Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya gülcüm yaa ben bu demir ilacını vermeyi düşünmüyorum yok kıyafetine sıçrarsa leke yapıyomuş yok dişlerinde kalırsa dişlerine leke yapıyomuş hadi d vitaminin verdim güneş görmüypr diye demir ilacını vermiycem doğal yollarla alsın eğer gerçeketn bir eksiklik olursa kullanıcam biz eskiden demir ilacımı almışızz bence bazı şeyler abartılıyor ticari gibi geliyor bana bu benim fikrim tabiki.:bbo: hep ileç hep ileç bu ne canım aaaaaaaa

zeynep kısss benim yazı rengimi kullanma değiştir bakemmmmm:mymeka: söz büyüğün su küçüğünnn heeeeeeeeeeecokacimcoook

Ayten canım walla bende bu fikrine yürekten katılıyorum çok fazla ilaçlar yaaa.HEm bizim doktorumuz 6 ayda başlayalım dedi
Hadi yaa kardeş kardeş kullansak aynı rengi çok severim de ben olmaz mı? hem aynı değil ton farkı var..

Son düzenleme:
betül kız sesin çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Ya oglen bır kere yazdım bır daha bakamdım kii ..
evde temızlık var bır kac cekmece dolap duzelttım bırde bılgısayara 5.1 sıstem taktım olmadı ses vermedı onun ayarlarıyla bogustum drıver cd sını aradım ıkı saat evde aradıgım seyı bulamamak en sınır oldugum seylerdennnn Çok üzgünüm çoook
onunla ugrastım bakamadım canım yaa tabı buunların yanında mutamedıyen tatlı ugrasım olan Aslanda var malumm :smiley-cool:

aytencim senin için deniz paşanın müstehcen fotolarından
şimdi yıkadım da çektim taze taze.....
oyy denız pasaya bak masallahh bek dadluuu
ben dün migrostan aldım huggies 62 li paket 4 numara 11 milyon indirime girmişşş hatta şimdi çıkıp 2 paket daha alacağım :)
Canım yaa almasanız Amerıkan mallarını tabıı herkesın kendı bılecegı ıs ama bak bende huggıes kullanıyordum son pakletım bıtmek uzere turk markasına gecıcem.. sabah aksam haberlerde gordugum seylerın uzerıne daha fazla ıcım elvermıyorr onları zengın etmeye.. sızde almasanız kusuruma bakmayın ama sen ben bunu yapmazsak baska kım yapacak... :1no2: (

Son düzenleme:
Ayten canım walla bende bu fikrine yürekten katılıyorum çok fazla ilaçlar yaaa.HEm bizim doktorumuz 6 ayda başlayalım dedi
Hadi yaa kardeş kardeş kullansak aynı rengi çok severim de ben olmaz mı

evet canım yaa annem e diyorum sen bana küçükken ne ilaç içirdin hiç diyorrr aklımıza ne geldiyse onu yedirdik diyor şimdi ise yok şunu ver bunu vermee pirinç zeka geriliği yapar süt iyi değil su iyi değilll insana yuıhhhhh dedirtiyolar yavvv:içelim:

küçük su samuru muuu:roflol:hakkaten yahu..maşallah suphanallah kılosu gayet iyi balkızının..egeyle kımse kıyaslamasın bence..helekı ben kıyaslamaya kalksam ki benımkı mamayla 6kılo oldu henuz çocuğum zafiyet geçiriyo sanıcam...egepaşayada maşallah suphanallah..iyi iyi annesi..hem bu aydan itibaren daha az kılo alıyolarmış..6ncı ayda dopumkılolarının ıkı katı olmaları gerekıyomuş..benımkı 3450 doğdu 6900 olabılırse şu iki ayda öpüp başıma koyucam

bende hep prıma kullandım cok memnunum gecen hafta ılk olarak huggıes aldık..Burda cok begenıldıgı soylendı onun ıcın.daha kullanmadık ınsallah memnun kalırız..

canım ıyı dıyelım ıyı olsun egede ıyıymıs dun kontrolumuz vardı cok sukur bırsey cıkmadı.Sen nasılsın çileğin nasıl öp benım ıcın:)Kılosu gayet ıyı arkadasım ege dun tartıldı 8400 müsAma erkek sonucta kızlar erkeklerden daha zayıf oluyor teyzesı oyle düş işte sen 1 kga.s.

