E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.981
buarada cinanniş minikanniş süper yapmış keçiboynuzu demir deposu..pekmezi de en konsantre hali yanii..bende iyi bi kaynaktan buldurayım.......................
Canım yaa almasanız Amerıkan mallarını tabıı herkesın kendı bılecegı ıs ama bak bende huggıes kullanıyordum son pakletım bıtmek uzere turk markasına gecıcem.. sabah aksam haberlerde gordugum seylerın uzerıne daha fazla ıcım elvermıyorr onları zengın etmeye.. sızde almasanız kusuruma bakmayın ama sen ben bunu yapmazsak baska kım yapacak... :1no2:(
mervecim cinannişsin tabi :)becerikli,akıllı bi kadın imajın var bende..ben neme lazım pekmezı kendım yiyim benımkı babası gıbı cıns alerjı felan olur şimdilik ben yıyeyım,,kayınvalıdeme telefon açtım aldı getırdı saolsun...aytencım bende bi uçukluk vardır..kımbılır neydı...46lık dıyıcem kendime ayıp etmiş olucamm:)) allah 47den saklasın nedyim.......
Hepinize Hayırlı Günler.........
Valla kalktığımdan beri haberleri izliyorum bu İsrail iyice azmış!Yerle bir ediyor her tarafı dünya da seyrediyor yazık ya!Allah yardımcıları olsun ve sabır versin onlara.........
Kızlar dogumda ölme riski taşıyan bir annenın bebegıne yazdıgı mektupmus bu.Çok duygulandım.Paylaşmak ıstedım sızlerle
Bebeğim;
Sana sahip olma konusunda çok büyük sorunlar yaşadım.Çok düşündüm inan bana,senin için en iyisini düşündüm hep…
Ve karar verdim..Evet sana sahip olabilirdim.Belki de 1 kere olsun anne demeni duyabilirdim…
Şuan yanımda değilsin sana dokunamıyorum ama içimdesin,canımın canında seni hissediyorum.
Annecim;
Anne demeni çok istiyorum.Hep hayalini kuruyorum.Elim hep üzerinde…korkuyorum,sana bir şey olacak diye…Gözümden sakındığım,annecim…
İnsan anne olmadan anlamıyormuş be annecim.
Küçücük ellerin,gülüşün ve anne deyişin hep hayalimde…Seni hep rüyalarımda görüyorum annem.
Babanda seni bekliyor.Oda en az ben kadar bağlı sana.
Bunları biliyorsun sen aslında…Her gün işten gelince beni sormadan ‘’Küçüğüm bugün nasıl’’ diyor
Bazen kıskanıyorum seni…Ama hiçbir şey senden vazgeçmemi sağlayamaz.
Bebeğim,biriciğim,annecim…
Kuzum;
Babanın dediği gibi Küçüğüm…
Seni o kadar çok merak ediyoruz ki.Sana dokunmak,Her geçen gün büyüyüşünü hissetmek.o kadar heyecanlandırıyor ki beni…
Biliyor musun annecim seni dünyaya getirmek benim belkide sonum olacak.Sakın üzülme ben her şeye rağmen sana sahip olmak istiyorum…Küçücük bir ihtimale bile razıyım…
Kim bilir beLkide…Senle çıkarım o hastaneden sen,ben ve baban.
Bazen ben uyuduktan sonra babanın ağladığını fark ediyorum…
Üzülme bebeğim o sana sahip olacağı için çok mutlu…
Ama…Beni kaybedeceğini düşünmek onu çok üzüyor…
Bebeğim…
Bunları yazıyorum ve teyzene bırakıyorum…Bunları kaldırabileceğin zaman bunları sana verecek.
Bunları annem bana neden yazmış diye düşünecek olursan
Seni nasıl beklediğimi,sevdiğimi ve o zaman bile yanında olduğumu bil istedim…
Hayat belki de en çok ihtiyacın olan kişiyi ‘’anneni’’ yanından çok erken alacak.Ama sen…hayata inat adın kadar umutlu ol ve karanlığa inat hep ışık saç…’’Hilalim’’…’’annecim.
