- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #9.021
herkeslere günaydın deryacım doğum gününü kutlayan ikinci kişi olayım nice mutlu yıllarar inaşllahhhhhhhh
ayteeenn böle söleme yaaa bende aynı şeyleri düşünüyorumm o kadar zor geliyorki bırakıp işe gelmek Allahım diyoum eşimin işleri çok güsel gitsin çok para kazansın da ben de işten çıkıp bebişime bakayım diyorum ooff oofff dün aşı da olmuştu yavrum o kadar ağlamışki ben eve gidince hemen anlıyo geldiğimi sanki nasıl gülücükler atıyor ya
canım yaaa nolur daha fazla söleme gerçekten kötü oluyorum ben neden yanında değilim diyorum neden ben bebeğimi istediğim gibi yetiştemeyeceğim başkaları ne kadar iyi bakarsa baksınlar benim gibi bakabilirler mi?hem bi kaç zaman sonra en çok kimi görse en çok onu isteyecekmiş yanında gibime geliyor
işte banada öyle geliyor birde benim bebeğimi başkaları sahipleniyor buna da üzülüyorum, aslında şükretmem lazım en azından yabancıların elinde değil ama işte napayım içim kabul etmiyor benim bebeğim veee ben yetiştiremiyorum gerçek bu işte ben yetiştiremiyorum ayrıyım kuzumdan gün boyu allah sağlık versin diyorum bir yandan da yanında olmak istiyorum 7 gün 24 saat
kızlar akşam teyzemle dışarı çıktık kızı kuzanime bıraktım 3 saat
geldiğimde ağlamaktan sesi gitmiş gene de hala ağlıyordu artık gözleri kıpkırmızı olmuştu.Çığrınmış resmen,kuzenim ne yapacağını şaşırmış.Ben aldım kucağıma,nasıl iç geçirerek,hıçkırarak ağlıyor..İçim gitti,pişman oldum ben de ağladım resmen.Kuzuuuummmm,ben nasıl bırakıp okula gidecem bunu yaa,kara kara düşünüyorum.
Herkese günaydınlar...Hayırlı Cumalar olsun.
RABBİM BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE DUALARI KABUL OLANLARDAN EYLESİN HEPİMİZİ..HEPİMİZE SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR VERSİN.EVLATLARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN..
Günün ilk duasını hepiniz için ben edeyım istedim:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?