Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın güzel anneler

duygucum duaların için teşekkürler Allah razı olsun

cansucum inşallah kontrolunuz çok iyi geçer canım gelince yazarsın bizlere de

sana da günaydın mevlüdecim çok şükür iyiyiz siz nasılsınız Alp berk iyi mi biraz daha

Çalışan fedakar arkadaşlarım allah yardımcınız olsun..Hiç üzülmeyın siz sonucta evlatlarınız için çalışıyorsunuz..Eminim onlarda hayırlı bırer evlat olup annecıklerıne bu fedekarlıkların karsılıgını hayırlı bırer evlat olarak ödücekler..
Hicrancım allah sendende razı olsun..a.s.
Cansucum umarım hersey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz.
Bugun sankı herkes cok duygusalmıs gıbı hıssettım.Bende oyleyım.Egecığin bıraz once bır fotosunu cekteyım dedım anakucagına koydum cızgı fılm actım:)seyrederken teyzelerıde gorsun ıstedım bakalım begencekmısınıza.s.

ayy kızlar bu gece tam bi kabustu ama benim için.bebiş gece 2 de uyandı..beşiğinde kendi kendine uyuyo,gülücükler atıyo,sesler çıkarıyo flan..emzirdim bende..ama sonra uyumadı..sabah 5:30 a hadar oynadı,güldü valla..ama beni sormayın hiç..nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam..5 buçukta zorla uyuttum..8 de geri uyandı,yine ağlama yok gülücükler filan..beşiği sallıya sallıya uyuttum zorla yine..10 da geri kalkmış babası almış beşikten..ay huymu değiştiriyo acaba? ya alışırsa..ya hergece uyanırsa böyle(

benimkide huy değiştiriyor ama benimki agresifleşti kaydirigubbakcemile3bak seninki ne güzel gülücükler atıyomuşşşş ne güzel işteee şükret yaavvv-tatlicadiarzu-

duygucum maşşallah büüyüdük çe daha bir yakışıklı oluyor su kuşu poposunu ısırırım ben onun tü tü tü maaşşallhhhhh

fatmaaaa burdamısın kız....

biz de sağlık ocağına gittik aşı için pazartesi gel dediler... bi demir bir de d vitamini damlası verdiler...demiri beğenmeye bilirmiş... zorlama dedi.. başka bi ilaç adı verdi onu al onu sever dedi... ama neydi unuttum...

aytencim ya bu ne böyle önce bi maşallah demek lazım sana hem herşeyi yetiştiriyorsun üstüne bir de laf yemişsin valla ne sabırlısın kız maşallah

deryacım doğum günün kutlu olsn daha nice yaşlara eşin ve bebişinle inşallah

herkese merhaba a.s.
çok iyisinizdir umarım..
derya doğum günün kutlu olsun, mutlu sağlıklı upuzun bi ömür versin Rabbim..
duygucum oyy bu ne bööyle tombişimiz ege, yanaklarından öp benim için Şeniz
herkese sevgiler.. :hooray:

Duygu maşşşşşalllaahhhhh
yakışıklımızaa yaa,çok karizmatik valla.tosuncuuuk ağzından şapp diye öpecen şunun.

Biz dün akşam ağlamaktan bitap düşünce gece kesintisiz uyumuşuz.Sabah 7 de afyonumuz patladı o ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…