Doğum yapmış olan anneler buraya....

betül kız sesin çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

hepiniz acıklı diince okuyamadım ben yazıyı. bazen cok etkileniyorum, gormezlikten geliyorum..

ipek çok güzelmiş oku sen de kaydirigubbakcemile5
senin bebişin kız mı erkek mi ve kaç aylık ?
senile tanışmadık sanırım, ya da ben görmemişim. şutarafagitti

ben dün migrostan aldım huggies 62 li paket 4 numara 11 milyon indirime girmişşş hatta şimdi çıkıp 2 paket daha alacağım :)

huggies mi yoksa bütün markalar mı acaba cansucum ?

Huggies in 4 numara 48 lisinin yanında 2 adet te ıslak mendili ve 4+ ın 42 lisi 10.90
72 li olanların fiyatını da 26 liraya çıkarmışlar.. O yüzden eşime çok ucuz gelmiş bunları almış..
Zaten iki mendil 10 lira dedi.. Ve kaçırmadım aldım diyor.. -tatlicadiarzu- Adam eve bez taşımaktan bezdi zaten laelaelaelaelae kendince ekonomi yapmış bol bol alarak :roflol:

Şimdi eczaneye gittim ve gaz sancısı için sancıson diye bir damla aldım,gazlı geceler geri geldi off off inşallah fayda eder.
Bir de burdakiler teyzemler falan kızının dişetleri kaşınıyor ondan huzursuz dediler bir de diş eti jeli aldım calgel diye bişey bakalım onu süreceğim.
Yaa bunların üstüne,devit veriyorum bir de ferro sanol yazmışsınız- ben demir ilacına başlamadım henüz
birsürü şey çocuğa fazla gelmez mi??4 aylık daha
[/B]

ipek çok güzelmiş oku sen de
senin bebişin kız mı erkek mi ve kaç aylık ?
senile tanışmadık sanırım, ya da ben görmemişim.

16 aylık kızım var benim de, bebişimin ismi Işıl.
siteyi tam çozemedim 2-3 haftadır takılıyorum, herkese sevgiler :)

O Zaman mıgrostakı kampanya daha uygun.Cunku ben soktan almıstım 72lısı 16.90a.48 lı paket yıne pahalıya gelmıs oluyor

kaydirigubbakcemile3 aynı benim annem gibiymiş eşin..indirimli birşey görmesin beş on paket alır sağ olsun heryere sıkıştırır hiç alışverişe çıkmasa 2 ay rahat rahat kullanır stokladıklarını kaydirigubbakcemile3
babaların görevi de eve bez taşımak valla her hafta ellerinde koca paket .. bikaç hafta rahat eder en azından senin eşin kaydirigubbakcemile3

Gül diş jellerinin en fazla yarım saat rahatlık verdiğini okumuştum.. Bora nın da diş etleri çok kaşınıyor ben diş kaşıyıcıyı elimde tutup kendim kaşıyorum onun diş etlerini hoşuna gdiiyor.. Bir de elimi protex ile yıkayıp parmağımı veriyorum.. Onunla da rahatlıyor..

Bu arada ben sadece prima kullanıyorum molfix 4 numara aldım sizin gazınıza gelip anam kocamaaaannnnn,bacakları ayrık kaldı kuzumun kullanmadım.Dayımın oğluna verdim çocuk 2 yaşında ona anca oldu yani.Ayrıca da çok gıcık bi bez kağıt gibi one öyle,yabancı falan,pahalı da ama ne bileyim en iyisi prima bence yaa...

evet ya, zaten mendiller 10lira, ben de ona sastim. saolun kizlar aynen kacirmamam lazim :)

Duygucuuum özlemişim seni canım nassııın???
küçük su samurun nasııl???

benim kızım 2 gün önce aşı oldu 7,150 çıktı ama yanakları bacakları tombişşş
yaa kilosu düşük mü dersiniz?Aynı gün doğdu Egeyle ama aralarında 1 kilo vaar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…