Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol canım... ben de korkuyorum... o yüzden implant düşünüyorum ama onun hakkındada pek bilgim yok...

geçmiş olsun..ama zaten moral düşükken insanın immulin yani bağışıklık sistemide zayıflarmış..depresif halleri ben iyi bilirim..kendi adıma yeşillik yerler,denizkıyıları bana cok iyi gelir..önce bi nefes almak için kendıne fırsat yaratmaya çalış bence..benımkıde nerdeyse tamamen mama alıyo..gece emzırmeme ragmen yınede aç kalıyo..takma.napalım..hiç anne sütü almamamış ve sağlıklı biçok bebek var..enazından senden gereklı antıkorları aldı....herşeyin başı moral..ben nekadar iyi hissediyosam yavruyada okadar iyi bakabılıyorum..eşinle dertleş bence senın aklına gelmeyenama onun yapabılecegı kendını ıyı hıssetmenı sağlıcak bişiler mutlaka vardıra.s.

ahh canım yaz olsa en azından sabah asılan çamaşır akşama kadar kururdu ne güzel benneyaptımki depresyona girersem sırf bu yüzden vallahi -tatlicadiarzu-
ek gıdaya geçince bizimkiler hala kusarsa işte o zaman yandık, daha kıvamlı ve kokulu olur kusmukları ıyy
senağlama

huggies 4ün 72lik eko paketi var, baya ucuza geliyor aklınızda olsun

sağol canım... ben de korkuyorum... o yüzden implant düşünüyorum ama onun hakkındada pek bilgim yok...

implant duymadım ben de ..
spiral olduğu halde hamile kalan biçok tanığım var, bir de kayıp yer değiştirip başka organlara saplananına da duymuştum Allah korusun.. bu yüzden sanıırım kesinlikle taktırma diye uyardı benim dr...gerçi memnun olanlar da vardır mutlaka ama.. bırakalım biraz da kocalar korunsun artık kaydirigubbakcemile

doktor neden spıral önermedı acaba??ama ımplantda nıhayetınde hormon deilmi...kendı adıma ben bu hormon işlerinden korktugum kadar az şeyden korkarım..başka hiçbişiye benzemıyo..dogumkontrol hapı desen facıa bence...drun senı en ıyı tanıyandır..ama ben drumdan farklı bi tepkı gelmedıkce spıral ıstıyorum..ama bayıltıp taktırıcam..cunkı zaten takılırken bayılıcakmışcasına canım yanmıştıki..herkezın bunyesı farklıdır ama...........

yok kıss merak etme büyüünce kusmazlar vallaa yaz gelse dimi süper olurrr bi badi tamam evde sere serpe emeklerler hemen gelse bari yazz:sm_cool:

evet hormon ama yüzde 99.6 koruyormuş ve süte hiç bir zararı yokmuş...
spiralde idrar yolu enfeksiyonu geçirenlere takılmıyormuş...
evet biraz da eşlerimiz korunsun ama herseferinde takmama şansını deniyo... kaydirigubbakcemile3tabi ben kesinlikle olmaz diyorum... sevmiyo.. ve onunda patlayıpta hamile bırakma ihtimali varmış.. onunla hamile kalanlarda var...

yok kıss merak etme büyüünce kusmazlar vallaa yaz gelse dimi süper olurrr bi badi tamam evde sere serpe emeklerler hemen gelse bari yazz:sm_cool:

bizim ev sobalı olunca soyuyorum ben sadece zıbınla duruyo... çok seviyo çıplak durmayı...kaydirigubbakcemile3

Ah mervecım bende yazı iple çekıyorum ama bu seferde emınım yedıklerı bazı seylerı begenmeyıp onları kuscaklar atcaklar agızlarından.Hatta mamaya gecınce alınan koca onlıukler var ya bu seferde onlardan takcaz.Yanı bıze onlukten kurtulus yok:bboun doktora gıderken cıtcıtlı bodysıne kadar komple tertemız gıydırdım,Daha doktora varmadan butun ustu bası (onluk olmasına ragmen batmıstı)oyetmıyormus gıbı benım ustumede kustu sıyah pantalonuma..Öbek öbek lekelerle gıttık doktora..kafamçokkarıştı

huggies 4ün 72lik eko paketi var, baya ucuza geliyor aklınızda olsun

İpekcım bızde şok magazından almıstık 72 lısını 16.90 ytl ıdı.Ama bugun bır arkadas yazmıs mıgrosta 11 ytlmıs sanırım..

dr. kesinlikle spiral takmam başka birine de taktırma deyince korktum herhalde sormadım neden diye , ama olumsuz biçok şey duymuştum hakkında.. memnun olan da vardır tabii..
hormon da kullanma ikinci bebek isterken hamile kalma zamanın uzayabilirmiş ki ben 1 yıl kadar kullanmıştım bu yüzden 1 yıl da olmadı bebiş istememe rağmen ..
eşlere düşüyo iş, gülsüm o patlayacaksa zaten bebeğin kaderi dünyaya gelmekmiş denir herhalde yaa nasıl patlar ki :1shok: yüzde bir falan oluyodur herhalde

duygucum çok güzelmiş ağlattın beni ya
Allahım binlerce kez şükürler olsun bize bu güzel duyguyu yaşamayı nasip ettiği için..
ara ara aklıma geliyo benim de ağlıyorum ya bana bişey olursa bebeğime ne olur diye.. senağlama

Duygu çok güzel bir yazı.. içim parçalandı.. Allah kimseyi böyle bir durumda bırakmasın inşallahh senağlamasenağlama

Hayat belki de en çok ihtiyacın olan kişiyi ‘’anneni’’ Ne kadar doğru... bebişlerimizin en çok bize ihtiyaçları var.. Baba da bir yere kadar anne çok farklı.. Bu yüzden önce bizler sağlığımıza psikolojimize çok dikkat edip özen göstereceğiz ki bize ihtiyacı olan yavrularımızın her zaman yanlarında hazır olalım.. :teselli:

İpekcım bızde şok magazından almıstık 72 lısını 16.90 ytl ıdı.Ama bugun bır arkadas yazmıs mıgrosta 11 ytlmıs sanırım..

ay hemen bakarım o zaman, cok iyiymiş. bzaen 3lü mendil de hediyeli oluyor, işte o zaman super olur :))

Onun için bende yaşadıklarımıza cok uzulmemeye calısıyorum bu aralar..Bu yazıyıda okuyunca Allaha bınlerce kez sukur dıyorum bıze hem saglıklı bır evlat verdıgı ıcın hemde anne olmak kadar özel bır duyguyu tattırdıgı ıcın...

hepiniz acıklı diince okuyamadım ben yazıyı. bazen cok etkileniyorum, gormezlikten geliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…