- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.961
Şimdi eczaneye gittim ve gaz sancısı için sancıson diye bir damla aldım,gazlı geceler geri geldi off off inşallah fayda eder.
Bir de burdakiler teyzemler falan kızının dişetleri kaşınıyor ondan huzursuz dediler bir de diş eti jeli aldım calgel diye bişey bakalım onu süreceğim.
Yaa bunların üstüne,devit veriyorum bir de ferro sanol yazmışsınız- ben demir ilacına başlamadım henüz
birsürü şey çocuğa fazla gelmez mi??4 aylık daha[/B]
ya gülcüm yaa ben bu demir ilacını vermeyi düşünmüyorum yok kıyafetine sıçrarsa leke yapıyomuş yok dişlerinde kalırsa dişlerine leke yapıyomuş hadi d vitaminin verdim güneş görmüypr diye demir ilacını vermiycem doğal yollarla alsın eğer gerçeketn bir eksiklik olursa kullanıcam biz eskiden demir ilacımı almışızz bence bazı şeyler abartılıyor ticari gibi geliyor bana bu benim fikrim tabiki.:bbo: hep ileç hep ileç bu ne canım aaaaaaaa
betül kız sesin çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
oyy denız pasaya bak masallahh bek dadluuuaytencim senin için deniz paşanın müstehcen fotolarından
şimdi yıkadım da çektim taze taze.....
Canım yaa almasanız Amerıkan mallarını tabıı herkesın kendı bılecegı ıs ama bak bende huggıes kullanıyordum son pakletım bıtmek uzere turk markasına gecıcem.. sabah aksam haberlerde gordugum seylerın uzerıne daha fazla ıcım elvermıyorr onları zengın etmeye.. sızde almasanız kusuruma bakmayın ama sen ben bunu yapmazsak baska kım yapacak... :1no2:ben dün migrostan aldım huggies 62 li paket 4 numara 11 milyon indirime girmişşş hatta şimdi çıkıp 2 paket daha alacağım :)
Ayten canım walla bende bu fikrine yürekten katılıyorum çok fazla ilaçlar yaaa.HEm bizim doktorumuz 6 ayda başlayalım dedi
Hadi yaa kardeş kardeş kullansak aynı rengi çok severim de ben olmaz mı
Duygucuuum özlemişim seni canım nassııın???
küçük su samurun nasııl???
benim kızım 2 gün önce aşı oldu 7,150 çıktı ama yanakları bacakları tombişşş
yaa kilosu düşük mü dersiniz?Aynı gün doğdu Egeyle ama aralarında 1 kilo vaar...
Bu arada ben sadece prima kullanıyorum molfix 4 numara aldım sizin gazınıza gelip anam kocamaaaannnnn,bacakları ayrık kaldı kuzumun kullanmadım.Dayımın oğluna verdim çocuk 2 yaşında ona anca oldu yani.Ayrıca da çok gıcık bi bez kağıt gibi one öyle,yabancı falan,pahalı da ama ne bileyim en iyisi prima bence yaa...
canım ıyı dıyelım ıyı olsun egede ıyıymıs dun kontrolumuz vardı cok sukur bırsey cıkmadı.Sen nasılsın çileğin nasıl öp benım ıcın:)Kılosu gayet ıyı arkadasım ege dun tartıldı 8400 müsDuygucuuum özlemişim seni canım nassııın???
küçük su samurun nasııl???
benim kızım 2 gün önce aşı oldu 7,150 çıktı ama yanakları bacakları tombişşş
yaa kilosu düşük mü dersiniz?Aynı gün doğdu Egeyle ama aralarında 1 kilo vaar...
Ayten canım walla bende bu fikrine yürekten katılıyorum çok fazla ilaçlar yaaa.HEm bizim doktorumuz 6 ayda başlayalım dedi
Hadi yaa kardeş kardeş kullansak aynı rengi çok severim de ben olmaz mı? hem aynı değil ton farkı var..
ya gülcüm yaa ben bu demir ilacını vermeyi düşünmüyorum yok kıyafetine sıçrarsa leke yapıyomuş yok dişlerinde kalırsa dişlerine leke yapıyomuş hadi d vitaminin verdim güneş görmüypr diye demir ilacını vermiycem doğal yollarla alsın eğer gerçeketn bir eksiklik olursa kullanıcam biz eskiden demir ilacımı almışızz bence bazı şeyler abartılıyor ticari gibi geliyor bana bu benim fikrim tabiki.:bbo: hep ileç hep ileç bu ne canım aaaaaaaa
bende hep prıma kullandım cok memnunum gecen hafta ılk olarak huggıes aldık..Burda cok begenıldıgı soylendı onun ıcın.daha kullanmadık ınsallah memnun kalırız..
canım ıyı dıyelım ıyı olsun egede ıyıymıs dun kontrolumuz vardı cok sukur bırsey cıkmadı.Sen nasılsın çileğin nasıl öp benım ıcın:)Kılosu gayet ıyı arkadasım ege dun tartıldı 8400 müsAma erkek sonucta kızlar erkeklerden daha zayıf oluyor teyzesı oyle düş işte sen 1 kga.s.
