun yıne yuruyusumu yaptım erkenden.. ohhh mıs gıbı havayı cektım ıcıme :))
kahvaltımı da yaptım gelınce -, evde de temızlık var bugun annemdeyım sımdı benımkı uyuyor uyansın eve gecıcem benımde yapacagım bır kac ıs var.. bazı dolaplar cekmeceler duzelecek..
Bu arada Ayten bebısın debelendıgını zor uyudugun fılan yazmıssın benımkıde oyle sanırım buydukce oyle yapmaya basladılar.. kendın gerıye atmalar, ıkınmalar aah uuhh fılan keratalar muhalefet olmaya basladılar sımdıden buyuyorlar ıste.. :))
Ayrıca bugun Ahmet Marankı yı dınledık show da bı suru faydalı bılgıler saydı bunların arasında anne sutu ıcın ayva yenmesıde vardı.. hergun ayva yemek anne sutunu 5 kat arttırırmıssss ama buyk ayvalardan degıl kucuklerınden oalacakmıs yanı mumkun oldugu kadar hormonsuz olanlardann bilginize..ayvayıda cok severım zaten yıyeyım bakayım bol bol sutun fazlasından zarar gelmez :))
kız öyle deme... emziriyomusun hala...emzirmeyi bırakma... bebek emdikçe azar azar süt gelirmiş... hatta süt nine var ya... annesi olmayan bebekleri anaanne veya babaanne emzirir.. işte kadınların öyle bi özellikleri varmış... emzirdikçe süt inermiş... sen herşeyi dene ve sık sık emzir... gelir o sen yürekten iste... a.s.
sağol canım... a.s.
seninkininde tişörtlerine hastayım... :icecream:
Bende oğluşumun resmini ekliyim modaya bizde uyalım kaydirigubbakcemile5
Sabah çekilmiş resmi..
canım çok tatlıymış allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?