ya duygu bu ne ya.karı koca ağlamaktan helak olduksenağlama.peçeteler ortalığa yığıldı kaldı:çok üzgünüm:
Kızlar,yaklaşık iki haftadır çarpıntım,nefes darlığım(nefesimi döndürememe ve sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissetme),aşırı halsizlik ve yorgunluğum vardı.Size bahsetmemiştim çünkü romatizmadan depresyondan yakındığım için kendini dinliyor demenizi istemedim.Bugün sonuçlarımı aldım ve MVP teşhisi konuldu.Doktor çok öenmli birşey olmadığını söyledi.Mitral kapakta olan ya romatizmamın sebep olduğu yada doğuştan gelen rahatsızlıkmış.İlaçla rahatlamam mümkünmüş ama düşük bi ihtimal ilerlerse kalp kapakçıklarımın değişmesi gerekecekmiş.Şu an yaşam kalitem oldukça düşmüş durumda eklem yerlerim hareket sırasında içleri yara gibi acıyor,sırt zaten beter,2dkkada bir uzun nefes alma ihtiyacı hissediyorum ve artık nefes almaktan başım dönüyor,kalbimde pır pır eden bi kuş var sanki hiç gitmiyor.Azıcık iş yapsam,hatta eğilip doğrulunca bile kalbim kulaklarımda atıyor bazen ve merdiven çıkmış gibi oluyorum.İlacıda emzirdiğim için çok kötü olunca yarım kullan dedi doktor.Şimdi ben hep bu şekildemi yaşıycam,yoksa ilaca bağlımı yaşıycam,ya ilaç fayda etmesse off umarım tekrar depresyona girmem.Bebeğime baktıkça ağladım.Ayın 27sindede romatizma muayenem var bakalım o ne diyecek.Oysaki ağrılarım azaldı diye nasıl mutludum bu dahada pis birşeymiş.Yok yook bunada şükür ne elirse Allahtan geldi dua ederim Rabbim şifasını verir.Sizde dualarınızda beni unutmayın...
Kızlar,yaklaşık iki haftadır çarpıntım,nefes darlığım(nefesimi döndürememe ve sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissetme),aşırı halsizlik ve yorgunluğum vardı.Size bahsetmemiştim çünkü romatizmadan depresyondan yakındığım için kendini dinliyor demenizi istemedim.Bugün sonuçlarımı aldım ve MVP teşhisi konuldu.Doktor çok öenmli birşey olmadığını söyledi.Mitral kapakta olan ya romatizmamın sebep olduğu yada doğuştan gelen rahatsızlıkmış.İlaçla rahatlamam mümkünmüş ama düşük bi ihtimal ilerlerse kalp kapakçıklarımın değişmesi gerekecekmiş.Şu an yaşam kalitem oldukça düşmüş durumda eklem yerlerim hareket sırasında içleri yara gibi acıyor,sırt zaten beter,2dkkada bir uzun nefes alma ihtiyacı hissediyorum ve artık nefes almaktan başım dönüyor,kalbimde pır pır eden bi kuş var sanki hiç gitmiyor.Azıcık iş yapsam,hatta eğilip doğrulunca bile kalbim kulaklarımda atıyor bazen ve merdiven çıkmış gibi oluyorum.İlacıda emzirdiğim için çok kötü olunca yarım kullan dedi doktor.Şimdi ben hep bu şekildemi yaşıycam,yoksa ilaca bağlımı yaşıycam,ya ilaç fayda etmesse off umarım tekrar depresyona girmem.Bebeğime baktıkça ağladım.Ayın 27sindede romatizma muayenem var bakalım o ne diyecek.Oysaki ağrılarım azaldı diye nasıl mutludum bu dahada pis birşeymiş.Yok yook bunada şükür ne elirse Allahtan geldi dua ederim Rabbim şifasını verir.Sizde dualarınızda beni unutmayın...
3 gün önce filan doktora gittik kontrole..6,500 gr,62 cm çıktı..bugün sağlık ocağına götürdük..6,900 gr,64 cm çıktı..fesupanallahhhhh..maşşallah kızıma tabii
valla kızlar bugün hep bezlerden bahsetmişsinizzz bende betüle katılıyorum bırakın lütfen bu markaları artık aynı işlevi gören bezler var canlarım yaa bende prima kullanıyordum şimdiye kadar ama evdeki son paketim biter bitmezzz hemen ya evy baby alıcam çünki denedim onu yada baby starı alıcam bundan sonraa
GERÇEKTEN ARTIK HERGÜN HABERLERDE GÖRDÜĞÜM GÖRÜNTÜLERE KAHROLUYORUM OTURUP OTURUP AĞLIYORUM İNANINN O BEBEKLERİ GÖRÜNCE ÖZELLİKLEEE BUNLARI DÜŞÜNÜN EMİ
Canım valla bende helak oldum okurken ama çokta guzel bır yazı oldugu ıcın evlatlarımızın yanında olmanın kıymetını bır kere daha anlamamız için sizlerle paylaşmak ıstedım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?