Doğum yapmış olan anneler buraya....

buarada cinanniş minikanniş süper yapmış keçiboynuzu demir deposu..pekmezi de en konsantre hali yanii..bende iyi bi kaynaktan buldurayım.......................

ben koska nın keçiboynuzu pekmezi ni kullanıyorum..
başka bi yerden doğalını bulma imkanım yoktu bunu aldım ben de kaydirigubbakcemile5

bu arada cinanniş hee, çok yaşa e mi kaydirigubbakcemile3

mervecim cinannişsin tabi :)becerikli,akıllı bi kadın imajın var bende..ben neme lazım pekmezı kendım yiyim benımkı babası gıbı cıns alerjı felan olur şimdilik ben yıyeyım,,kayınvalıdeme telefon açtım aldı getırdı saolsun...aytencım bende bi uçukluk vardır..kımbılır neydı...46lık dıyıcem kendime ayıp etmiş olucamm:)) allah 47den saklasın nedyim.......

Kızlar eşim madem çok ucuzmuş alayım diye migros kadıköy e gitmiş.. Ama 42 ve 48 li paketler 11 liraymış.. :bbo:

İçime dert olmuştu daha ucuzunu yakalayamadım diye dedi.:roflol:. İçi rahatlamış şimdi.. Aynı fiyata aldı diye.. :hooray:

evet canım bende esıme soylemıstım.48 lı paket hatta 11.90 mıs.Gozde soylemıstı sanırım 62 lıdıye..sen daha uygun almışın tansaştan..

canım çok doğru söylüyosun tebrik ederim duyarlılığını. bende prima kullanıyorum bez dahil tüm ürünlerde türk malı tercih edeceğim artık

şimdik migrostan geldik evet huggıes çok uygun ama boykot ettim bir kere inanırmısınız 10 dk bezlere baktım vicdanım la cebelleştim belki alayım almayayım derken birde ucuz etmişlerki bezi öbürkülere göre baya ucuz ve kaliteli ama almadım döndüm geldim dikkat ettim migros yıldızlı ürünler hep yabancı markalarda ve hepsi çok uygun geldi bana

teşekkür ederim canım iltifatın için a.s.
evet ben de kendim yesem iyi olur aslında, sonuçta sezeryanda o kadar kan kaybımız oldu..ben demir şurubuma devam ediyorum..çünkü aşırı halsizlik oluyo merdiven ve yokuş çıkarken.. takviye şart bizlere de.. cokacimcoook

amin semacım amin ..
bizim burada bi parka sergi açmışlar vahşetin sergisi diye..resimlere bakamadım geçerken..
Allah yardımcıları olsun bir an önce kurtulurlar bu zulümdan inşAllah..:çok üzgünüm:

Canım valla bende helak oldum okurken ama çokta guzel bır yazı oldugu ıcın evlatlarımızın yanında olmanın kıymetını bır kere daha anlamamız için sizlerle paylaşmak ıstedım...

Kızlar,yaklaşık iki haftadır çarpıntım,nefes darlığım(nefesimi döndürememe ve sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissetme),aşırı halsizlik ve yorgunluğum vardı.Size bahsetmemiştim çünkü romatizmadan depresyondan yakındığım için kendini dinliyor demenizi istemedim.Bugün sonuçlarımı aldım ve MVP teşhisi konuldu.Doktor çok öenmli birşey olmadığını söyledi.Mitral kapakta olan ya romatizmamın sebep olduğu yada doğuştan gelen rahatsızlıkmış.İlaçla rahatlamam mümkünmüş ama düşük bi ihtimal ilerlerse kalp kapakçıklarımın değişmesi gerekecekmiş.Şu an yaşam kalitem oldukça düşmüş durumda eklem yerlerim hareket sırasında içleri yara gibi acıyor,sırt zaten beter,2dkkada bir uzun nefes alma ihtiyacı hissediyorum ve artık nefes almaktan başım dönüyor,kalbimde pır pır eden bi kuş var sanki hiç gitmiyor.Azıcık iş yapsam,hatta eğilip doğrulunca bile kalbim kulaklarımda atıyor bazen ve merdiven çıkmış gibi oluyorum.İlacıda emzirdiğim için çok kötü olunca yarım kullan dedi doktor.Şimdi ben hep bu şekildemi yaşıycam,yoksa ilaca bağlımı yaşıycam,ya ilaç fayda etmesse off umarım tekrar depresyona girmem.Bebeğime baktıkça ağladım.Ayın 27sindede romatizma muayenem var bakalım o ne diyecek.Oysaki ağrılarım azaldı diye nasıl mutludum bu dahada pis birşeymiş.Yok yook bunada şükür ne elirse Allahtan geldi dua ederim Rabbim şifasını verir.Sizde dualarınızda beni unutmayın...