Aytencım bende demır damlasına kan tahlılınde bır degerı dusuk cıkınca basladım..Nedenını sordugumda demır eksıklıgı baslamıs dedı.Ama bende kabızlık yaptıgı ıcın suan bıraktım.Bır pekmezden bahsetmıstınız burda.Neydı adı?Ondanmı alsam acaba?

iyi madem kullanalımmmmmmgamyoncuiremsu:roflol::roflol::roflol:

ben katılmıyorum Aytencim, d vitaminini veriyorum zaten, demirini de vericem ..
doğal yollarla aldıkları miktar yeterli olsa, takviye olarak verilmezdi diye düşünüyorum..
bi de demir eksikliği anemisi yaşamış birisi olarak çok kötü yan etkileri var, bebişimin bunları yaşamasını hiç istemem :1no2:

keçiboynuzu pekmezi ben mesela sabahları 1 kaşık onu vermeyi düşünüyorum oda kannsialığa ii gelir neymiş o öylee kıyafette leke bırakıyomuş dişlerini silmezsen dişleri lekeleniyomuş ben kokrktı-um vallahi, bunları söyleyen doktorumuz haa bide, kadına demedim tabi kullnamıycam diyeee çaktırmadım kadına içimden geçelnelri içimnden geçen yuhhhhhh duukaydirigubbakcemile3

Mervecım bızım kusmaya eger mama kullansaydık keçiboynuzu katkılı ANTİREFLÜ mamaları var demıstı doktor.Kusmayı engellıyormus.Kız kecıboynuzu pekmezıde engellemesın kusmasını:roflol::roflol:Hatta milupanın sıtesındede okumustum AR mamaları kecıboynuzlu dıye:))Ben bır kosu gıdıp ıcınde bol kecıboynuzu olan pekmez alıp gelimmm:roflol:

mervecim kullan tabi eğer sıkıntı yaşadıysan ama ben eskilerde bzilerin böyle şeyler kullanmadığını düşündüğüm zaman gereksiz diye düşünüyorum tabi herkesin kendi tercihi ben korkuyorum işin açığı.yerimseniben

ben keçiboynuzu pekmezi veriyorum arada bi çay kaşığı kadar..
sen de hemen al canım yaa belki de kusma için de iyidir
ben zamanında kendime almıştım ama tadını sevmiyorum, bebiş sevdi ama, verdiğimde yiyo cokacimcoook

hep ilaç nebu yaa dıyosun ya haklısın ama ben çokda uzak olmayan bı gelecekte ınsanoglunun mıdesının kuculecegıne,insanların uzay fılmlerındekı gıbı kapsul yıyeceklerle beslenıceğine ınanıyorum..ve hamılelıgımde okadar beslenme bozuklugu cekmeme ragmen saglıklı bı yavrum olmasını elevitlere folık asıtlere borcluyum bence...cunkı hernekadar artık sağlıklı besınler almaya çalışsakda yok genetıklerı oynanmış domatez yok abuksubuk yağlar,herşeye sanayi bulaşmış durumda..ıstanbulun full klorlu suyu bıle saç kayıplarına sebeplerden bırı bence..yanı ben verıcem..nıhayetınde konsantre bi olay..multıtabs da verıyorum..okadar vıtamını benım vermem için kaç kılo sebze,meyve tukemem gerekli..hemde hormonsuz.........ha buarada insanoğlunun mıdesı kuculecek ama ben o gunlerı göremıcem tabii,benımkı çöpöğütme makınası mazallah,daha demıncek bı paket bıskui yedim..adet olmuştum bıgun surdu..botoxlu gibi şiştim..duzelsin artık bu metobolızma..5 kılo fazlam mıh gibi duruyooo..

aytencim inşallah sorun yaşamaz bebeğin demir eksikliği falan olmaz sonradan.
bana vermiş annem küçükken hem demir hem d vit..buna rağmen kansızlık yaşadım vermese nolucakmışım kim bilir fisfisfis

buarada cinanniş minikanniş süper yapmış keçiboynuzu demir deposu..pekmezi de en konsantre hali yanii..bende iyi bi kaynaktan buldurayım.......................

Hepinize Hayırlı Günler.........
Valla kalktığımdan beri haberleri izliyorum bu İsrail iyice azmış!Yerle bir ediyor her tarafı dünya da seyrediyor yazık ya!Allah yardımcıları olsun ve sabır versin onlara.........

:roflol::roflol::roflol: umut yaa sen bazen beni çok güldürüyosun geçen günde biri ne sormuştu yaaaa aklıma gelmedi yaaa bişey sormuş sende enteresan bir cevap vermişin onada çok güldüm neydi o yavvvvvvvvvvkaydirigubbakcemile3

katılıyorum umut, multitabs da bulunan miktardaki vitaminleri alabilmemiz için kilolarca sebze meyve tüketmek lazım, keza demir damlası ile alınabilcek miktar yarım kg pekmez yesen dahi alınamaz .. haa pekmez yararlı değil mi yararlı elbet..ama ortada bi eksiklik varsa bunu tamamlamak için pekmez yeterli gelmez.. bebişlerin ilk beş ay anne sütünden karşılanıyomuş demiri az miktarda..sonrasında da takviye demir şart diye biliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…