Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydııınnnn bende geldimmm....

deryacım doğum günün müydü?nice mutlu senelere bebişinle eşinle sevdiklerinle inşallah adaşım....yeni yaşın yeniden yine yeniden yenilesin seniii.....

ben işten ayrılıp çocuğuma bakmak istiyorum yaaaaaa benden uzak büyüyor çok üzülüyorum, aslında çalışan binlerce anne var diyorum tek sen değilsin diyorum ama içim kabul etmiyor kendimi kötü hiisediyorum çok her sabah hazırla evden çıkar bebeği akşam tekrar evine getir o kadar üzülüyorum ki..................

ayteeenn böle söleme yaaa bende aynı şeyleri düşünüyorumm o kadar zor geliyorki bırakıp işe gelmek Allahım diyoum eşimin işleri çok güsel gitsin çok para kazansın da ben de işten çıkıp bebişime bakayım diyorum ooff oofff dün aşı da olmuştu yavrum o kadar ağlamışki ben eve gidince hemen anlıyo geldiğimi sanki nasıl gülücükler atıyor ya

yaa işte deryacım benimkide gülücük atıyor ama bebekler herkese gülücük atar, beni ne kadar görüyorki günde toplasan 3 saat vallahi bende diyorum keşke para sorunumuz olmasaydı keşke ya ben bebeğimle birlikte olmak onun her ihtiyacını görmek istiyorum onun kokusunu duymak istiyorum.

hergün sıcacık yatağından kaldır hazırlaaa evden çıkar yavrum benim istemzmi annesiyle birlikte olmak istemezmi sıcak yatağından ayrılmamak.

canım yaaa nolur daha fazla söleme gerçekten kötü oluyorum ben neden yanında değilim diyorum neden ben bebeğimi istediğim gibi yetiştemeyeceğim başkaları ne kadar iyi bakarsa baksınlar benim gibi bakabilirler mi?hem bi kaç zaman sonra en çok kimi görse en çok onu isteyecekmiş yanında gibime geliyor

işte banada öyle geliyor birde benim bebeğimi başkaları sahipleniyor buna da üzülüyorum, aslında şükretmem lazım en azından yabancıların elinde değil ama işte napayım içim kabul etmiyor benim bebeğim veee ben yetiştiremiyorum gerçek bu işte ben yetiştiremiyorum ayrıyım kuzumdan gün boyu allah sağlık versin diyorum bir yandan da yanında olmak istiyorum 7 gün 24 saat

günaydın arkadaslar

valla ayten ne diyim haklısın
egemende ikinci dnm annem ve kayınvalidem bakacak dönüşümlü olarak ama ne olursa olsun anne farklı ya.hayatımda ilk kez çalışıyor olduğuma üzülüyorum.özelde çalışmıyorum ki bırakayım çocuğum büyüyünce işe baslayım ,gerçi öyle olsada gecim derdi
önceleri raporlardan sonra ücretsiz izin alırım diyordum eve girdik benim maas zaten tamamı eve gidiyorrrrrrrrr.offfffffff bende bebeğimle evde kalamk istiyorum ya

seni çok iyi anlıyorum canım bazen herkesten kıskanıyorum bebeğimi ben eve gittiğimde artık benden başka dokunmasın istiyorum valla yalan değil belki bencillik yapıyorum ama napım elimde değil

çalışan bütün anneler aynı duyguda bence bu gerçekten zor bir durum insan mantığına kabul ettrisede gönlüne kabul ettremiyo inanın bugün çok kötüyüm ağlayıp duruyorum bide ben ne kadar zamandır çalışıyorum biliyosunuz 50 günlükken başladım çalışmaya ama insan alaşamıyor yaa yavrusundan ayrı olmayaa kuzum benim napıyor acaba........

canımbenim..sabahsabah fena oldum...benımkıde dun geceden çıglıklarla gaz sancılarıyla uyandı..mılumıl2ye başladım ondanmı artık neden bılmıyorum..lakın yorgun ve huzursuz bır sabahta eşimlede atıştık..kuzu babasının yuksek sesınde bır ağladı..oyooyy..sende çalışmaya başlıcaksın..zor gerçekten zor..ben bakkala gıdemıyorum..dun gece tanıdıkların kınası vardı..eşim git ben bakarım dedi..içimden gelmedi..6 aydan sonra bukadar zor olmıcak işallah..valla nedıyım..duygucuğun güzel duası gibi mubarek günler yüzü hürmetine mevla başka dert,dermansız dert,elem,ayrılık vermesin.. emel arkadaşım sanda geçmiş olsun..beterın beterı mısalı enazından teşhisi var ve ilaçlada tedavisi mumkun..sen psikolojık destek almalısın..çok hassas bı yapın var sanıyorum..içini ferah tutmaya gayret et..fotonu görmüştüm..okadar güzelsinki..maşallah..suretinden güzel bir ömrün olsun.........bugun duygusalım....

aytencim bu kadar olur valla bende 50 günlükken çalışmaya başladım biliyor musun?ah şurda sizlerle paylaşmak olmasa ne yapardım bilmiyorum valla...kime anlatırsan anlat anlamaz ki yaşayan anlar ancak

merhaba kızlarrr dün gece gene 3 te yattım kızı babasına bırakop tabii yatmadı zilli artık gözlerim kapanıyordu ayakta uyumaya başlayınca kocişi uyandırdım oda hastaydı garibim ama dayanamadım artıkk uyandırdım valla kıza bak dedim o kalkar kalkmaz kafayı yastığa gömdüm valla sabah ta 7 de uyandım mamasını yedirdimmm tuba yı okula gönderdimm geldim kk yı açtım ama baktım gözüm kapanıyor biraz uyuyayım ceylin uyurken dedimm valla şimdi uyandım uyumuşummm kız acıkmış mık mık ediyordu uyandırdı beni mamasını verdim az önce uyuttum yine oda uykusuz tabii malum gececi zillimizzz yarasa gibi geceleri uyanıkkk gündüzde 12-1 de uyanıyorr mamasını verince uykuda yiyip yatıyorr sonrada hiiiç uyumuyor gündüzzzsenağlama

deryaa doğum günün kutlu olsun canımmmm sağlıkla sıhhatle nhuzurla mutlulukla yaşa sevdiklerinleee

Son düzenleme:

saol canım allah razı olsunn Şeniza.s.yerimseniben

Günaydınnn

Bugün bizim kontrol günümüz... Bakalım doktor teyzemiz ek gıda için , bora nın gelişimi içiin neler söyleyecek...

Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…