Aytencım bende demır damlasına kan tahlılınde bır degerı dusuk cıkınca basladım..Nedenını sordugumda demır eksıklıgı baslamıs dedı.Ama bende kabızlık yaptıgı ıcın suan bıraktım.Bır pekmezden bahsetmıstınız burda.Neydı adı?Ondanmı alsam acaba?
ben katılmıyorum Aytencim, d vitaminini veriyorum zaten, demirini de vericem ..
doğal yollarla aldıkları miktar yeterli olsa, takviye olarak verilmezdi diye düşünüyorum..
bi de demir eksikliği anemisi yaşamış birisi olarak çok kötü yan etkileri var, bebişimin bunları yaşamasını hiç istemem :1no2:
Mervecım bızım kusmaya eger mama kullansaydık keçiboynuzu katkılı ANTİREFLÜ mamaları var demıstı doktor.Kusmayı engellıyormus.Kız kecıboynuzu pekmezıde engellemesın kusmasını:roflol::roflol:Hatta milupanın sıtesındede okumustum AR mamaları kecıboynuzlu dıye:))Ben bır kosu gıdıp ıcınde bol kecıboynuzu olan pekmez alıp gelimmm:roflol:
mervecim kullan tabi eğer sıkıntı yaşadıysan ama ben eskilerde bzilerin böyle şeyler kullanmadığını düşündüğüm zaman gereksiz diye düşünüyorum tabi herkesin kendi tercihi ben korkuyorum işin açığı.yerimseniben
hep ilaç nebu yaa dıyosun ya haklısın ama ben çokda uzak olmayan bı gelecekte ınsanoglunun mıdesının kuculecegıne,insanların uzay fılmlerındekı gıbı kapsul yıyeceklerle beslenıceğine ınanıyorum..ve hamılelıgımde okadar beslenme bozuklugu cekmeme ragmen saglıklı bı yavrum olmasını elevitlere folık asıtlere borcluyum bence...cunkı hernekadar artık sağlıklı besınler almaya çalışsakda yok genetıklerı oynanmış domatez yok abuksubuk yağlar,herşeye sanayi bulaşmış durumda..ıstanbulun full klorlu suyu bıle saç kayıplarına sebeplerden bırı bence..yanı ben verıcem..nıhayetınde konsantre bi olay..multıtabs da verıyorum..okadar vıtamını benım vermem için kaç kılo sebze,meyve tukemem gerekli..hemde hormonsuz.........ha buarada insanoğlunun mıdesı kuculecek ama ben o gunlerı göremıcem tabii,benımkı çöpöğütme makınası mazallah,daha demıncek bı paket bıskui yedim..adet olmuştum bıgun surdu..botoxlu gibi şiştim..duzelsin artık bu metobolızma..5 kılo fazlam mıh gibi duruyooo..
hep ilaç nebu yaa dıyosun ya haklısın ama ben çokda uzak olmayan bı gelecekte ınsanoglunun mıdesının kuculecegıne,insanların uzay fılmlerındekı gıbı kapsul yıyeceklerle beslenıceğine ınanıyorum..ve hamılelıgımde okadar beslenme bozuklugu cekmeme ragmen saglıklı bı yavrum olmasını elevitlere folık asıtlere borcluyum bence...cunkı hernekadar artık sağlıklı besınler almaya çalışsakda yok genetıklerı oynanmış domatez yok abuksubuk yağlar,herşeye sanayi bulaşmış durumda..ıstanbulun full klorlu suyu bıle saç kayıplarına sebeplerden bırı bence..yanı ben verıcem..nıhayetınde konsantre bi olay..multıtabs da verıyorum..okadar vıtamını benım vermem için kaç kılo sebze,meyve tukemem gerekli..hemde hormonsuz.........ha buarada insanoğlunun mıdesı kuculecek ama ben o gunlerı göremıcem tabii,benımkı çöpöğütme makınası mazallah,daha demıncek bı paket bıskui yedim..adet olmuştum bıgun surdu..botoxlu gibi şiştim..duzelsin artık bu metobolızma..5 kılo fazlam mıh gibi duruyooo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?