emelcim ya çok üzülüyorum ; sen böyle ağladım dedikçe, üzüldükçe..
senin de dediğin gibi buna da şükür, Allah daha beterinden saklasın, dermansız dert vermesin..
ilacın fayda eder canım niye etmesin böyle olumsuz düşünme sen.. kapakçık değişimine de gerek kalmaz inşAllah zaten çok düşük ihtimal demiş dr.un da..
dualarımız seninle olacak canım..hastalığı veren Allah şifasını da verir inşAllah ..

canım ya zor gerçekten allah kolaylık versin. ve inşallah çabucak geçer. kendine dikkat et
a.s.a.s.

selam kızlarrr ben geldimmm bakayım neler konuşulmuş bugünnn
gelemedim çünki benim büyük kız arkadaşlarını getirmişti oku dönüşü eve bilgisayar istila edildiğinden bana sıra gelmedi bir türlüüü

3 gün önce filan doktora gittik kontrole..6,500 gr,62 cm çıktı..bugün sağlık ocağına götürdük..6,900 gr,64 cm çıktı..fesupanallahhhhh..maşşallah kızıma tabii

maşallah maşallahhh herşeyi yerinde normal yaniii benim kız kaç kilo kaç cm oldu bakalım pazartesi gidicem kontrole aşı da olcazz

valla kızlar bugün hep bezlerden bahsetmişsinizzz bende betüle katılıyorum bırakın lütfen bu markaları artık aynı işlevi gören bezler var canlarım yaa bende prima kullanıyordum şimdiye kadar ama evdeki son paketim biter bitmezzz hemen ya evy baby alıcam çünki denedim onu yada baby starı alıcam bundan sonraa

GERÇEKTEN ARTIK HERGÜN HABERLERDE GÖRDÜĞÜM GÖRÜNTÜLERE KAHROLUYORUM OTURUP OTURUP AĞLIYORUM İNANINN O BEBEKLERİ GÖRÜNCE ÖZELLİKLEEE BUNLARI DÜŞÜNÜN EMİ

bende prima kullanıyorum ve babystar almayı düşünüyorum canım. bi arkadaşım güzel olduğunu söyledi. gerçekten duyarlı olamk gerek

Canım valla bende helak oldum okurken ama çokta guzel bır yazı oldugu ıcın evlatlarımızın yanında olmanın kıymetını bır kere daha anlamamız için sizlerle paylaşmak ıstedım...

duycum yazılardan anladığım kadarı ile çok duygusal bir yazı diye okumamıştım es geçmiştim ama dayanamadım ve okudum az önce gerçekten allah şükürr bebeklerimizi kollarımıza aldık öptük kokladık ve onlar artık bizim onlşarın anneleri olduğumuzu biliyrlar bence bize başka bakıyorlarrr benim kızımdan anladığım kadarı ile bahsediyorum çünki babası ile beni görürken verdiği tepkiler çok farklııı ANNE yaaa ANNE nedemek olduğunu bebeişlerimizi doğumdan sonra kucakladığımızda daha iyi anladık sanırım ben ilk kucakladığımda ağladım inan kii çok fena oldum bu benimmi diye sordum hemşireye düşünün okadar büyük bir mucizekiii allah kimseye bebeğinden ayrılmayı kimseye annesinden ayrılmayı böyle üzüntülü olayları yaşamayı nasip etmesinnn

gerçekten yazıyı okuyunca boğazımda düğüm oldu resmen yutkunamadm sanki ben yaşadım o anııı senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…