- 23 Aralık 2008
- 33
- 0
- 286
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.941
Tansaş da indirimliymiş. .dün eşim 3 paket almış.. 10.90tl ymiş.. bir paketin yanında da iki tane ıslak mendil varmış..
Tansaş da indirimliymiş. .dün eşim 3 paket almış.. 10.90tl ymiş.. bir paketin yanında da iki tane ıslak mendil varmış..
hepiniz acıklı diince okuyamadım ben yazıyı. bazen cok etkileniyorum, gormezlikten geliyorum..
aytencim senin için deniz paşanın müstehcen fotolarından
şimdi yıkadım da çektim taze taze.....
silindi
mersü şekerim her seferinde beklerim tamamıııııııı gamyoncuiremsu
huggies mi yoksa bütün markalar mı acaba cansucum ?
ben dün migrostan aldım huggies 62 li paket 4 numara 11 milyon indirime girmişşş hatta şimdi çıkıp 2 paket daha alacağım :)
ben dün migrostan aldım huggies 62 li paket 4 numara 11 milyon indirime girmişşş hatta şimdi çıkıp 2 paket daha alacağım :)
Gözdecım 4+ da genelde 64 tane oluyordu.4 numara 72 lı oluyordu.Senın aldıgın 4+ mı ?
ipek çok güzelmiş oku sen de
senin bebişin kız mı erkek mi ve kaç aylık ?
senile tanışmadık sanırım, ya da ben görmemişim.
Huggies in 4 numara 48 lisinin yanında 2 adet te ıslak mendili ve 4+ ın 42 lisi 10.90
72 li olanların fiyatını da 26 liraya çıkarmışlar.. O yüzden eşime çok ucuz gelmiş bunları almış..
Zaten iki mendil 10 lira dedi.. Ve kaçırmadım aldım diyor.. -tatlicadiarzu- Adam eve bez taşımaktan bezdi zaten laelaelaelaelae kendince ekonomi yapmış bol bol alarak :roflol:
Şimdi eczaneye gittim ve gaz sancısı için sancıson diye bir damla aldım,gazlı geceler geri geldi off off inşallah fayda eder.
Bir de burdakiler teyzemler falan kızının dişetleri kaşınıyor ondan huzursuz dediler bir de diş eti jeli aldım calgel diye bişey bakalım onu süreceğim.
Yaa bunların üstüne,devit veriyorum bir de ferro sanol yazmışsınız- ben demir ilacına başlamadım henüz
birsürü şey çocuğa fazla gelmez mi??4 aylık daha[/B]
Huggies in 4 numara 48 lisinin yanında 2 adet te ıslak mendili ve 4+ ın 42 lisi 10.90
72 li olanların fiyatını da 26 liraya çıkarmışlar.. O yüzden eşime çok ucuz gelmiş bunları almış..
Zaten iki mendil 10 lira dedi.. Ve kaçırmadım aldım diyor.. Adam eve bez taşımaktan bezdi zaten kendince ekonomi yapmış bol bol alarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?