Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım yaa umarı m ilaçlar ile iyileşirsin kendine dikkat et çok geçmiş olsunnn aman yemene içnmene kısaca sağlığına dikkat et sen önce bebeğine sonra eşine sonra ailene ve bişzede lazımsın canım Şeniz aklına kötü şeyler getirme iyi olacaksın inşallah emi canım

çok yorgunum kızlarr valla elimi kaldıramıyorum yazı yazmak için ben kaçtımm azcık uyuyayımmm kocişte grip zaten kızın yanında dursun istemiyorum fazlaaa maske takıyor ama nolur nolmaz değilmiii görüşmek üzere

Slm.hepinize bende salı gecesi evime geldim çok ama çok zor bi yolculuktu bizim için,bebeğim 13 saat yol geldi ve perişan oldu şükürler olsunki gelebildik evimize..
Emelcim çok ama çok geçmiş olsun bitanem nereden çıktı bu rahatsızlıklar herşey Allah tan ama inşallah bian önce düzelmeni temenni ederimçünkü bebeğinin sana çok ihtiyacı var acil şifalar dilerim canım...
Duygu gerçekten çok duygusal bi yazıydı hergün binlerce defa şükrediyorum yavrumun yanımda ve sağlıklı olduğu için Allah ım bizlere onların acılarını göstermesin inşallah...
Geçmişi okuyamadım çünkü oğlum hiç durmuyo şimdi babası ilgileniyo diye geldim herkese iyi geceler dilerim

Emel cim çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin de tez zamanda iyileş inşallahh
Bebeğin bakımına yardım edecek birileri varsa yardım etsinler canım ki sende kendini çok fazla yorma dinlen..
a.s.

Evine hoşgeldinnnn.. evinizde bol bol dinlenirsiniz minik kuzunla.. :teytey::teytey:

canım otobüslemi geldiniz kendi aracınızlamı? bizde 7 saatlik yolculuk yapmıştık kendi aracımızdı. otobüse cesaret edemiyorum. ağlar susturamam insanları rahatsız ederim diye.

Emoşcum geçmiş olsun canım..Doktor küçük bir ihtimal demiş ama sen yine bu rahatsızlığıda gözünde kocamaaaannnn yapmışsın.İlaçlar fayda eder mi acaba falan deme,niye etmesin o rahatsızlık için geliştirilmiş bişey sonuçta..
Sen plasebo diye bişey duydun mu hiç,kanserli hastalara verilen sadece c vitamini içeren haplar,kansere karşı geliştirilmiş çok etkili,hastalığı büyük oranda tedavi edeceği söylenerek ilaç olarak veriliyormuş ve bu hastaların bir çoğunda bu ilacı içtikten sonra hastalıkta gerilemeler gözlenmiş oysa sadece vitamin.Düşünsene inançla neler neler başarılıyor.Sadece c vitamini inanırsan eğer kansere bile deva oluyor.
Öpüyorum seni.

kızlar sadece okuyabildim..eşim ilgilendi duruyla..ama uyutma çalışmalrına geçmem geek...kendinize iyi bakın..iyi geceler.....hepinize tatlı rüyalar bebişlrinizle........

Emelcim çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda şifa versin canım...

Gülşah hoşgeldin canım..13 saat yol geldin demek ya maşallah valla iyi cesaret.Bol bol dinlenirsin artık dicem ama bebiş izin vercekmi bakalımCanım msnden yazını bugun gordum merak ettıgın ıcın cok teşekkurler..Bır ara anlatırım çok öptüm arkadaşıma.s.

kızlar akşam teyzemle dışarı çıktık kızı kuzanime bıraktım 3 saat
geldiğimde ağlamaktan sesi gitmiş gene de hala ağlıyordu artık gözleri kıpkırmızı olmuştu.Çığrınmış resmen,kuzenim ne yapacağını şaşırmış.Ben aldım kucağıma,nasıl iç geçirerek,hıçkırarak ağlıyor..İçim gitti,pişman oldum ben de ağladım resmen.Kuzuuuummmm,ben nasıl bırakıp okula gidecem bunu yaa,kara kara düşünüyorum.

