- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.921
Cansu maşaAllah Bora'ya Şeniz
Gülsüm ; benim dr.um kesinlikle spiral önermiyorum dedi, ben de istemiyordum korkuyordum da gerçi..yerimseniben
Arzu canbebe el değiştirmiş ben de okumuştum da yabancı firma mı olmuş yani fisfisfis
biz de 4 numara kuıllanıyoruz bi süredir.. tam oluyor ..
Günaydın merhabalar hanımlar uzun zamandır giremiyorum grip ile boğuşup duruyorum. Benim kızım artık beni emmekten vaz geçti. Tamamen mamayla besleniyo bide diş çıkartıyoruz sanırım elleri sürekli ağzında kemirip duruyo başı ateş gibi ateşide 37,5 civarında oynayıp duruyo 1 öğünde 90cc mama yerse bi öğünde 60 cc zorla yiyor geceleri emerdi ben hastayım artık onuda yapmıyo. Napcam şaşırdım bide işe gidiyorum bana afakanlar basıyo bunaldım artık iyice herşeyden galiba depresyona giriyorum.
Evet canım ferro sanol.8 Damla basla demıstı saglık ocagı.Dunkı gıttıgımız doktor 1 hafta kes sonra 4 damla ıle basla dedı.Oyle yapıcam bende.
Kader arkadasım...:a015:Bizde aynı durumdayız.Kusmadıgı zamanlardada tükürük atıyor ıslanıyoruz...Suan butun evın peteklerının ustunde çamasır var ve sırf bu yuzden ev bıle ısınmıyor:bbo:
sagol canım allah razı olsun..a.s.
yok bazen 3 saat falan almıyom.doluyor.bi de üstüne kaka yapınca artık çekmiyor.primanın 4+ sını kullanıyorum.herhalde küçük geliyor.aynısının huggies denedim. o daha büyük ve daha güzel sarıyor.ancak elimde 7 paket prima var.önceden depo etmiştim.indirme girdiği zamn migrostan.gerci ben değil görümcem çook meraklı saolsun o almıştı.indirm günlerini takip ediyor.
ama en yakın zamnda türk mallarını kullanmaya başlayacağım.evy baby mesaj attım.numune göndereceğiz diye cevap vermişler.beğenirsem onu alıcam.ya da can bebeyi.
sağol canım... ben de korkuyorum... o yüzden implant düşünüyorum ama onun hakkındada pek bilgim yok...
ahh canım yaz olsa en azından sabah asılan çamaşır akşama kadar kururdu ne güzel benneyaptımki depresyona girersem sırf bu yüzden vallahi -tatlicadiarzu-
ek gıdaya geçince bizimkiler hala kusarsa işte o zaman yandık, daha kıvamlı ve kokulu olur kusmukları ıyy senağlama
implant duymadım ben de ..
spiral olduğu halde hamile kalan biçok tanığım var, bir de kayıp yer değiştirip başka organlara saplananına da duymuştum Allah korusun.. bu yüzden sanıırım kesinlikle taktırma diye uyardı benim dr...gerçi memnun olanlar da vardır mutlaka ama.. bırakalım biraz da kocalar korunsun artık kaydirigubbakcemile
doktor neden spıral önermedı acaba??ama ımplantda nıhayetınde hormon deilmi...kendı adıma ben bu hormon işlerinden korktugum kadar az şeyden korkarım..başka hiçbişiye benzemıyo..dogumkontrol hapı desen facıa bence...drun senı en ıyı tanıyandır..ama ben drumdan farklı bi tepkı gelmedıkce spıral ıstıyorum..ama bayıltıp taktırıcam..cunkı zaten takılırken bayılıcakmışcasına canım yanmıştıki..herkezın bunyesı farklıdır ama...........
yok kıss merak etme büyüünce kusmazlar vallaa yaz gelse dimi süper olurrr bi badi tamam evde sere serpe emeklerler hemen gelse bari yazz:sm_cool:
ahh canım yaz olsa en azından sabah asılan çamaşır akşama kadar kururdu ne güzel benneyaptımki depresyona girersem sırf bu yüzden vallahi -tatlicadiarzu-
ek gıdaya geçince bizimkiler hala kusarsa işte o zaman yandık, daha kıvamlı ve kokulu olur kusmukları ıyy senağlama
huggies 4ün 72lik eko paketi var, baya ucuza geliyor aklınızda olsun
doktor neden spıral önermedı acaba??ama ımplantda nıhayetınde hormon deilmi...kendı adıma ben bu hormon işlerinden korktugum kadar az şeyden korkarım..başka hiçbişiye benzemıyo..dogumkontrol hapı desen facıa bence...drun senı en ıyı tanıyandır..ama ben drumdan farklı bi tepkı gelmedıkce spıral ıstıyorum..ama bayıltıp taktırıcam..cunkı zaten takılırken bayılıcakmışcasına canım yanmıştıki..herkezın bunyesı farklıdır ama...........
İpekcım bızde şok magazından almıstık 72 lısını 16.90 ytl ıdı.Ama bugun bır arkadas yazmıs mıgrosta 11 ytlmıs sanırım..
Ah mervecım bende yazı iple çekıyorum ama bu seferde emınım yedıklerı bazı seylerı begenmeyıp onları kuscaklar atcaklar agızlarından.Hatta mamaya gecınce alınan koca onlıukler var ya bu seferde onlardan takcaz.Yanı bıze onlukten kurtulus yok:bboun doktora gıderken cıtcıtlı bodysıne kadar komple tertemız gıydırdım,Daha doktora varmadan butun ustu bası (onluk olmasına ragmen batmıstı)oyetmıyormus gıbı benım ustumede kustu sıyah pantalonuma..Öbek öbek lekelerle gıttık doktora..kafamçokkarıştı
Aynen walla dün doktora giyinip çıktık önce altını kirletti sonra koluna kustu muayene olurken doktorun masasına üstünü giydirincede benim üstüme ve kendi üstüne kustu ama çok alıştık kusmuklu hayata..Kusmazsa ne yapacağız ne yıkacağız acayip afallarımhihoyyyt
Tansaş da indirimliymiş. .dün eşim 3 paket almış.. 10.90tl ymiş.. bir paketin yanında da iki tane ıslak mendil varmış..ay hemen bakarım o zaman, cok iyiymiş. bzaen 3lü mendil de hediyeli oluyor, işte o zaman super olur :))
Onun için bende yaşadıklarımıza cok uzulmemeye calısıyorum bu aralar..Bu yazıyıda okuyunca Allaha bınlerce kez sukur dıyorum bıze hem saglıklı bır evlat verdıgı ıcın hemde anne olmak kadar özel bır duyguyu tattırdıgı ıcın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?