slm herkeslere iki gündür yazamıyorum doğru düzgün işte güçten fırsatım olmuyor ya umarım herkesler iyidir geçmişi okudum ama hiçbişeyler kalmadı aklımda
avatarımı beğenen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim eminim sizler daha güzelsinizdir zaten benim o günlerim de eskide kaldı artık şimdi tombik bişeyim

emelcim sonuçların çıkmış canım çok geçmiş olsun şüphelenip tatlil ve tekiklerini yaptırman çok iyi oldu canım en azından erken teşhis olmuş oldu zaten doktorun çok önemli değil demiş erkenden de öğrendiniz inşallah atlatırsın arkadaşım

duygucum paylaştığın yazı çok duygulandırdı beni zaten çok sulu gözümdür ben hemen herşeye ağlarım

sana rep vercektim başkalarına ver diye yazı geldi bida deniyim bakalım

canım kıyamam ya sanırım kendni suçlu hissettin bıraktığın için, valla çok zor bebeği bırakıpta çalışmak Allah kolaylıklar versin..

DERYAAAAA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMMMM

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım çok çok geçmiş olsun... İnşalah ilerlemez... Doktorum önemli bişey değil demiş... İnşalah öyledir... Rabbim beterinden saklasın...

Bu arada aynı belirtiler bendede var.. sürekli nefesim daralır, belim sürekli ağrır... namaz kılarkendizlerimi zor büküyorum... Acaba bende de mi var... ben de bi muayene olayım bakalım...

Bol bol dua et tatlım... Allaha sığın depresyonun yenilemesin... Allah korusun... Rabbim derdi verince dermanını da verir... a.s.:1hug::teselli:

Herkese günaydınlar...Hayırlı Cumalar olsun.
RABBİM BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE DUALARI KABUL OLANLARDAN EYLESİN HEPİMİZİ..HEPİMİZE SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR VERSİN.EVLATLARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN..
Günün ilk duasını hepiniz için ben edeyım istedim:=)

aminnnnnnnnnn inşallah canım, bugün erkencisin senin tosun uyutmuyo sanırım, duygu yaa benimki resmen huy değiştiriyor eskiden çok sakin olan bebek şimdi bas bas sinirli bri şekilde bağırıyor bunu daha çok uykusu geldiğinde, yada yatırığımızda kucağa gelmek istediğinde birde canı sıkıldığında yapıyor hayretler içineyim nasıl birden değişti bu çocuk diyeee cadı oldu cadıııdelikafadulden

Son düzenleme:

canım ben artık erken uyutuyorum kendıme en azından aksamları zaman ayırmak ıcın..saat 10 da yatak odasına goturuyorum bır daha almıyorum.Tabıkı defalarca kalkıyor:bbo:Mesela 10da yatıyor 10.30da kalkıyor her yarım saatte bır kalkıyor.En son 12 de 1 de sızıyor saat 4 te falan yıne kalkıyor.sonrada sabah 7de.Allaha sukur kalkınca bagırmıyor kendı kendıne dönencesine bakıyor oynuyor.Ama 8.30 gıbı bende kalkıyorum artık..
Bu arada bır paket ındırımden huggies almıstık baya once dun ılk olarak actım bır tane gece bagladım sabah bır kalktım cocuk yarı bele kadar sırılsıklam olmuskafamçokkarıştıPrimada hıc boyle bırsey olmamıstı ya..Hep sızdırcakmı bu sımdı.Sabah sabah cırılcıplak soydum cocugu PÜFFF...

herkeslere günaydın deryacım doğum gününü kutlayan ikinci kişi olayım nice mutlu yıllarar inaşllahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…